2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

aman aysegulcumya snde kılo vercem dersen bız ıntıhar edelım artık ben 65 olsam kendımı odullendırcemde daha 75 goremedımkıdıyoya en yısı bır dıyetısyenya hazıran sonu gıbı gıtcem aman cocukları sorma zaten kucugu ıyce cozutuu gel 2015 gelll

huhuh nasılsınız bakalım benim düzenim bozuldu yaa daha az yiyorum ara öğünleri yiyemiyorum buraya yazınca daha iyi oluyodu bence ben müsait olduğumda yazıcam buraya da
sabah bol su hapımı içtim
3-4 tane susamlı çubuk yedim bide çay 1 litre su

bencede git ceylandiyetisyenle kilo vermek daha iyi olur tabi.hem kansız falanda olabilirsin..allah korusun.kilo verelim derken kötkü olmayalım dimi.
yok kızz 2-3 kilo daha vereryim biterecegim bende diyeti.:)

hah şöyle bende sizin için diyet gurubundan çıktım arkadaşları yalnız bırakmayayım diye.selre benim için çok enimlisiniz.eee şimdde kimseyler gelmeyince tek başıma kaldım.guruptanda çıktım.kaldımmı kendi başıma.ee bi türlü motivasyona giremiyorum..öööylle yiyorumm(
gelin tabiii..ama az yemişsin serapp..bu neee...

sabah bi dilim ekmek.yumurta.biraz peynirle kahvaltı ettim..
sonra arada bitter çikolata yedim.
öglen yemegimi bekliyorum:)

slmmm..sabah rutin kahvaltı...
ara çilek yedim...
birazdan öğlen yemeği yicem..daha canım istemiyo..

canım valla iyi gidiyo sanırım pek iştahım yok bu ara, dün evdeydim
nergiz sude rahatsızdı, ateş kusma, bütün gece onunla uğraştık doktor vs. dün doğru düzgün yiyemedim bişey, şimdi şirketteyim, moralim bozuk, çocuk evde hafif ateşi de var,çalışamıyorum,kafam dağılsın diye size bir bakayım dedim...

geçmiş olsun ya.hay allah.hastamı oldu annesi.iyimi şimdi aradınmı.nasılmış..??
inşallah hasta olmaz

ayy yaprak sarması yedim.ama kaç tane yedim bilmiyomçok şemişim.tıkandım resmen.offf kımıldayasım yok.poff:89:

ben ne yedim sizce, 3 tane haşlanmış yumurta(ama küçüklerdi, 2 si 1 eder ancak) ekmek te var tabisi

afiyet olsun.nie kız canın istemiyo..benim bu aralar yine iştah tavan yaptı
gripten sanırım..canım bişey istemiyo..iştah sıfır(
oyyy kıyamam geçmiş olsun..şimdi nasılmş görüştünmü..niye çıktı ateşi diş falanmı..üşüttümü yoksa..
ayy yaprak sarması yedim.ama kaç tane yedim bilmiyomçok şemişim.tıkandım resmen.offf kımıldayasım yok.poff:89:

afiyet olsun...neyse akşama telafi edersin az yiyerek..

akşamada yemelreminiz alıp parka gidip hem piknik yapalım hem çocuklar oynar dedik.yani orda yliycim.pek bugün telafi edemeyecgim yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…