valla ben normal üzerlerine tutarak ölçttüm..göğüs üzerinden yani..beli göbek deliğini alacak şekilde..basende kalçaları alcak şekilde...
göğüs:94
bel:85
basen:96
kilo:62,700
boy:1.62
ama kırmızılar var göbek baya şiş...yinede yazdım..ptesi ne olcam bakemm:))
seninle aramızda ölçülerde pek fark yok gibi....kiloda baya fark var...bence normal...belimizde biraz fazlalık var işte..o işi bozuyo ya offf...gögüs:87
bel:81
basen:93
kilo 56
boy 1.63
bana göre fazla yaaa..yada nasıll.bide siz yorumlayınn:26:
seninle aramızda ölçülerde pek fark yok gibi....kiloda baya fark var...bence normal...belimizde biraz fazlalık var işte..o işi bozuyo ya offf...
olurmu normal hiç.çok anormaldi benimki.çünkü bu kiloya bu ölçüm imkansızdı.nasıl olurki deyep durdum...şimdi ölçümlerimi doğru yazdım..nete baktım zaten hemen incelme olmyirki.ayda bir beden incelin diyo.yok artık oda fazlamı ne bilmem ama ölçülerim fane değil.şimdi oldu:)
seninde maşallahın var iyi gidiyorsun..haftalık yada aylık yapalım bunu..
ben ölçümü yanlış almışım ya.ama.bende nasıl oluyo böyle diyip duruyordum.tamam ..
gögüs:87
bel:78
kalça:91
haftaık incelme oluyormu:26:taam pazartesileri yaparız ölçüm.kız çok anormal değil...kimisinin beli baseni olmaz bacakları kalın olur...kimisinin tam tersi..ben senin bacaklar ince diye düşündüm diğerleri yüksek çıkınca...benm bacaklar kalın değil..hatta ince bile...kollarım ve bacaklarım dizden aşağı çok ince hatta..
evet haftalık yapalım ölçümlere bunuda yazalım...
maşallah kız..mankenlerden zayıfmış göğüsler...basende yerindebi göbüşler...oda gidcek inş...
akşam yemek yemedim..3 gibi yemştm..akşamüstü kepekli bisküviyle bi bardak süt içtm..
bu hafta akşam yemeği yemicem..
ama şimdi kociş çayın yanında kuruyemiş getirdi..bi avuçtan fazla yedim..al artık şunu yav dedim..yemek yemediğim boşa gtti dedim...aldı garibim sakladı..
ayşegül benm diyete başlayalı 3 ay olmuş tatlım..bi el atıver...bu ayki kilom 62,700 bir ayda 1kilo 100 gr vermşim yuh yanneeee....
günaydın kızlar akşam bende yemek yemedim sadece 2 kepçe çorba o kadar bide meyve yedik..
sabah 1 simit ve ayran yedim bolda su 1 simit çokmu acaba sabah güzel doyunca öğle az yiyorum ben..
ölçüleriniz süper bence ben yazmıyım yaa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?