2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

göğüs:94
bel:85
basen:96
kilo:62,700
boy:1.62
ama kırmızılar var göbek baya şiş...yinede yazdım..ptesi ne olcam bakemm:))

Son düzenleme:
öğlen esmaya gittim yemeğe döner söylemiş yarısını yedim içini yedim ekmeği kaldı
sonrada bitki çayı ve su içtim

ölçümleri nerden yapcaz peki.sonra yanlışlık yapmayalımda..ya bu besen nerden başlıyo. popdanmı başlayarak ölçmeliyim.mesela gögüs nette ölçümüne baktım.gögüs altı hıza ölçülmeli diyo gögüs ölçümüne.ıyy.nasıl öltüyorsunuz sizz.

valla ben normal üzerlerine tutarak ölçttüm..göğüs üzerinden yani..beli göbek deliğini alacak şekilde..basende kalçaları alcak şekilde...

göğüs:94
bel:85
basen:96
kilo:62,700
boy:1.62
ama kırmızılar var göbek baya şiş...yinede yazdım..ptesi ne olcam bakemm:))

gögüs:87
bel:81
basen:93
kilo 56
boy 1.63
bana göre fazla yaaa..yada nasıll.bide siz yorumlayınn:26:

Son düzenleme:
bel:81
basen:93
kilo 56
boy 1.63
bana göre fazla yaaa..yada nasıll.bide siz yorumlayınn:26:
seninle aramızda ölçülerde pek fark yok gibi....kiloda baya fark var...bence normal...belimizde biraz fazlalık var işte..o işi bozuyo ya offf...

ben ölçümü yanlış almışım ya.ama.bende nasıl oluyo böyle diyip duruyordum.tamam ..
bel:78
kalça:91

seninle aramızda ölçülerde pek fark yok gibi....kiloda baya fark var...bence normal...belimizde biraz fazlalık var işte..o işi bozuyo ya offf...

olurmu normal hiç.çok anormaldi benimki.çünkü bu kiloya bu ölçüm imkansızdı.nasıl olurki deyep durdum...şimdi ölçümlerimi doğru yazdım..nete baktım zaten hemen incelme olmyirki.ayda bir beden incelin diyo.yok artık oda fazlamı ne bilmem ama ölçülerim fane değil.şimdi oldu:)
seninde maşallahın var iyi gidiyorsun..haftalık yada aylık yapalım bunu..

kız çok anormal değil...kimisinin beli baseni olmaz bacakları kalın olur...kimisinin tam tersi..ben senin bacaklar ince diye düşündüm diğerleri yüksek çıkınca...benm bacaklar kalın değil..hatta ince bile...kollarım ve bacaklarım dizden aşağı çok ince hatta..

evet haftalık yapalım ölçümlere bunuda yazalım...

akşam yemek yemedim..3 gibi yemştm..akşamüstü kepekli bisküviyle bi bardak süt içtm..
bu hafta akşam yemeği yemicem..
ama şimdi kociş çayın yanında kuruyemiş getirdi..bi avuçtan fazla yedim..al artık şunu yav dedim..yemek yemediğim boşa gtti dedim...aldı garibim sakladı..

ayşegül benm diyete başlayalı 3 ay olmuş tatlım..bi el atıver...bu ayki kilom 62,700 bir ayda 1kilo 100 gr vermşim yuh yanneeee....

haftaık incelme oluyormu:26:taam pazartesileri yaparız ölçüm.
ne güzel işte bacaklar inceyse.benim kalın olur genelde.ama şimdi iyi bari.benim basenler fazla yaa..poff.

maşallah kız..mankenlerden zayıfmış göğüsler...basende yerindebi göbüşler...oda gidcek inş...

yaa mankenler böle olsa dakkalık kapı dışarılar..ya be gögüslerin artık düşesini istemiyorum artık.yeter üstü çok yi.ama dahada gider biliyorum çünkü bedenimi
totoda artık pantolanlar totodan rahat giriyo.işte göbekten gitse hep ah..ya zaten derdim beli 60 yapmak degil.ki olamam zaten.60 olması için boyundan tam 20 oran düşük olman lağzım anca.mankenler bile boyları 1.80 kilo 50.belleri anca 60.ölçümlü.yani yetişemeyiz biz.benim için bel 70 olsun yeter..inşallah.
senin ölçümler çok yi maşallah..

ee acıkmyonmu.sen listee yazmıyon.ne yiyon ne iciyonda akşam yemiyon yemek bacım.anlat hele listeni.dayanıyorsan iyi bari.

ayşegül benm diyete başlayalı 3 ay olmuş tatlım..bi el atıver...bu ayki kilom 62,700 bir ayda 1kilo 100 gr vermşim yuh yanneeee....

yok bacım artık öyle.benim listeye baksana bende ayda 2 kilo veriyom 2 aydır.şimdi de öyle olacak sanırım.ayda 2-3 kilo iyidir artık bize.aceleye gerek yok.tamam düzeltirim..
ama ama kimse söylemiyo artıkın.unutuldu yaa

sabah
1 dilim ekmek
beyaz peynir
doates
salatalık
1 ceviz
3 fındık
az bi yumurtanın beyazıı.
çay..

binim kiloda hala bi değişiklik yok yaa.hala 55.8 im.ee yedim yedim durdum..benim yine ataga geçmem lağzım..kendimi tutarsam bugün başlayayım.anca..

günaydın kızlar akşam bende yemek yemedim sadece 2 kepçe çorba o kadar bide meyve yedik..
sabah 1 simit ve ayran yedim bolda su 1 simit çokmu acaba sabah güzel doyunca öğle az yiyorum ben..
ölçüleriniz süper bence ben yazmıyım yaa ((

ya akşam yemegi yemeden nasıl duruyorsunuz yaa...benim mide bulanır durur
sabahki çok değl ama ayran yerine sütle içseydin daha güzel olurdu gibi..

sen ölçülerimez ne bakıyon.sende gel 56 ya .bak gör bakiim benimkindende belki düşük olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…