Weight Loss - Diet Ticker
canım senin bana verdiğin link bu sık kullanılanlara kaydetmişim, ama giriş yapabileceğim yeri bulamıyorummm öffff.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w1aHddE/weight.png bu çizelgeni silde bunu yapıştır ticker değişsin..
Weight Loss - Diet Ticker buda saklayacagın linkk..sakla sakla..
pin kodun:denhant
sağol bebem, sen de olmasan biz napardık yaaa
saklıyorum gönderdiğin linki yine.
aynen aslında çokta tamamak lağzım.insan taktıkça veremeiyo gbi.çok iyi yaa 2 günde 400 gr verme.hadi bakalım süper gidiyorsun..hedefte kymuşsun tebrik ederim..bende bu aralar abur cubura çok arttırdımm bugünden itibaren kesiyorum..tekrardan toparlanmalıyom.bende bi hafta dikkat edip veriyorum.diger hafta sallıyorum.gecen hafta sallama haftası oldu.200gr veddim.bu hafta düzeltiyorum inşallah.
kız bacım benimnde öyle iyi degil ama.üç hafta veremeyince vüvut o hafta kolay verdi.şimdi üç gün aynı şeyi yapayım veremem gibi.ama vet ben bogazımıda tutmuyorum.yuvarlana yuvarlana tutuyorum işte.bi bitseydi..ama evet şeytana uymasak iyi.Evet canım elimden geleni yapıyorum ama metabolizmam da yavaş. Sen benim kadar dikkat etsen çoktan istediğin kiloda olurdun. Geçen hafta 3 gün dikkat ettim 1300 gr gitti demiştin.Bakalım canım inşallah sıvı kaybı değildir bol su ve bitki çayıda içiyorum.. Abur cubur türü şeyleri bende istiyorum ama şeytana uymak yoook
slm bacılar...
sabah rutin kahvaltı bolcana su...
çayyy...
iki dilim ekmek...
kız bacım benimnde öyle iyi degil ama.üç hafta veremeyince vüvut o hafta kolay verdi.şimdi üç gün aynı şeyi yapayım veremem gibi.ama vet ben bogazımıda tutmuyorum.yuvarlana yuvarlana tutuyorum işte.bi bitseydi..ama evet şeytana uymasak iyi.
afiyet olsun.kız bacım sen ne yiyon ne içiyon hiç yazmıyorsun...kaç haftadır bu kamıı..
istanbullular ben aldım kaçırmayın derim
grupfoni [Günün Fırsatı: Yoğun İstek Üzerine Yeniden! Akaretler Rona Point
kız kafam sakin kalıyomu ki yazayım..du bakıym düzenli yazayım artık..gelen giden bitti:))
ya burdan bugün bende aldım ama sen hiç gittin mi nasıl bi yer hijyen nasıl doktor eslginde yapılması gerekiyormus kavitasyonun birde gittiysen işe yaradı mı biraz bilgi verebilirmisin canım?
arkadaşımız sık giremiyo işlerinin yoğunlugundan okuyacagını sanmıyorum..bi bilgimizde yok..( maalesef..
ivvvettt geldim...
sabah ara erik yedim...
öğlen
bi kase bezelye yemeği
bi kase pilav
ara yicem birazdan
kivi portakal erik yine..
akşama domatsli makarna
salata çorba..
ama bn salata yicem sadece..
bugünlük menüm bu...
anladım tesekkür ederim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?