kızlar bende bugün eczanede yağıza ilaç alırken tartıldım.
üstümde mont,manta ve ayakkabı vardı.ilaç poşetini allah dan kenara bıraktım
67 çıktım ama daha azımdır heralde üstümdekilere bakılırsa.
bende zayıflamak istiyorum şu göbekden ve yanlarımdan bıktım.
plates topu var evde başlasam ya yapmaya ama çok üşeniyorum.
geçen hafta özlemler geldi bize zayıflamışsın dedi biraz moral oldu koşturmacadan zayıfladım heralde.çok abur cubur yiyorum onu bi kessem.göbek gider heralde.
valla kızlar bende asla aç degilim ama bayagı halsizim.bugün bi geçseydi..
zeynep iyi etmişsin.portakal yiyerek.en zaından çikolata değil.bu diyet için evde bayaı dinlenmek gerek.zeynep şmdi oynayalım diyo.valla kızım hiç halim yok .sen oyuncaklarınla oyna dedim..
yok gızzzz ne çukulatası...
tatlı krizlerim için eve mavi yeşilin diet çukulatasından aldım 2 tane. bi de diyet kraker stokladım form un...
evet zor değil aslında yani doyuyosun patatesten ala karın doyuran mı var ama,yatıp dinleniceksin,yürüyünce mahvoldum resmen kendimden geçtim ya. ki ben her gün yürüme sözü verdim en az 1 saat,hava güzelse tabi...5 gündür her gün çıkıyorum ipeğe de iyi geliyor evde sıkılıyor çocuk bi süre sonra. ama bu diyetle bırak yürümeyi adım atılmıyor. halsiz düşürüyor adamı
günaydınlar herkese bende sabah elma sirkemi suyumu içtim yarım salatalık yarım havuç yedim birazdan bitki çayımıda içicem tartıldım akşam 1 kiloı fazla çıktım vaerdır bi hayır bundadaa
Kızlar günün sonu ve bitti patates görmek istemiyorum vallahi bööö yanii
miğdem biraz ağırdı ve bitki çayı yerine 1 çay bardağı kadar süt içtim vallahi o kadarda olsun şimdide su içiyorum birazdan yatıcam yarına salatalık ve havuç düşündüm bide salata olabilir yeşillikli havuçlu havuçlarımı haşladım öğlen yerim sabah havucu ve salatalığı yerim bakalım yarın nasıl geçicek bence yarında zor olur gibme geliyor
listeleri buldum yarın detaylı yazarım yada scan ederim makina çalışıyorsa benim pilim bitmek üzere yataımda sabah olsun inşallaj vericez 5 gün zorlanıcaz ama
günaydın kızlar.
dün akşam evde yediğim portakaldan sonra akşama balık yaptım fırında yağsız yanında da çok az yağlı salata ve 1 dilim ekmek yedim. yemekten sonra kayınvalideme gittik döndük kandil münasebetiyle akşam akşam yarım saat daha yürümüş oldum. bu sabah tartıldım günün yarısında uymuşum sadece rejime ama dün 300 gr vermişim. dün sabah 82.800 çıktım bu sabah 82.500...
bugün de mümkün mertebe uymaya çalışıcam ama kendimi kasmadan zorlamadan. günde 300 gr bile çok çok iyi benim için. salata yapıyorum şimdi kendime. domates,salatalık,göbek ve havuç. gün boyu salata denicem ama bakalım uyamazsam 1 dilim ekmek yada peynir ilave edebilirim...
Günaydınlar,
akşama kadar patates yedim ama akşam yeşillik ekmek peynir falan yedim çünkü tansiyonum çok düştü ve ayakta duramadım halada başım dönüyor, ben devam edemeyeceğim sanırım
günaydınlar herkese bende sabah elma sirkemi suyumu içtim yarım salatalık yarım havuç yedim birazdan bitki çayımıda içicem tartıldım akşam 1 kiloı fazla çıktım vaerdır bi hayır bundadaa
yeşil çay içtim,yanında 1 domates,1 salatalık,1 havuç,yarım dilim ekmek yedim...
bacım yapılmıyor. dıle kolay gelıyor ama uygulamaya gelınce dayanılmıyor. ıyı ettın bosver,kasma kendını...günaydın..
kızlar ben dayanamadım.akşam kalam son patatesi hazırladım ama ağzına alamadım.resmen öğürdüm.midem bulandı patatesten.yiyemidim.yemek dahi yiyemedim akşam öyle midem bozulmuş gibi.bi çay içtim.ve az bi ekmek yedim okadar.
çok üzgünüm serap senin için devam edecektim ama ben dayanamadım.sabah bi tartıldım anca 100gr vermişim.pekte hoşuma gitmedi.
sabah bi dilim ekmek.üstüne biraz peyner ve meyve suyuyla yedim...
ben katılmayacagım yani.normal yememe devam..
sorma cok bozuldum yuruyemıcem bugunmaşallah sen iyi dayanaıyorsun.yok ben kendimi dayanırım sandım ama dayanamadım serap yaa(
afişet olsun menü çok güzel.
bu arada sende hızlı bi kilo verimi var aman maşallah.
bende dayanadım fatma.
yaa..neyse üzülme 11 kilo veren 1 kiloyuda verir.en azından dün 2 kilo diyordun..üzülme bacım.
afiyet olsun.bugün havada bozdu gezme yoh sana
serap dun soyledım bugun de soyluyorum bu bana cok saglıksız gelıyor. kılo verme ugruna posamız cıkıyor.Yukarıda yazdığım 1.hafta listesiyle ben haftada 1 kilo verebildim kızlar
erdoğanda kızdı bana böyle olmaz diye ne yapim bırakayımmı
gunaydın gulsahcım eklesene lıstenı sende kaç kalorilik bide.Kızlar ben haftada bir kilo veriyorum ve çok da sıkı sıkıya uyduğum söylenemez. Üstelik masabaşı işi yapıyorum bütün gün sandalyede oturuyorum ve yürüyüş ya da hareket yapmıyorum. Azar azar gidiyor ama zorlanmıyorum. Diyetisyenim kastan değil yağdan veriyoruz diyor ne derece doğru bilemiyorum tabii. Daha önce de bi paylaşmıştım diğer topikte dilerseniz buraya da ekleyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?