Bu hafta gerçekten benimde çok berbattı diyeti bozduysam bu hafta bozdum kızlara nasıl yazıca diyodum...ama sabah tartıya çıkınca şok oldum bende bu hafta gidedn
1.400 gr ama inannaın nasıl gittiğini bilmiyorummm...
kızlar bence şu metabolik çay çok işe ayrıyo duran metabolizmammı canlandırdı yememe rağmen kilo verdim...
günaydınlar kızlar bendende gide 1 100 gr olmuş kızlar bende yiyip kilo verdim bu hafta yani eskiye göre daha çok yedim bence...
slm kızlar..bu hafta kafaya koyduğum gibi vrmşim kilo..1,500 kg vermişim..yandan yandan
akşamları yememenin faydaları:))
şu anki kilom 61,150
evet ayşegül başladı bitince almıcam zaten kendim yapıcam artık
68.800 üm çok var daha
tebrikler fatoşcum..süpersin ya bazen bize kilomuz süpriz yapıyo.geçen haftada ben pek ugraşmadım 1.300 verdim..ee bu haftada ugraşmadım tık yok
serap hap etkisini göstermeye başlamış..aman iyitebrikler kuşum..tickerini düzeltsene kaç oldun şimdi..
tebrikler sibel.maşallah çok güzel gitmiş.eee akşam kaçtan sonra yemek yemiyordun peki..acıkınca ne ediyordun anlat bakiimm...
evet ayşegül başladı bitince almıcam zaten kendim yapıcam artık
68.800 üm çok var daha
tşkr canım...valla öğln utku glince yiyoruz beraber..akşamüstü meyve veya bisküvi yiyorum..akşamda bişey canm istemiyo..yok aç gibiysem salata yiyorum..bende şaşkınım valla akşam yemek yemezsem içim sızlardı benm şimdi hiç aramıyorum bile..iştah gitti bende..bide kırmızılarda bitti bu hafta birazda onun etksi var...gittm geldim su içtm..su içmek acayip işe yarıyo..
valla eşimle annm diyo iyi zayıfladın yüzün bile küçüldü yeter artık diolar...58 falan olursam orda kalmayı planlıyorum..kaldı 3 kilom...
selam kızlar bu hafta 800 gr vermişim ama bence daha fazla wc ye çıkmadan tartıldım zaten bu hafta doğru dürüst çıkmadım ki
hepinizi tebrik ederim öpüyroum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?