2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

afiyet olsun.bu aralar süpersin.iyi gidiyorsun..

inşallah iyi gidiyorumdur pazartesi görcez düne kadar bişey yoktu ama dün asılmaya karar verdim imkansız gibi ama 63 olmaya çalışcam pazartesiye kadar sonraki hafta kilo vermeden o kilomu korumaya çalışcam komik ve zor dimi :)

canım bu ay defneye ne aşısı vurdurdun bakanlığın verdiği aşı lardan başka bi aşımı kızlarımız aynı gün doğumluya bizim ağustosa kadar aşı yok

akşam menümüde yazıyım

1 kepçe kabak yemeği
1 kase yoğurtlu patlıcan (kızartmadım haşladım)
3 yemek kaşığı pilav
1 dilim ekmek ( pilava saldırmamak için yedim)

bu kadar akşam yürüyüşe gittik ama soğuktu yürüyemedik arabayla gittik çarşıdada 3 tane çiğ köfte yedim dahada bişey yok yatana kadar çay sadece suda içemem artıkın

limonlu ılkı su içtim kahvaltı
peynir zeytim domates slatalık taza soğan 2 dilim ekmek çay yaptım

afiyet olsun.seni yogun günler bekliyo desene.kolay gelsin.

ooo hedefe ulaşmak artık çok zor( bende yetişemem...ama ha gayret bakiimm
defnenin aşısı 15.ayda özel olan su çicegi aşısı var.onu yaptırdık.sende ihmal etmi muhakkak yaptır..

afiyet olsun..o kadarcık olur..

limonlu ılkı su içtim kahvaltı
peynir zeytim domates slatalık taza soğan 2 dilim ekmek çay yaptım

afiyet olsun fatoşcuk:))

sabah
sacak su
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
az peynir
çay

günaydın..
hafta sonu özellikle pazar günü feci kaçırdım..off yuvarlana yuvarlana gidiyoruz bakalım.bu hafta aldığım bir kiloyu verdim.bi 56 lara inemedim 3 haftadır(.56 lara inmiştim azda olsa ama azargünü yememle o küsüratı geri aldım..yine 57 ye marhaba dedik bakalım..

bu hafat bende az verenlerdenim 800 gr gitmiş...137.4 oldum hedef kilomda 137 idi 400 gr fazla..
arası doktora götürüyoruz cerrahide kontrolu var gelince görüşürüz bayıun anacım...

Günaydın bacılar, nasılsınızzz

sabah elma sirkeli suyumu içtim

evde kahvaltıya vakit bulamadım
işyerimde yarım patatesli gözleme yedim

bu arada 58,9 olmuşum gün itibari ile 1100 gr gitmiş

bu hafat bende az verenlerdenim 800 gr gitmiş...137.4 oldum hedef kilomda 137 idi 400 gr fazla..
arası doktora götürüyoruz cerrahide kontrolu var gelince görüşürüz bayıun anacım...
tebrikler fatoşcum..iyi iy daha nee...hedefide yakaladdın:))

oo süpersin fatmacımm..artık sende 5 li rakamları gördün..hapı aldınmı merak ettimm..

günaydın bende bugün diyetisyene başlıyorum kendi başıma olmayacak gelince detayları yazarım

iyi etin didemcim git tabiki..
merakla bekliyoruz seni gelinve yaz taamdır.

teşekkür ederim canım, hapı almadım
almayı düşündüm tatlı yeme isteğim uçtu gitti bende vazgeçtim

kızlar 3-4 gündür elma sirkeli suyuma 1 çay kaşığıda bal katıyorum, sanıyorum kan şekerimi dengeledi ve canım hiç tatlı istemez oldu.

günaydın kızlar bütün çabalara rağmen hedef tutmadı 63.7 yim neyse pazartesine göre 1100 gr vermişim zaten buda sondur 1 kilo vermeler 60kilolarda olan insanların haftada 1 kilo vermeleri filan sakıncalıymış ancak ayda 1-1,5 kilo verilebilirmiş bende bir hafta 300 bir hafta 400 olmak üzere ayda 1500 gr vercem hedef kiloma ulaşmam biraz uzayacak ama olsun geç olsun sağlıklı olsun yada 60 kiloya kadar 500 500 vermeye çalışırım haftalık

ben 62800 çıktım ya

haftasonu yalan yok yedim valla.evde temizlik vardı hem iş yaptım hem yedim.akşamıda yedim Dünde eşim evdeydi dışarda kaçırdık biraz.
ama bu son 1 ayda benim en az 3 kilo vermem lazım.
dün 1-2 parça birşey aldım kendime yazlık örneğin 1 tane şort aldım 40 beden iyi oldu ama beli az büyüktü
(bende hiç göbek kalmadı .doğumdan öncede yoktu zten sırtıma yapışık gibiydi alttan tam olanın belini hep daralttırarak giyerdim)
bende 38 bedeni denedim zorlandım ama oldu bacak kısmıda dar oldu.ee sort dediğin biraz bol olur üste yapışmaz ama ben 38 bedenini aldım 1 ayda ben 3-4 kilo veririm dedim.şimdi ya veririm tatilde şortuda giyerim yada veremem yeni büyük beden şortta almam kendime böyle sıkı kural koydum.bakalım ne olacak.

sabah 1 bardak sirkeli ılık su (ama fena miğdemi bulandırdı
1 domates
1/2 salata
2 zeytin
2 tost kaşarı incecik olanlardan
1 dilimde çavdar ekmeği.(bu çavdarında tadı acayip hoşuma gidiyor bıraklara 1 ekmeğin hepsini yiycem )

QUOTE=07papatya;18988433]günaydın..
hafta sonu özellikle pazar günü feci kaçırdım..off yuvarlana yuvarlana gidiyoruz bakalım.bu hafta aldığım bir kiloyu verdim.bi 56 lara inemedim 3 haftadır(.56 lara inmiştim azda olsa ama azargünü yememle o küsüratı geri aldım..yine 57 ye marhaba dedik bakalım..[/QUOTE]

bu haftasonları bize hiç yaramıyor.senin kociş evde bende annemlere gidince yiyorumda yiyorum kalabalıkta sofra 2 saat önümüzde hem yiyoruz hem konuşuyoruz yedikçede yiyoruz.
ayy Ayşegül ne olur bende 57 lere düşsem .valla herşeyde olur çillop gibi olur.şu basen olayını halladecek bir hareket bulanınız varmı bu arada.

hedefine 400 gr kalmış nedirki elinin kiri boşver ben seni hedefe ulaşmış sayıyorum tebrikler arkadaşım.

ya birde şu maydonoz kürünü içtiğin hafta ile içmediğin hafta arasındaki kilo farkı nedir.uyada şişliğinmi gidiyor hissediyormusun işe yarıyormu ?
bu soruyu aynı zamanda gülşah sanada soruyorum.

ben 2 haftadır yerlerde sürünüyorum.su içmeyi bayağı bırakmıştım ondan mı acaba bu hafta arttırayım bakayım su olayı nasıl etkiliyor.süper 1100 gr he.
yaa senin ideal kilonda azmış kız çok zayıf olmayın zayıf kadında çok hoş durmuyor.

ne hapı ?

Son düzenleme:
günaydınlar kızlar bende hafta sonu biraz kaçırıdım malum balıkesirde ananemdeydik
malum adette oldum sondan 600 gr gitmiş bu hafta daha dikkatli olmam lasımm

Ben geçen hafta suyu günlük 2 litre düzenli içtim birde elma sirkeli suyuma bal kattım veee akşam yemeklerimi erkene aldım iyicene azalttım, kilo vermemde bunun etkisi oldu sanırım,

hapa gelince, şeker hastalarının kullandığı şeker dengeleyici bir hap varmış, diyetisyenlerde kilolu hastalarına öneriyormuş bazan, tatlı isteğimi kessin diye alacaktım ama son günlerde iyiyim bende vazgeçtim

hedefimi 55 yaptım ama 55 olmayı düşünmüyorum 1-2 kilo daha versem yeter korumaya geçerim artıkın

Son düzenleme:
oo maşallah aferinn.:))

kızlar 3-4 gündür elma sirkeli suyuma 1 çay kaşığıda bal katıyorum, sanıyorum kan şekerimi dengeledi ve canım hiç tatlı istemez oldu.

yahu ben artık emzirmiyorum.şu sirkeye başlayayım ben bakalım ne olcak.

tebriklerr..daha ne olsun.maşallah..kız o kadarda çok geç yaa.haftada 500 gr versen iyi tabi..

bu haftasonları bize hiç yaramıyor.senin kociş evde bende annemlere gidince yiyorumda yiyorum kalabalıkta sofra 2 saat önümüzde hem yiyoruz hem konuşuyoruz yedikçede yiyoruz.
ayy Ayşegül ne olur bende 57 lere düşsem .valla herşeyde olur çillop gibi olur.şu basen olayını halladecek bir hareket bulanınız varmı bu arada.

hedefine 400 gr kalmış nedirki elinin kiri boşver ben seni hedefe ulaşmış sayıyorum tebrikler arkadaşım.

ya birde şu maydonoz kürünü içtiğin hafta ile içmediğin hafta arasındaki kilo farkı nedir.uyada şişliğinmi gidiyor hissediyormusun işe yarıyormu ?
bu soruyu aynı zamanda gülşah sanada soruyorum.

ben 2 haftadır yerlerde sürünüyorum.su içmeyi bayağı bırakmıştım ondan mı acaba bu hafta arttırayım bakayım su olayı nasıl etkiliyor.süper 1100 gr he.
yaa senin ideal kilonda azmış kız çok zayıf olmayın zayıf kadında çok hoş durmuyor.

ne hapı ?[/QUOTE]

sorma burcu yaa hafta sonu gelince bana bi haller oluyo.hep benimde kocamın yüzünden..cumartesi yine iyiydim.az açamak oldu ama tartıya pek yansımamıştı.ama pazar günü hep dışarda yedik içtik.üstüne tatlı falan kendimi hiç frenlemedim..( aldım zaten sonucunu.off..
benimde 38 beden iyi oluyo..ama benim hala gardoraplardaki kiyıofeltlere girmeme çini en az 53 olmam lağzım hala 2-3 tanesine giriyorum çünkü( ben ne zayıfmışım yaa..
basen çin benim evde bisikler var onu ceviriyorum burcu.bide leslie var onu yap bazsenler için iyi oluyo burçu.genelde bel ve basenler iyi çalışıyo heleki bacıklar..bide bi oklava al omuzuna koy sağa sola cevir 50 kere bi yap sonra bi daha 50 yaparsın iyi oluyo.benimde yanlarda bişiy kalmadı göbek var çok diil tabi ama var yani
kız benim senin gibi boyummu var.sen 57 olsan çöp olursun zaten..bendeki boy 1.63.ee anca oluyo bacım..

günaydınlar kızlar bende hafta sonu biraz kaçırıdım malum balıkesirde ananemdeydik
malum adette oldum sondan 600 gr gitmiş bu hafta daha dikkatli olmam lasımm
olsun kız yinede gitmeş tebrikler.haftaya daha iyi sonuç alırsın.hapta daha iyi etkisini göstermeye başlar.

hedefimi 55 yaptım ama 55 olmayı düşünmüyorum 1-2 kilo daha versem yeter korumaya geçerim artıkın

bak bakk..hedefin ne 57 falanmı.hadi bakalım iyi olur tabi.korumakta önemli.

selam kızlar kilo veren arkidişlerim hepinizi tebrik ederim

benimde cuma cumartesi pazarım berbat geçti ipin ucu gittimi gidiyo bide bu hafta wc ye 3kere çıktım desem inanırmısnız aşırı karnım şiş ve rahatsızım bu konudam biberiye topladım inş. fayda eder

bende hedefime ulaşamadım çok üzgünüm 69.7yim 2oogrcık gitmiş bu hafta

artık kendimi 8hazira kadar şartlamam lazım 65 için doğum günümde kendime bunun için söz verdim hadi bakalım

eveett hedefi değiştiriyoruz arkadaşlar.bu sefer 1 aylık değil.uzun oldu.yayıldık bence.şimdi 15 günlük bi hedef olsun.sonra yine bi 15 günlük olur.
işmidi hedeff 16 mayıs 16 mayısta kaç olcazz yazalım lütfenn..bide accık bi rakam yazmayın.biraz ulaşmaya çalışayım biraz zor olazın seçelim tamamıı...
ilk ben diyorum.
şuan 57 kiloyum 16 mayısta hedef 54.5 tamamı.2,5 kilo vercemm.herkes profilinie yazsın bunu .takip edelim..siz ne koyuyursunuz hadin diyinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…