afiyet olsun.bu aralar süpersin.iyi gidiyorsun..
benim bugün hiç vaktim olmadı yemeye.defneye aşıya götürdüm ordan gel çocukları giydir.falan.uyut zaman kalmadı.
öglen
2 kepçe nohut ve salata yedim
ara yok
şimdi akşam yemegi
haşlanmış butum var
salata az yogurt doymazsam bi dilimde ekmek yiycem..
fatmacım hedef kişlom 2 mayısta 137 idi.. ben geç duydum hedef koymuşunuz koyduğumda hedefi 140 dim canım...
ayşegül haklısın canım gelemiyom hafiften temizliğe başladım yıkanacakları yıkıyom 1.den sonra boya filan yağılacak annem gelecek bahar yaz temizliğini çıkarıp bursaya gitçem annemle ...o yüzden giremiyorum..ama yediklerim aynı sabah rutin öğlende akşiamda yanı siz gibi ama diyetisyenin ölçülerinde yiyorum canım..bu akşam mesela
çorba
pırasa
1 bardak yoğur
2 kaşık pilav bunları yedim canım
inşallah iyi gidiyorumdur pazartesi görcez düne kadar bişey yoktu ama dün asılmaya karar verdim imkansız gibi ama 63 olmaya çalışcam pazartesiye kadar sonraki hafta kilo vermeden o kilomu korumaya çalışcamkomik ve zor dimi :)
canım bu ay defneye ne aşısı vurdurdun bakanlığın verdiği aşı lardan başka bi aşımı kızlarımız aynı gün doğumluya bizim ağustosa kadar aşı yok
akşam menümüde yazıyım
1 kepçe kabak yemeği
1 kase yoğurtlu patlıcan (kızartmadım haşladım)
3 yemek kaşığı pilav
1 dilim ekmek ( pilava saldırmamak için yedim)
bu kadar akşam yürüyüşe gittik ama soğuktu yürüyemedik arabayla gittik çarşıdada 3 tane çiğ köfte yedim dahada bişey yok yatana kadar çay sadece suda içemem artıkın
limonlu ılkı su içtim kahvaltı
peynir zeytim domates slatalık taza soğan 2 dilim ekmek çay yaptım
tebrikler fatoşcum..iyi iy daha nee...hedefide yakaladdın:))bu hafat bende az verenlerdenim 800 gr gitmiş...137.4 oldum hedef kilomda 137 idi 400 gr fazla..
arası doktora götürüyoruz cerrahide kontrolu var gelince görüşürüz bayıun anacım...
oo süpersin fatmacımm..artık sende 5 li rakamları gördün..hapı aldınmı merak ettimm..Günaydın bacılar, nasılsınızzz
sabah elma sirkeli suyumu içtim
evde kahvaltıya vakit bulamadım
işyerimde yarım patatesli gözleme yedim
bu arada 58,9 olmuşum gün itibari ile 1100 gr gitmiş
günaydın bende bugün diyetisyene başlıyorum kendi başıma olmayacak gelince detayları yazarım
bu hafat bende az verenlerdenim 800 gr gitmiş...137.4 oldum hedef kilomda 137 idi 400 gr fazla..
arası doktora götürüyoruz cerrahide kontrolu var gelince görüşürüz bayıun anacım...
Günaydın bacılar, nasılsınızzz
sabah elma sirkeli suyumu içtim
evde kahvaltıya vakit bulamadım
işyerimde yarım patatesli gözleme yedim
bu arada 58,9 olmuşum gün itibari ile 1100 gr gitmiş
teşekkür ederim canım, hapı almadım
almayı düşündüm tatlı yeme isteğim uçtu gittibende vazgeçtim
oo maşallah aferinn.:))teşekkür ederim canım, hapı almadım
almayı düşündüm tatlı yeme isteğim uçtu gittibende vazgeçtim
kızlar 3-4 gündür elma sirkeli suyuma 1 çay kaşığıda bal katıyorum, sanıyorum kan şekerimi dengeledi ve canım hiç tatlı istemez oldu.
günaydın kızlar bütün çabalara rağmen hedef tutmadı 63.7 yim neyse pazartesine göre 1100 gr vermişim zaten buda sondur 1 kilo vermeler 60kilolarda olan insanların haftada 1 kilo vermeleri filan sakıncalıymış ancak ayda 1-1,5 kilo verilebilirmiş bende bir hafta 300 bir hafta 400 olmak üzere ayda 1500 gr vercem hedef kiloma ulaşmam biraz uzayacak ama olsun geç olsun sağlıklı olsun yada 60 kiloya kadar 500 500 vermeye çalışırım haftalık
ben 62800 çıktım ya
haftasonu yalan yok yedim valla.evde temizlik vardı hem iş yaptım hem yedim.akşamıda yedim Dünde eşim evdeydi dışarda kaçırdık biraz.
ama bu son 1 ayda benim en az 3 kilo vermem lazım.
dün 1-2 parça birşey aldım kendime yazlık örneğin 1 tane şort aldım 40 beden iyi oldu ama beli az büyüktü
(bende hiç göbek kalmadı .doğumdan öncede yoktu zten sırtıma yapışık gibiydi alttan tam olanın belini hep daralttırarak giyerdim)
bende 38 bedeni denedim zorlandım ama oldu bacak kısmıda dar oldu.ee sort dediğin biraz bol olur üste yapışmaz ama ben 38 bedenini aldım 1 ayda ben 3-4 kilo veririm dedim.şimdi ya veririm tatilde şortuda giyerim yada veremem yeni büyük beden şortta almam kendime böyle sıkı kural koydum.bakalım ne olacak.
sabah 1 bardak sirkeli ılık su (ama fena miğdemi bulandırdı
1 domates
1/2 salata
2 zeytin
2 tost kaşarı incecik olanlardan
1 dilimde çavdar ekmeği.(bu çavdarında tadı acayip hoşuma gidiyor bıraklara 1 ekmeğin hepsini yiycem )
QUOTE=07papatya;18988433]günaydın..
hafta sonu özellikle pazar günü feci kaçırdım..off yuvarlana yuvarlana gidiyoruz bakalım.bu hafta aldığım bir kiloyu verdim.bi 56 lara inemedim 3 haftadır(.56 lara inmiştim azda olsa ama azargünü yememle o küsüratı geri aldım..yine 57 ye marhaba dedik bakalım..
olsun kız yinede gitmeş tebrikler.haftaya daha iyi sonuç alırsın.hapta daha iyi etkisini göstermeye başlar.günaydınlar kızlar bende hafta sonu biraz kaçırıdım malum balıkesirde ananemdeydik
malum adette oldum sondan 600 gr gitmiş bu hafta daha dikkatli olmam lasımm
hedefimi 55 yaptım ama 55 olmayı düşünmüyorum1-2 kilo daha versem yeter korumaya geçerim artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?