2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

oo fatom süpersin.iyi iyi maşallahh...afiyet olsun..sen az geliyon artıkona göre..neyse sen yine 58.2 diye geç bakim kilonu..benimde kırmızılar var ..

bacılar benim özel mesajlar silinmiş, sizdede oldumu öyle bişey

ben kilomu güncelleyemiyorum

bana yeni ticker yapan mı bacım gı

neden az geliyom biliyonmu işlerim başını yedi

bacılar benim özel mesajlar silinmiş, sizdede oldumu öyle bişey

ben kilomu güncelleyemiyorum

bana yeni ticker yapan mı bacım gı

neden az geliyom biliyonmu işlerim başını yedi

bilmem mesajlarım silindimi bilmiyom.bakmadım..
yeni ticker yyapılım bacım az bekle aynısından edeyim.
kız işlerini hallet gel..hızlan bacı ..bak önünde dosyalar var hadi iki el at çabucat bitsin

bilmem mesajlarım silindimi bilmiyom.bakmadım..
yeni ticker yyapılım bacım az bekle aynısından edeyim.
kız işlerini hallet gel..hızlan bacı ..bak önünde dosyalar var hadi iki el at çabucat bitsin

bugün şu saate kadar işleri toparladık arkadaşla, şimdide ara ara oluyor bakıyorum burayıda idare ediyorum

kilo olarak geçmem zor ama neyseee

görürsün merak etme bacım, hem siz ikinizde gayet iyisiniz resimde çok zayıf gözüküyordunuz

sen kendine haksızlık ediyon.senin resimnide gördük bence sende çok iyi duruyorsun..pisikalojik bizimki sanarım..vallah billah sende iyisin..

küçük hanımı iuyutayım.gelcem haa.hani kimse kilo bildirimi vermeyecekmi.üç kişimiyiz biz

Son düzenleme:
kilo olarak geçmem zor ama neyseee

görürsün merak etme bacım, hem siz ikinizde gayet iyisiniz resimde çok zayıf gözüküyordunuz

teşkür bacım...benm biraz simitler var o kafamı bozuyo...pantolonu giyince çıkıyo...spor yapıyorum ama pek gitmiyo..ama durmak yok yola devam..nerde hareket orda bereket:)))

sende boydan bi foto eklede son halini görek gı...

sen kendine haksızlık ediyon.senin resimnide gördük bence sende çok iyi duruyorsun..pisikalojik bizimki sanarım..vallah billah sende iyisin..

herkes çok zayıfladığımı söylüyor ama bana hiç öyle gelmiyor nedense

hım iyi ozaman..dosyalar azalmış demek

azaldı ama arkası bitmiyorki, vergi ayı bu ay, sanırım bu hafta çok çalışıcaz

küçük hanımı iuyutayım.gelcem haa.hani kimse kilo bildirimi vermeyecekmi.üç kişimiyiz biz

Hadi uyutta gel bacım, kimseciklerin geldiği yok

simit olayı bende yok, simit çok yerim ama simitim yok:)) resim eklemeyi düşünüyorum zati ama kendim çekemeyi becerebilirim inş.

Kızlaar çok mutluyum sabah tartıldım 1300 gr vermişim.
Hafta içi 4 gün aynı çıkıyordum veremicem galiba diyordum. kırmızılar bitti birden düştü kilom 67.300 oldum.
Hedefi tam tutturamadık ama gevşemek yok yola devam inşallah..

Son düzenleme:
herkes çok zayıfladığımı söylüyor ama bana hiç öyle gelmiyor nedense

azaldı ama arkası bitmiyorki, vergi ayı bu ay, sanırım bu hafta çok çalışıcaz

yanii ,,işte bize geliyo kuzum.hala şişmanız gibi geliyo işte..
hee gelir bilirim ..ama bu ay geçsinda az rahatlarsınız.kolay gelsin.,

Hadi uyutta gel bacım, kimseciklerin geldiği yok

simit olayı bende yok, simit çok yerim ama simitim yok:)) resim eklemeyi düşünüyorum zati ama kendim çekemeyi becerebilirim inş.

hee gelen giden yok ya.faceye iyice alıştı bu cadılar..
ekle yaa resim iveet.kocana süye çeksin fotonu.olmadı büyük oglun çeksin.

oooo süpersin zehraamaşallah çok iyi gitmiş..azminden dolayı tebriklerr..hedefe ne kalmışkı.vardın vardın ..harika.devamı gelsin inşallahh

kız sen devam et spora..eninde sonunda gidecek tabi..:)
sende ekle cicim.son halini görelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…