2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

valla kızlar bende asla aç degilim ama bayagı halsizim.bugün bi geçseydi..
zeynep iyi etmişsin.portakal yiyerek.en zaından çikolata değil.bu diyet için evde bayaı dinlenmek gerek.zeynep şmdi oynayalım diyo.valla kızım hiç halim yok .sen oyuncaklarınla oyna dedim..

gel kı sende gel.büyük ihtimalle sen 2-3 kilo daha düşüksündür.maşalah.aa istersen biraz daha ver tabiki.

off iki dinlenecektim defne uyundı.şunu bi daha uyutayım.

yok gızzzz ne çukulatası...
tatlı krizlerim için eve mavi yeşilin diet çukulatasından aldım 2 tane. bi de diyet kraker stokladım form un...
evet zor değil aslında yani doyuyosun patatesten ala karın doyuran mı var ama,yatıp dinleniceksin,yürüyünce mahvoldum resmen kendimden geçtim ya. ki ben her gün yürüme sözü verdim en az 1 saat,hava güzelse tabi...5 gündür her gün çıkıyorum ipeğe de iyi geliyor evde sıkılıyor çocuk bi süre sonra. ama bu diyetle bırak yürümeyi adım atılmıyor. halsiz düşürüyor adamı

evet bol bol dinlenmek gerek bu diyette.valla iki çocugun peşinden koşamadım bugün.zaten az su içtim.evet doyuruyo.ma aynı şeyi yemetende gına geldi:120::120:

Kızlar günün sonu ve bitti patates görmek istemiyorum vallahi bööö yanii
miğdem biraz ağırdı ve bitki çayı yerine 1 çay bardağı kadar süt içtim vallahi o kadarda olsun şimdide su içiyorum birazdan yatıcam yarına salatalık ve havuç düşündüm bide salata olabilir yeşillikli havuçlu havuçlarımı haşladım öğlen yerim sabah havucu ve salatalığı yerim bakalım yarın nasıl geçicek bence yarında zor olur gibme geliyor
listeleri buldum yarın detaylı yazarım yada scan ederim makina çalışıyorsa benim pilim bitmek üzere yataımda sabah olsun inşallaj vericez 5 gün zorlanıcaz ama

günaydın kızlar.
dün akşam evde yediğim portakaldan sonra akşama balık yaptım fırında yağsız yanında da çok az yağlı salata ve 1 dilim ekmek yedim. yemekten sonra kayınvalideme gittik döndük kandil münasebetiyle akşam akşam yarım saat daha yürümüş oldum. bu sabah tartıldım günün yarısında uymuşum sadece rejime ama dün 300 gr vermişim. dün sabah 82.800 çıktım bu sabah 82.500...
bugün de mümkün mertebe uymaya çalışıcam ama kendimi kasmadan zorlamadan. günde 300 gr bile çok çok iyi benim için. salata yapıyorum şimdi kendime. domates,salatalık,göbek ve havuç. gün boyu salata denicem ama bakalım uyamazsam 1 dilim ekmek yada peynir ilave edebilirim...

Günaydınlar,
akşama kadar patates yedim ama akşam yeşillik ekmek peynir falan yedim çünkü tansiyonum çok düştü ve ayakta duramadım halada başım dönüyor, ben devam edemeyeceğim sanırım

günaydınlar herkese bende sabah elma sirkemi suyumu içtim yarım salatalık yarım havuç yedim birazdan bitki çayımıda içicem tartıldım akşam 1 kiloı fazla çıktım vaerdır bi hayır bundadaa

günaydınlar herkese bende sabah elma sirkemi suyumu içtim yarım salatalık yarım havuç yedim birazdan bitki çayımıda içicem tartıldım akşam 1 kiloı fazla çıktım vaerdır bi hayır bundadaa

serapcım yeni tartıda mı tartıldın?
cıbıl cıbıl
allah allah neden oyle cıkıyor yaa...

günaydın..
kızlar ben dayanamadım.akşam kalam son patatesi hazırladım ama ağzına alamadım.resmen öğürdüm.midem bulandı patatesten.yiyemidim.yemek dahi yiyemedim akşam öyle midem bozulmuş gibi.bi çay içtim.ve az bi ekmek yedim okadar.
çok üzgünüm serap senin için devam edecektim ama ben dayanamadım.sabah bi tartıldım anca 100gr vermişim.pekte hoşuma gitmedi.
sabah bi dilim ekmek.üstüne biraz peyner ve meyve suyuyla yedim...
ben katılmayacagım yani.normal yememe devam..

Son düzenleme:

maşallah sen iyi dayanaıyorsun.yok ben kendimi dayanırım sandım ama dayanamadım serap yaa(

afişet olsun menü çok güzel.
bu arada sende hızlı bi kilo verimi var aman maşallah.

Günaydınlar,
akşama kadar patates yedim ama akşam yeşillik ekmek peynir falan yedim çünkü tansiyonum çok düştü ve ayakta duramadım halada başım dönüyor, ben devam edemeyeceğim sanırım

bende dayanadım fatma.

yaa..neyse üzülme 11 kilo veren 1 kiloyuda verir.en azından dün 2 kilo diyordun..üzülme bacım.

yeşil çay içtim,yanında 1 domates,1 salatalık,1 havuç,yarım dilim ekmek yedim...

afiyet olsun.bugün havada bozdu gezme yoh sana

kızlar scaner çalışmıyo yazıyorum şimdi
1HAFTA BESLENME PROGRAMI
KAHVALTI
1 DİLİM EKMEK (normal,kepekli.çavdar.kızarmış.uno light)VEYA YARIM SOKAK SİMİDİ VEYA YARIMPAKET MAVİ YEŞİL ETİFORM VEYA YARIM YAĞLI SÜTLÜ MISIR GEVREĞİ
TUZU ALINMIŞ PEYNİR(BEYAZ,KAŞAR.DİL.LOR.TULUM)
ÇOK AZ TUZLU SINIRSIZ DOMATES.SALATALIK.BİBER VEYA HAVUÇ SÖĞÜŞ.
ŞEKERSİZ ÇAY NESCAFE(KAFEİNSİZ BİTKİSEL ÇAYLAR GÜNDE 10 TATLANDIRICI OLABİLİR

ÖĞLE ÇORBA İLAVE
ÇOK AZ TUZLU.LİMON VE SİRKE İLAVE ÇİĞ SEBZE SALATASI
KAYMAĞI ALINMIŞ SINIRSIZ YAĞLI YAĞSIZ YOĞURT

AKŞAM
ÇOK AZ TUZLU,LİMON VE SİRKE İLAVLEİ SALATALA
KAYMAĞI ALINMIŞ YAĞSIZ YOĞURT
TAM PORSİYON DOMATES,SEBZE,MANTAR,TAVUKSUYU VEYA İŞKEMBE ÇORBASI VEYA YARIM PORSİYON MERCİMEK LAHANA ÇORBASI,PİRİNÇ VE SEHRİYE YOK.
4 KİŞİLİK ÇORBAYA 1 KAŞIK YAĞ VE 1 KAŞIK UN OLABİLİR.

GÜN İÇİNDE
3 ADET MEYVE ÜZÜM HARİÇ
1/2 PAKET MAVİ YEŞİL ETİFORM
2,5 LİTRE SU
1-2 SODA
[/COLOR]BU İLK HAFTA BANA VERİLEN LİSTEYDİ KIZLAR DEĞERLENDİRİLEBİLİR BİDE DİYETİSYENİN VERDİĞİ VAR ONUDA YAZARIM

2.HAFTA

KAHVALTI 1.HAFTAYLA AYNI
ÖĞLEN İLE AKŞAMIN YERİ DEĞİŞEBİLİR
1 GÜN 2 PATATES 2 MEYVE
2 GÜN SEBZE 2 MEYVE
1 GÜN ET 2 MEYVE
3 GÜN HAŞLANMIŞ SEBZE VEYA ÇORBA 3 MEYVE YENİLEBİLİR

3.HAFTA
KAHVALTI AYNI
ÖĞLEN AKŞAM DEĞİŞEBİLİYOR
2 GÜN ET 2 MEYVE
1 GÜN 2 YUMURTA 2 MEYVE
2 GÜN SEBZE 2 MEYVE
2 GÜN ÇORBA 3 MEYVE

4.HAFTA
KAHVALTI AYNI
ÖĞLEN AKŞAM DEĞİŞEBİLİYOR
2 GÜN ET 1 MEYVE
2 GÜN SEBZE 2 MEYVE
1 GÜN HAŞLANMIŞ MAKARNA 2 MEYVE
1 GÜN ÇORBA 2 MEYVE

Son düzenleme:
Bende bugün dayanmaya çalışıcam ayşegül olmazsa bırakıcam yani çok zorlamanın anlamı yok normal listeme devam ederim olmadıı

bende bugün uygun olduumda yasacagım lstemi..
serapcım dayan bakalım.olmadı bırakırsın..

Yukarıda yazdığım 1.hafta listesiyle ben haftada 1 kilo verebildim kızlar
erdoğanda kızdı bana böyle olmaz diye ne yapim bırakayımmı

Kızlar ben haftada bir kilo veriyorum ve çok da sıkı sıkıya uyduğum söylenemez. Üstelik masabaşı işi yapıyorum bütün gün sandalyede oturuyorum ve yürüyüş ya da hareket yapmıyorum. Azar azar gidiyor ama zorlanmıyorum. Diyetisyenim kastan değil yağdan veriyoruz diyor ne derece doğru bilemiyorum tabii. Daha önce de bi paylaşmıştım diğer topikte dilerseniz buraya da ekleyebilirim.

bacım yapılmıyor. dıle kolay gelıyor ama uygulamaya gelınce dayanılmıyor. ıyı ettın bosver,kasma kendını...
sorma cok bozuldum yuruyemıcem bugun aksam ersın gelınce ıpegı bırakır yemekten sonra yarım saat cıkarım olmadı.
ewet sımdılık ıyı gıdıyor aman masallah dıyım kendı kendıme nazar etmıyım
Yukarıda yazdığım 1.hafta listesiyle ben haftada 1 kilo verebildim kızlar
erdoğanda kızdı bana böyle olmaz diye ne yapim bırakayımmı
serap dun soyledım bugun de soyluyorum bu bana cok saglıksız gelıyor. kılo verme ugruna posamız cıkıyor.
lısteyı ıncelıcem hemen.
gunaydın gulsahcım eklesene lıstenı sende kaç kalorilik bide.

Valla kızlar bende bırakıcam cidden çok sağlıksız 1 gün geçti ama sonrası zor kızlar dengelersek y,yecekleri tamamdsır dönüşüm listemde var benim dilerseniz eklerim onuda yada mail atarım yok yok dayanamıycam bende 1.hafta listeöi yapi dahha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…