2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

ayşegül sağol canım ama

uygun formatta değil diyo

olmuş olmuş.

Ya 5 gün deniyelim derim ben kızlar yapamayan bırakır 5 güncük dayanırız

bencede ya.ne olcak bi seferlik .2 kilo alıp 1 kilosunu geri amsak bile 1 kilo kar dır..ben dayanacagım.bakalım.nereye kadar dyanırız.yada belki 5 gün kolayca geçer..

Ben şuana kadar iyiyim kızlar akşama kadar ne olur bilmiyorumda zorlanmadım tek sorun suyumu daha az içiyorummm

kızlar bendede açlık yok.gayet doygunum.iki patates bitirdim..hiç aç değilim.başımda dönmedi.amaaa...
bi halsizlik olmaya başladı.çocukların peşinden koşup duruyorum.yoruldum gibi...yani şeker takviyesi alamıyorum ya vücut direncim az düştü gibi.bi küçük mandalia yemeyi düşünüyorum.ne dersiniz..bırakmak istemiyorum..

Bedenimiz bizim bahçemizdir irademiz de onun bahçıvanı. ( William Shakespeare )

hadi kızlar dayanalım

Bedenimiz bizim bahçemizdir irademiz de onun bahçıvanı. ( William Shakespeare )

hadi kızlar dayanalım

allahın izniyle bırakmıyorum tabiki.ya ne bileyim.tabi vucut alışık değil.tatlı ihtiyacımı meyveden almaya alıştım.şu gün geçsin hayınrlısıyla digr günler daha kolay gibi geliyo.

siz patatesi nasıl yiyorsunuz.ben haşlayıp doğrayıp.baharatlayıp yiyom..

Burasu kalabalık ayşegülcüm evde sabitlerim tartıyı öyle bakarım bende senin gibi haşladım tuz baharat öyle yiyorum birazdan gene yicem bi kabuk tarçınlı çay içersen şekerimide dengeler ayşegül onu dene şeker yerine çubuk tarçınlı

Ay burdakiler gitse tartılırdım bugünde gelcekleri tuttu ne düşüncesizler dimiyaaa:)))
benim akupuntur diyetimi yarın yazarım bişeyler ekleriz yada çıkarırız haftaya yaparız olmazsa

Ay burdakiler gitse tartılırdım bugünde gelcekleri tuttu ne düşüncesizler dimiyaaa:)))
benim akupuntur diyetimi yarın yazarım bişeyler ekleriz yada çıkarırız haftaya yaparız olmazsa

şimdi içtim serap.fena değilim.kabuk tarçını biraz fazla attım..iyim.ben kendimi bu diyet bitene kadar fazla yormasam iyi olacak..

tamm öyle yaparız..
onlar gidirce sen yinede bi tartıl.evde aynımı çakacık o yüzden karşılaştırrsın.kız tuvalet felan yokmu.

selam arkadaşlar
baharatlı patitisimi yedim, şekersizçayımıda içtim geldim
şimdide beşibiryerde çayı içiyorum.

bende çıkayım.kocanın yemeklerini iyice bitireyim. zaman kalırsa gelirim.bugün erken yatmaya çalışacagım.yarın daha güzel olaca eminim..

Bende patatesimi yiyorum şimdi birazdan kuşburnu içeyim tarçınlı sonrada yeşil çay içim ay bugün geçse yarın daha kolay geçer ayşegül görüşürüz cnm kolay gelsinnnn

kızlar bende bugün eczanede yağıza ilaç alırken tartıldım.
üstümde mont,manta ve ayakkabı vardı.ilaç poşetini allah dan kenara bıraktım
67 çıktım ama daha azımdır heralde üstümdekilere bakılırsa.
bende zayıflamak istiyorum şu göbekden ve yanlarımdan bıktım.
plates topu var evde başlasam ya yapmaya ama çok üşeniyorum.
geçen hafta özlemler geldi bize zayıflamışsın dedi biraz moral oldu koşturmacadan zayıfladım heralde.çok abur cubur yiyorum onu bi kessem.göbek gider heralde.

kızlar geldim... hava güzeldi çarşıya çıktım 1.5 saat dolandık ipekle. markete de uğradık geldik ama ben çok kötü oldum. dediydim ya şekerle ilgili bi problemim var diye. elim ayağım boşaldı başım zonklamaya başladı merdivenleri çok zor çıktım yığılcam sandım bi ara. eve geldim ve utanarak söylüyorum ki 1 portakal yedim şekerim düştü sanırım
bu diyet bana pek uymayacak sanırım kızlar,çok sağlıksız geliyor. sanırım beni yine o bildik sağlıklı beslen az ye diyeti paklayacak. serap sende yazsana şu akupunkturu. herşeyden az az dengeli şekilde varsa ben ona başlayayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…