2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

ünaydın.çok yeminin ceremesini çekiyorum( çok çok üzgünüm.bugün 56,5 çıktım.şok oldum.o kadarda degil dedim.yemeyecegim yemeyecegimm..

ünaydın.çok yeminin ceremesini çekiyorum( çok çok üzgünüm.bugün 56,5 çıktım.şok oldum.o kadarda degil dedim.yemeyecegim yemeyecegimm..

üzülme canım kırmızılar yüzünden de olabilir. Birkaç gün dikkat edersin tekrar toparlarsın. Senin canım sağolsun.İstediğin zaman çok iradeli olduğunu biliyorum arkadaşım.
Sorma bende de bu hafta bir rahatlık var. Tekrar yemeye başladım. 67.1 çıkıyorum ama 4 gün oldu eksilme yok. Gerçekten şu 3 gün dikkat etmem lazım.5 gündür yürüyüşte yapmıyorum yaa

ya bende hata çok.çok bıraktım diyeti.bide artık giyslerime girdikçe sanki rahatladım.gevşedim diym..olmuyo böyle diyete ciddi anlamda girmem gerek..benim 55 iyide ama ben azda olsa alarım sonrdan oy yüzden beni 50 paklar anca.50 olayımki nede olsa 3-5 kiloda alsam en azından frenleme şansım olur.yok yok böyle olmuyo. ben geri diyet gruplarınamı geçsen.kimseler düzgün girmiyo artık.çok boşladık burları..ben eski halime dönmem lağzım(

bende bugün saçmaladım...kahvaltıyı 12 de yaptım..daha da bişey yemedim..canım istemiyo..

evet ayşegül diğer gruplara bak bacım sen kimse girmiyo...birbirimizi motive eden bile yok...bende bakıcam gruplara...kimsenin girdiği yok...

sibel sende guruba girmek istersen beraber aynı gurupta olalım bacım..yadi kim daha isterse böyle şeyleri iletilorsun mesela biz 4 kişiyiz bizi guraba alaaksanız hepimizi alın diyoz.uyla toplu girilebiliyo.ayrı takalmayalım ozaman..:))

valla buranın eski halini özledim.herkeks giriyordu.ne yiyoz ne içiyoz ne hata yapıyoz yazıyorduk.yorum yapıyorduk..öneri yapıyorduk..offf...offf.

tmm canım olur..hangisine girelim sen ayarla girerim ben..

tmm canım olur..hangisine girelim sen ayarla girerim ben..

tamam..başka girmek isteyen olurmuki.acep..kızlar ne dersiniz..gruba girelemmii.yoksam buralardadamı takılalımm..yapırmıyız.yapamazmıyız..daha verilecek kilolar var çünküü(..
1 takımda çok boş yer varmış orayı doldurabiliriz

huu kızlar bakında haber edin ayol..benm daha verilcek 3-4 kilom var beyaaa..böyle tembel tembel oturup yersek verdklerimizi geri alırız(

huu kızlar bakında haber edin ayol..benm daha verilcek 3-4 kilom var beyaaa..böyle tembel tembel oturup yersek verdklerimizi geri alırız(

bence yoruma açık bırakayım bi kaç gün.herkes ne düşndügünü yazsın.öyle ne yapacagımızı bilelim:)
yorum yapin bacılar ne dersiniz..guruba geçelimmi yoksa burda durup devammı edelim.

Ayşegül banada uyar canım benimde eski düzenim kalmadı 6 haftadır çok iyi gidiyordum sizinle motive oluyordum. bu hafta herkes bozdu galiba diyeti çoook kötü gidiyorum bu hafta olmaz böyle bize disiplim şart

tamam zehracım..
şimdi bi fitir daha diyeyim kızlar.dün msn de arkadaşlarla görüşürken dedik faceyede açalım zayaıflama gurubu.yine gizli olacak tabi..ordanda yazışayım dediyer.havva selma falan katılmak istiyo.şimdi faceye açarsak gruba girelimmi.yoksa feca olmaz guruba girmek isteyen olursa ben yine yalnız bırakmam.ben hem faceye girererim hem guruba.isteyen olursa.ama yok boşver gurubu biz facede yazaşalım derseniz yine uyanarımm.ne diyonuzzzz...

ikisini birden takip edemem ben faceye yazarım...

günaydın..kızlar ban guruba geçmeye karar verdim.eğerki gelirim diyorsanız sizide söylüym orda buluşuruz..orda daha sıkı olacak böylesi daha iyi.ama sık girmek gerekiyo biliyorsunuz.yazmak şart orda.ne yedigini ne içtigini ..öyle gelmek isteyen varmı benle.bugün yarın yazcam çünkü..

Ayşegül benide yaz bacım yada linki söyle bende yazayım benim disipline girmem lazım.Girelim deneyelim kendimizi inşallah faydası olur.

Ayşegül benide yaz bacım yada linki söyle bende yazayım benim disipline girmem lazım.Girelim deneyelim kendimizi inşallah faydası olur.

zehracım vall ayazdık bakalım.sendi biliyorsun ekliyorum.hafta sonu oldugu için pek giren olmayabilir.pazartesi bakarız.bi cevap gelmezse sen 13.takima gecersin..bizde bakarız artık.tek tek dağılabiliriz.belkide.ama pazartesi olsun bakalım.:)

zehracım hepimizde 1.guruptayız canım.zamınn olunca hemen oraya gelip bi şeyler yazarmısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…