geçmiş olsun celnacmı.bu çocuklar sürekli tepemizde yaa..allahkolaylık versin.
Maşallah çok iyi verdin..devamı gelsin inşallah.
Anladım canım.inşallah bi daha kanamaz.sorma ben yine bugünde abarttım.off bi adapte olamıyorum şu diyete(
o ödül bended oluyo ya.iyi veddimmi kilo dur az yiyem diyom.ama önünede geçemiyorum.aman dikkat et:)
sagol canım benım allah senınde bebisıne sıfalar versın ıns tez zamanda aman hıc sıkntım olmasa kaynana varya yeter bana allah verekı aynı evde deyılız yoksa bılmem sonumuz ne olurdu ya 13 sene oldu 12 yasında buyuk kızm hala benı ıcıne sındıremedı kadınya elımde ooolsa arkama bakmadan kacıcam ıstanbuldanya bı benmıym kotu anlamadımkı aman bosverın kızlar ıns devamı gelır kılo vermemeınde dıyetısyen sart bana cunku ıyı deyılım devamlı yerayagımın altından kayıyo sankı ıns hep beraber 60 ları goruruz arkadaslar
aman aysegulcumya snde kılo vercem dersen bız ıntıhar edelım artık ben 65 olsam kendımı odullendırcemde daha 75 goremedımkıdıyoya en yısı bır dıyetısyenya hazıran sonu gıbı gıtcem aman cocukları sorma zaten kucugu ıyce cozutuu gel 2015 gelll
huhuh nasılsınız bakalım benim düzenim bozuldu yaa daha az yiyorum ara öğünleri yiyemiyorum buraya yazınca daha iyi oluyodu bence ben müsait olduğumda yazıcam buraya da
sabah bol su hapımı içtim
3-4 tane susamlı çubuk yedim bide çay 1 litre su
slmmm..sabah rutin kahvaltı...
ara çilek yedim...
birazdan öğlen yemeği yicem..daha canım istemiyo..
canım valla iyi gidiyo sanırım pek iştahım yok bu ara, dün evdeydim
nergiz sude rahatsızdı, ateş kusma, bütün gece onunla uğraştık doktor vs. dün doğru düzgün yiyemedim bişey, şimdi şirketteyim, moralim bozuk, çocuk evde hafif ateşi de var,çalışamıyorum,kafam dağılsın diye size bir bakayım dedim...
ben ne yedim sizce, 3 tane haşlanmış yumurta(ama küçüklerdi, 2 si 1 eder ancak) ekmek te var tabisi
haşlanmış yumurtaya bayılırım ben, bişeycik olmaz bacım merak itme sen:))
gripten sanırım..canım bişey istemiyo..iştah sıfırafiyet olsun.nie kız canın istemiyo..benim bu aralar yine iştah tavan yaptı
oyyy kıyamam geçmiş olsun..şimdi nasılmş görüştünmü..niye çıktı ateşi diş falanmı..üşüttümü yoksa..canım valla iyi gidiyo sanırım pek iştahım yok bu ara, dün evdeydim
nergiz sude rahatsızdı, ateş kusma, bütün gece onunla uğraştık doktor vs. dün doğru düzgün yiyemedim bişey, şimdi şirketteyim, moralim bozuk, çocuk evde hafif ateşi de var,çalışamıyorum,kafam dağılsın diye size bir bakayım dedim...
ayy yaprak sarması yedim.ama kaç tane yedim bilmiyomçok şemişim.tıkandım resmen.offf kımıldayasım yok.poff:89:
ben ne yedim sizce, 3 tane haşlanmış yumurta(ama küçüklerdi, 2 si 1 eder ancak) ekmek te var tabisi
gripten sanırım..canım bişey istemiyo..iştah sıfır(
oyyy kıyamam geçmiş olsun..şimdi nasılmş görüştünmü..niye çıktı ateşi diş falanmı..üşüttümü yoksa..
afiyet olsun...neyse akşama telafi edersin az yiyerek..
saol bacım, sen aç mı duruyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?