2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

Son düzenleme:
bende çıkayım..
öglen menüm
4 köfte
yogurt
ekmek
salata
dünden kabak yemegim kalmıştı.gerçi ben abur cubur yemekten yemegin tadına bile bakmadım hala..bari bugün yiyeyim..onuda akşama yerim inşallah..

Evet canım elimden geleni yapıyorum ama metabolizmam da yavaş. Sen benim kadar dikkat etsen çoktan istediğin kiloda olurdun. Geçen hafta 3 gün dikkat ettim 1300 gr gitti demiştin. Bakalım canım inşallah sıvı kaybı değildir bol su ve bitki çayıda içiyorum.. Abur cubur türü şeyleri bende istiyorum ama şeytana uymak yoook

slm bacılar...
sabah rutin kahvaltı bolcana su...
çayyy...
iki dilim ekmek...

kız bacım benimnde öyle iyi degil ama.üç hafta veremeyince vüvut o hafta kolay verdi.şimdi üç gün aynı şeyi yapayım veremem gibi.ama vet ben bogazımıda tutmuyorum.yuvarlana yuvarlana tutuyorum işte.bi bitseydi..ama evet şeytana uymasak iyi.

slm bacılar...
sabah rutin kahvaltı bolcana su...
çayyy...
iki dilim ekmek...

afiyet olsun.kız bacım sen ne yiyon ne içiyon hiç yazmıyorsun...kaç haftadır bu kamıı..

kız kafam sakin kalıyomu ki yazayım..du bakıym düzenli yazayım artık..gelen giden bitti:))

ya burdan bugün bende aldım ama sen hiç gittin mi nasıl bi yer hijyen nasıl doktor eslginde yapılması gerekiyormus kavitasyonun birde gittiysen işe yaradı mı biraz bilgi verebilirmisin canım?

arkadaşımız sık giremiyo işlerinin yoğunlugundan okuyacagını sanmıyorum..bi bilgimizde yok..( maalesef..

ivvvettt geldim...
sabah ara erik yedim...

öğlen

bi kase bezelye yemeği
bi kase pilav

ara yicem birazdan
kivi portakal erik yine..

akşama domatsli makarna
salata çorba..
ama bn salata yicem sadece..
bugünlük menüm bu...

afiyet olsun..oo sadece salata haa..kız ben dayanamam.midem bulanır.azda olsa ekmek falan yada bi çorba olacak..

anladım tesekkür ederim :)))

rica ederim keşke yardımcı olabilseydik..

akşam
1,5 dilim ekmek çok oldu evet ama arada yapmamıştım acıkmışım.
çorba
salata
yogurt

valla sabah yine yok yok.eşimde evde olunca yedik içtik..dengeleyecegim sözz..

Son düzenleme:
slm kızlar...
sabah rutin kahvaltı..
öğleyi yemedik daha..ortada bişey yok..ne yapsamki((

öglen
4 kaşık sebze yemegi.
1 dilim ekmek ve yogurt yedim
ara
10 erik
akşam k-flakes..

bu aralar çok yiyorum..ben hala aynı kilodayım.off bu haftada bişey olmayacak benden(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…