günaydın son bildirmlerimi verip gideyim..
akşam balık salata bi bardak kola
kahvaltıya gidiyorum Allah ne verdiyse artık:)))
ayşegül bende sabah 60.200 çıkıyorum..
akşam maşallah 62 leri buluyo...sinir oluyorum...
bende veremedim bu hafta bence...en fazla gitse 200gr dır...
haaa bu arada söylemeyi unuttum..ogün örümcek gelmşti ya...işte baya verdin sen ben 1kg dahi veremedim falan dedi..zati aşırı kıskanç..bakıp bakıp durdu bana...bu nasıl iş ya falan diyip durdu çatlak...bende bikaç kilo verirsem bırakıcam 58 de falan dedim...
bana ne dediiiiiiiiiiii biliyonuzmu iyi olmuşsun böyleeeeeeeeee dediiiii...inanamıyorum...ilk defa yaptığım bişeyi beğenip yüzüme söyledi........şok oldm...genelde hep eleştirirler......sonrada aynısını yaparlar demiştm hani..ama bu kez iyi görünüyosun dedi banaaa:))))
selam kızlar dün bende ipin ucunu kaçırdım. sabah ailecek balkonda kahvaltı keyfi yaptık. oyüzden öğlen acıkmadım. akşam 1 porsiyon kıymalı bezelye yemeği ve 1 kase yoğurt yedim 50 dk. yürüdüm. Amaaa gece tatlı krizim tuttu 4 taane ev baklavası yedim yaaa üstünede 2 tane çikolatalı bisküvi yedim.
bu hafta kırmızılarda vardı zaten bütün haftam boşa gitti sanki.. hala 68.200 çıkıyorum.
Bugünki menüm
sabah:
1 fincan şekersiz çay
1 domates
1 parça beyaz peynir
1 tane sigara böreği
yarım dilim kepek ekmeği
ara: yarım elma yarım ceviz
öğlen:
2 yemek kaşığı mantarlı tavuk sote
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
aralarda sürekli su
akşam üzeri yine yürüyeceğim inşallah.
arad oluyo zehra.üzülme bacım ama üst üste olunca zor uluyo işte.bugün dikkat edersen telafi edersin..emin ol..benim bu haftada yok maalesef.kilo veririm..pazartesiye kadar zor zaten.pazara bide piknik var hiç tutamam bogazımı(
Haklısın canım bugün daha dikkat ettim. Dün nolduysa gözüm döndüYe bacım afiyet olsun sen zayıfsın zaten kilonu koru yeter. Bence kilon çok iyi. Benim daha çook yol var önümde...
Bende arada sade soda içtim ve yarım paket balık kraker yedim.Az sonra yürüyüşe çıkacağım.
yarın tartıda düzelmiş olarak görürsün emin ol..
yürüyüş.off çok sterdim şumdu hızıl tempo tek bayıma yürümek...( yürü en güzel spor zaten..
bi kaç kilo daha vereyim bırakacagım zehracım..
afyet olsun
inşallah canım amiin..
bende çok seviyorum yürümeyi yanlız ve müzik dinleyerek yürümek eğlenceli oluyor.
Sanada afiyet olsun canım..
sabah rutin kayvaltının yanına haşlanmış yumurtada ekledimm.çayla ...
kırmızılardan dolayı az ağrım var.sıkıntılıyım bugün..yatsam uyusam gün boyu ne güzel olurdu sıcak sıcak..(
afiyet olsun.zehracım iyi gidiyorsun maşallah..sabah:
1 fincan rezene
1 parça peynir
3 tane zeytin
1 domates
1 dilim kepek ekmeği
ara: yarım elma
öğlen:
2 kaşık yoğurt
4 kaşık börülce salatası
ara yapamadım.
akşam:
1 paket ton balığı konservesi
1 dilim ekmek
bugün yürüyüşte yapamadım 4 gündür iyi gidiyordu ama sağlık olsun..
geçmiş olsun canım bu kırmızılar hep ağrı yapıyor böyle. Karın ağrısıda zor oluyor.. Kızlar uyutmuştur inşallah canım..
günaydın kızlar...ben bu hafta 550 gr vermişim...
şu anda 60.600 gr oldm..
ayşegül kilo bildirimi verilmiyomu ki bacım....verelim yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?