eh iyi bi secim.olsun yemek yememiysin iyi olmuş afiyet olsun..baelikesirde kim vardı kız.babaannemiydi:26:Günaydınlar bende akşam yemek yemedim yemek hakkımı tatlıdan yana kullandım iyide oldu adet oldum biliyodum zaten benim başım ağrısa canım tatlı istese yediğim an adet oluyorum...sütlü tatlı yedim akşam ama az yedim yani çok deği su içip yattım ama 3 te yattım temzilik yaptım hafta sonu balıkesirdeyim saçımı boyatmaya gideiyotummm
sabahta bol su hapımı aldım bişeyler atıştırdım biraz ekmek ve peynir çay içiyorum şimdide
Günaydın kızçeler nasılsınız
akşam
1 kaseden az domates çorbası içtim
sonra 1 havuç yarım muz yedim
işin kötü tarafı yatarken 2 küçük benimo yedim
sabah elma sirkeli su
ve iş geç kaldığımdan dolayı yarımdan biraz fazla simit yedim
500 ml su
1 adet form çayı içtim
oh afiyet olsun.eh benimde çoktur öyle ağzıma attağım.ne yapayım haffendiler bitiremiyo.dökeyimmi çöpe:))ooo nerdesiniz kızlar siz gelmeden ben aramı bile yaptım :) ara sayılırsa zeynebin omletinin artanını yedim aslında arttı diye değil çok fena midem kazındı bende yedim çok az ama iyide oldu kendime geldim = )
bende ara olarak 2-3 lokma simit attım ağzıma yanımda başka bişey yok
500 ml su içicem şimdi
ooo nerdesiniz kızlar siz gelmeden ben aramı bile yaptım :) ara sayılırsa zeynebin omletinin artanını yedim aslında arttı diye değil çok fena midem kazındı bende yedim çok az ama iyide oldu kendime geldim = )
günaydoın canım.menün çok iyi evet benimo akşam yemeseydin keşke.ama biliyorum o tatlıyohakakten küçükler..3-4 güne bir kaçamakçok etkileyimyo.ama üst üste olunca kilo olarak dönüyo maalesef..
afiyet olsun...
ben defneyi uyuttum..şimdi yemegimde pişerken boşuna oturmayayım gideyimde bi leslie yapayım.ya spor yaparken ben çok sıkıloyurm ne zaman bitecet diye.ama sıkıyorum kendimi.bazende zsıkılıp yarıda bırakıorum.tek başına olunca sıkıloyu insan..neyse hadi başlayayım ben..
bende yeşil çayımı içiyorum
ananem var ayşegülcüm babannem rahmetli oldu 9 ayönce inanamasamdaaa
selamlar herkese günaydın
bugün erken başladı benim için 06.30ta kaltım
hemen kahvaltımı yaptım
1domates
peynir
ıhlamur
arada leblebi ve badem yedim 5.6 tane
öğle yemeğine dha var pofff
afiyet olsun iyi yapmışsın aç aç duramazsın ya
keşke ama yiyorum maalesef ben şu ilaçtan alıcam yarım yarım içicem tatlı isteğimi kesse yeter
spor bende yapamıyorum sıkılıyorum vaktimde yok zaten, akşam totom yer görmüyor afedersiniz
ama yürüyüş yaparım yanımda arkadaşımda olursa saatlerce yürüyebilirim
evet ya birileri vardı ama ya anneanneydi ya babaanneydi diye düşündüm.bende yeşil çayımı içiyorum
ananem var ayşegülcüm babannem rahmetli oldu 9 ayönce inanamasamdaaa
selamlar herkese günaydın
bugün erken başladı benim için 06.30ta kaltım
hemen kahvaltımı yaptım
1domates
peynir
ıhlamur
arada leblebi ve badem yedim 5.6 tane
öğle yemeğine dha var pofff
Kilolar gitmiş.. Süperrr:81:Harikasınız kızlar.
afiyet olsun.bu aralar süpersin.iyi gidiyorsun..öğle
2 kepçe çorba
5 yemek kaşığı bulgur pilav(eskiden yediğimin yarısı)
soğan salatası (sütümü artırdığını gördüm dün bugün gene yaptım)
2 bardak çay
yaw fatma ne bu tahin takıntısı sende11,30 gibi yarım elma yemiştim
öğlen 1 dilim ekmek az domates salatalık biber
2 lokma ekmeklede tahine batırıp yedim
şimdiye kadar 1 lt su içtim
500 ml içmeye başladım
Tam gaz devam kızlar 2 mayısta hedefe ulaşıcam inşallah..1 kg kaldı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?