Huhu ben geldim kızlar moralim bozuk bu hafta veremedim aynıyımmm öhüüüü
yok çok değiy fatoş..olabilir.inşallah ondandır.bi bitsin bakarsın zaten..üzülme devam.ben bu hafta veremedim üstüne 1500 ger almışım bişi anlamadım ama 17 sinde adet olcaktım olmadım ondan mı bilmiyorum inşallah ondandır çok üzüldüm zaten temzilikten haşatım çıkmıştı buda morolimi bozdu eğer adettense 1500 çok değilmi ya moral verin
sabah tartıldım, tahmin ettiğim gibi vermemişim
aynı kilom, bu hafta pek dikkat edemedim ondan sanırım.
neyse bakalım önümüzdeki hafta nasıl olacak ?
ayşegül 7 tane hapım kaldı bitsin ara vericem cnm normal diyet yapıcam olmuyo böylee
10 kg var dahaaa
tmm canım eklerim bir ara:)kız sen devam et spora..eninde sonunda gidecek tabi..:)
sende ekle cicim.son halini görelim..
ben öğlen.yine tatlı yedim..
sonra yine bi tatlı yedim..arkasından yine bi tatlı yedim:78::78::78:.üstünede su içtim..poff.çok yedim..:84:
tmm canım eklerim bir ara:)
off nettin kız...tatlı derken ağır tatlımı çikolata tarzı falan bişeymi..kalorisine bak barim...
kız sen devam et spora..eninde sonunda gidecek tabi..:)
sende ekle cicim.son halini görelim..
aman arada kendimize ödül verelim bacım...bende bugün sucuklu yumurta yaptım yedim...bol kalorili:)))yok ya çikolatı gofret yedim.4 tane yedimzanlumca.bi tanesi 400 kalori zaten:84:
kuruyeşim yedim.öylee dolu dolu.:84:
incir yedim.kayısı yedim.3 er 4 er tane:84:
aman arada kendimize ödül verelim bacım...bende bugün sucuklu yumurta yaptım yedim...bol kalorili:)))
Ayşegül teşekkür ederim canım ama bugün hiç dikkat edemedim malesef.
Çok yoğun bir gün geçirdim. sabah geç kaldım kalkmakta kepekli ekmekle tost yapamadım poğaça yedim ve süt içtim.
Öğlen arası tayin başvurusu yapmak için okuluma gittim orda da yiyecek hiçbişey yok diyet anlamında mecburen ayranla tost yedim. 1.5 aydır yemiyordum. Sonra bakıcım aradı yağızımın burnu kanamış teyzeleri elim ayağım titredi hemen onu doktora götürdük. Burun içi hassaslaşmış biraz krem verdi doktor. Şimdi eve geldik bugün hiç ara öğün yapamadım suda 6 bardak içtim sadece fırsat bulamadım.. Oğlum iyi olsunda bugünde böyle geçsin..
ah zehracım çok geçmiş olsun..onlara bişey olmasında..yemeyi kim takar..neyse hafif bişeymiş çok şükür..hemen iyileşsin kuzucuk:))
bu arada o koşuşturmacada hiç fena degil menün haa onuda söylüym
Slm kızlar ya kusura bakmayın ısyerınde ısler cok yogundu anca gırebıldım bıde lokal anestesıyle operasyon gecırdım sırtımdan ufaklık sayesınde zor kapandı dıkslerım neysekı bunca olayın arasında en guzelıde dıyet falan yapamdan 78 kıloya dusmek oldu papatyacım lısteye yazıver 5 kılo gıtmısoleyyytabe bol bol salata yememeınde cok buyuk faydasını gordum gercı ot yıyerek zayıflansaydı inekler manken olurdu dermısım zaten hazıran sonu gİbİ dıyetısyene gıtcem kısmtese metobalızma hızım falan baktırcam cok halsızm ya durup dururken ayagımın altından yer kayıyo sankı kolestrol falanmı var bılemedım dıyetısyenler hepsıne bakıyor bu arada kucuk cadıda yalancı bogmaca oldu cok sukur atllatık ama dıyomya ben bııtım neyse gıtsın kılocuklar yasasın zayıf hayat
Slm kızlar ya kusura bakmayın ısyerınde ısler cok yogundu anca gırebıldım bıde lokal anestesıyle operasyon gecırdım sırtımdan ufaklık sayesınde zor kapandı dıkslerım neysekı bunca olayın arasında en guzelıde dıyet falan yapamdan 78 kıloya dusmek oldu papatyacım lısteye yazıver 5 kılo gıtmısoleyyytabe bol bol salata yememeınde cok buyuk faydasını gordum gercı ot yıyerek zayıflansaydı inekler manken olurdu dermısım zaten hazıran sonu gİbİ dıyetısyene gıtcem kısmtese metobalızma hızım falan baktırcam cok halsızm ya durup dururken ayagımın altından yer kayıyo sankı kolestrol falanmı var bılemedım dıyetısyenler hepsıne bakıyor bu arada kucuk cadıda yalancı bogmaca oldu cok sukur atllatık ama dıyomya ben bııtım neyse gıtsın kılocuklar yasasın zayıf hayat
Sağol teyzesi çok şükür iyi ama 19 ve 20 mayısta da gece uyurken kanamıştı burnu bizde endişelendik hassalaşmış biraz burun içi krem kullanıyoruz bakalım.
Canım sağolasın okuldayken yiyebildim. Dün bende cozuttum canım. akşam yemeğimi normal yedim. Ama yemekten sonra 1 dilim revani 1 kasede puding yedim. Bu hafta iyi verdim ya akşam ödül verdim kendime
canım çok geçmiş olsun ikinizede. Allah başka sıkıntı göstermesin.
Bu arada çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim.:81: Devamını da rahat verirsin umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?