2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

selam kızlar herşey yolunda güzel gidiyo diyet adetim bitti şişlerimde inince tartıda iyi rakamlar görmeye başladım çok şükür

bende ben ölçümü yanlış alıyomuşum ya sinirlendim şimdi 10cm fark etti hemde hehe 82 benimde bel ölçüm bi yazı buldum paylaşıyım

Göbek deliğinin üzerinden beli mezura ile çevreleyerek belinizi ölçebilirsiniz. Çıkan rakam 82 cm ise bu kadınlar için ortalama bir rakamdır ve sağlık açısından sorun olmaz ancak; beliniz 93 cm ise sağlığınız risk altında demektir.

oo süperr.gördünmü kırmızılardan oluyo hep işte.hadi bu hafta yüzün gülecek işte.
ben daha gr vermedim yaa.55.8 çıkıyom üç fündür..100 gr da almış gözüküyorum tabi.bugün canım hiç tatlı istemiyo..du bakimm.bugünü bari kusursuz atlatayım..
evet yaa ben dün kırk kere ölçtüm..şimdi düzeldi.diger ölçülerinide alalım cicim.totonun ölçüsünü.gögsünün ölçüsünüde alalım

öğlen karışık ızgara ve yoğurt şimdide su içiyorum arada bitki çayı içtim
ayşegül evet sütde olabilirdi

inş. canım 3 haftadır takılı kaldım aynı kiloda sinirlendim çok sorma

ben hep yanlış ölçüyomuşum ya beli off
ötekilerde üst 90 altta 93
nasılım hehe
90.60.90 olurmuyuz püskevit yemezsek oluruz hehe

3 ay benide düzelt canım
69.3 olaraktan 1 ayım çöpe gitti nerdeyse yahu 3 hafta veremedim ki doğru dürüst bişey poff

kızlar çok acıktım o yüzden akşam yemegini yedim şimdi.
1 haşlanmış but
tere ve maydanoz bol boldu.
1 bardak ayran
ikindi arasındada unuttum.5 bizküvi yedim.kaçamak sayılmaz ama tatlıydılar yaa.valla zor tutum kendimii..

öğlen karışık ızgara ve yoğurt şimdide su içiyorum arada bitki çayı içtim
ayşegül evet sütde olabilirdi

afiyet olsunn.

oo maşallah seninkilerde gayet güzel.60 i bilmem ama 90 ları tamamladık gibi.ha gayret..
listelerin düzeltmesini yarın yapayım gec oldu artık..çıkacagım..

aytenn bacım bi kaç gündür okuyon yazmıyon.gey bakiimm.sen diyetisyene gitmiştin ne oldu.veriyonmu kilo.yada tutuyonmuu.hımm.tartıda aldın evine..ee niye gelmiyon senn

Son düzenleme:
aytenn bacım bi kaç gündür okuyon yazmıyon.gey bakiimm.sen diyetisyene gitmiştin ne oldu.veriyonmu kilo.yada tutuyonmuu.hımm.tartıda aldın evine..ee niye gelmiyon senn

ayşegül sorma valla bir gün diyet ertesi gün kaçamak yapmaktam tam anlamıyla başlayamadım diyete ama 1,400 falan gitti 16 günde anneme gidiyorum sıksık o yüzden pek girmeye fırsat bulamıyorum girincede anca okuyabiliyorum tabi anneme gittiğim günler benim diyet bitiyor annem tutturuyor ye diye git evinde diyet yap verdiğimide geri alıyorum yani anlayacağın

olsun kız sanki biz tam anlamıyla diyetmi ediyoz.gel kuşum yaz bir iki kelam.
ee kaç kilo oldun de bakiimm.

uyanınca metabolizma çayı

sabah
2 dilim ekmek
peyz peynir
domates salatalık

ara 10 erik..

ben açık görünüyorum ama furkan bey rahat bırakmıyorki yazayım diyetisyene gittigimde 72,7 dim şimdi 71,3 üm

ben geldim canlar akşamda patates yemeği yedim 3 kaşıkta makarna ekmek yerinre sonrada meyvemi yedim ben yatmadan önce artık probiyotik yoğurt yicem 1 saat falan önce..

bu sabah kahvaltım kaçtı
1 dilim börek yedi
1 tanede ufak poğaca
ara öğünde salatalık yedim
öğlen yemeğimde
ıspanak ve salata ekmek yemiycem bugün sabahki yediklerimi dengelesin diye.
birazdan yeşil çay içerim ara öğünümde yarım muzum var akşamda hafif geçerim
ben ölçülerimi alamadım henüz zaten almıyım ben bayağı kalınımm

ben açık görünüyorum ama furkan bey rahat bırakmıyorki yazayım diyetisyene gittigimde 72,7 dim şimdi 71,3 üm

ee iyi kız .gayet güzel gidyorsun işte...maşallah.

afiyet olsun canım.yogurdu akşam neden yiyorsun.kabızlık sorunundan mı yoksa..
menün güyet güzel dengeleme işide gayet uyğun..
acanım gönlü olan yazar ölçülerde sıkıştırma yok

ögle
2 dilim ekmek
3 domates ve 1 yumurtayla menemen.domates büyüktü be..
bi porsiyonda tavuk yemegi yedim..içindeki sebzelerden yemedim sadece tavuk yedimiçinden..ama tırtıklayayım derken bi porsıyon oldu gib.

ben sabah erk yemiştimya sonracıma üstünede bi çokoprens yedim..:78:

selam arkadaşlar
sabah:
1 fincan çay
bir parça lor peyniri
1 domates
1 tane közlenmiş yeşil biber
çeyrek açma

ara öğün yapamadım malesef

öğle:
2 kaşık köfte patates yemeği
1 domates
1 küçük kase yoğurt
1 dilim ekmek yedim.

Akşama da ızgara balık.

Geçen hafta sonundan beri bozmadım diyetimi sabah 66 gördüm tartıda inşallah hayal değildir. Benimde bugün kırmızılar geldi.

ara öğünümü muz olarak yedim birazdan yeşil çayımı içicem bolda su tabii
akşamda az yersem iyi olucak bugün bu sefer hap pek işe yaramadı sanırım((

maşallah zehracım.çok iyi gidiyorsun.pazartesi güzel haberler vercen bakiimm..belki biraz fazla bile olabilir.

ara öğünümü muz olarak yedim birazdan yeşil çayımı içicem bolda su tabii
akşamda az yersem iyi olucak bugün bu sefer hap pek işe yaramadı sanırım((

afiyet olsun.serap fark yaratmıyorsa hap ya bırak kuşum.yada degiştir..vücut alışmış demekki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…