günaydın kızlar dün bende kaçırdım ablam gelmiş işyerime pasta almış 1/2 dilim yedim evdede tatlı yapmışlar 1 tanede ondan yedim akşam yemeği 3-4 kaşık nohut yedim o kadar..
kızlar aramıza hoşgeldiniz..
sabah kahvaltı yapmadım salatalık yedim sadece ne yapim sevmiyorum kahvaltıyı şimdi su içiyorum sonrada alman çayım vardı evde ona başladım hani zeynep yazmıştı bendede vardı o içicem öğlen yemeklerden önce bide akşam yatmadan yaza ne kaldı
kızlar biominera kremi kullanıyodumya ben onun çok faydası var söyliyim bitti tekrar alıcam bennn
bende devam ediyorum bu ay lisetm değişicek galiba ama daha 3 hafta sonra..kahvaltı rutin şimdi kiraz saplı form çayı içicem benim kabızlığım yok amam olana öneririm lipton kiraz saplı form çay ii çalıştııryo bağırsakları...öğlene yemek yapmama laızm hiçte yapasım yok ne yapsamki..
günaydın kızlar dün bende kaçırdım ablam gelmiş işyerime pasta almış 1/2 dilim yedim evdede tatlı yapmışlar 1 tanede ondan yedim akşam yemeği 3-4 kaşık nohut yedim o kadar..
sabah kahvaltı yapmadım salatalık yedim sadece ne yapim sevmiyorum kahvaltıyı şimdi su içiyorum sonrada alman çayım vardı evde ona başladım hani zeynep yazmıştı bendede vardı o içicem öğlen yemeklerden önce bide akşam yatmadan yaza ne kaldı
kızlar biominera kremi kullanıyodumya ben onun çok faydası var söyliyim bitti tekrar alıcam bennn
ya benim en büyük sıkıntım sabah kalkar kalkmaz bişey yiyememem. ben de 1-2 bardak su içiyorumm. zorlamam gerek kendimi.
bir diğer yanlışım da gün boyu doğru dürüst bişey yemeyip akşam yemekte ve sonrasında abartarak yemekti. ama akşam yemeği erken yiyorum ve sonrasında çaydan başka bişey tüketmiyorum. isteyince oluyormuş valla.
yani bikaç günde düzen tutmaya başladı. umarım böyle devam eder.
gitsin kilolar
hoşbuldum cnm. maşallah sen bayağı uçmuşsun.ben hayatta o kadar kilo veremem. valla hayran kaldım azmine :))
selam kızlar giremedim bi kaç gündür
herşey yolunda gibi gidiyo ama yine kabızlık sorunum var bi çare bulamadım şuna poff
hülicim hg cnm hadi bakalım bol iradeler sanada isteyince oluyo gerçektende iradene sahip çık yeter ki
gülümm sen sayfaya girmiyince aklıma geliyo burası diyorum bu gene kaçamak yaptı heralde uğramıyo diye yanılmamışımda:)) ne olacak senin bu kriz hallerin yahu bi çare bulmak lazım
papatyacım aynen bende iki gündür utanıylorum yediklerimi buraya yazmaya
hoşgeldin canımm..senide buralarda görcez haa artık iyi iyi gel gel..valla isteyince oluyo..ilk sıralar çok veriliyo kilo sonra biraz yavaşlıyo ama..sen zaten çok vermeyi düşünmüyosun...ya benim en büyük sıkıntım sabah kalkar kalkmaz bişey yiyememem. ben de 1-2 bardak su içiyorumm. zorlamam gerek kendimi.
bir diğer yanlışım da gün boyu doğru dürüst bişey yemeyip akşam yemekte ve sonrasında abartarak yemekti. ama akşam yemeği erken yiyorum ve sonrasında çaydan başka bişey tüketmiyorum. isteyince oluyormuş valla.
yani bikaç günde düzen tutmaya başladı. umarım böyle devam eder.
gitsin kilolar
hoşbuldum cnm. maşallah sen bayağı uçmuşsun.ben hayatta o kadar kilo veremem. valla hayran kaldım azmine :))
hoşgeldin canımm..senide buralarda görcez haa artık iyi iyi gel gel..valla isteyince oluyo..ilk sıralar çok veriliyo kilo sonra biraz yavaşlıyo ama..sen zaten çok vermeyi düşünmüyosun...
çok yememişsin kız olur okaaa..çokta sıkmamak lazım...yoksa mazallah soğusun diyetten şahsen ben öyleyim..
ayşegül bacım benim tickeri de elleyiver sana zahmet olmazsa
sağol hülyacım valla çok psikolojim bozulmuştu ne yapim dedim olmucak böyle çok zayıftım çünkü eskiye dönemem belki ama yaklaşırım 10 kilo daha versem yeter zaten
çok yemedim ama bana çok geliyo 7-8 aydır diyetteyim valla soğumak istemiyorum sibel yoksa süper yiyiciyim yaniii
ayşegül benimde canım tatlı istiyor bu aralar nedeki acaba evdede şimdi eltim lohusa ya hep tatlı getiren getirene dedim bize vermeyin yeter bu kaa
kızlar kot pantolonda 30 beden giyiyordum diyetten önce..
artık pantolonum düşmeye başlamıştı:92:
ctesi kot aldım kendime 29 beden sevindirik oldm..
ya kızlar beden ölçülerimizide yazsak ne olur sankimm..ben çokmu kalın duruyorum acebaa.baksana sibele 29 giyiyormuş.bende 29 giyiyorum ..o zaman sibel benden daha ince.benim belim hala kalın demekki..yada özelden yazsak olmamı.hımm.hadi neolaaarrr neolarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?