Valla kızlar bende bırakıcam cidden çok sağlıksız 1 gün geçti ama sonrası zor kızlar dengelersek y,yecekleri tamamdsır dönüşüm listemde var benim dilerseniz eklerim onuda yada mail atarım yok yok dayanamıycam bende 1.hafta listeöi yapi dahha iyi
Elmamı yiyorum kızlar bıraktım miğdem ağrıyo bugün
at kuşum bekliyomZeynepcim mail atıcam sana dönüşüm listesini ne neyin yerine geçer diyee
fatima güzel mönü ama simit
hımmmm
o susamlar kilocuk olmasın sonra
selammm kızlarrr bende bugün bir dilim kepek ekmeği biraz krem peynir ve beş adet zeytin yedim ve form çayımı içtim..dünde lesimi yaptım gene bu gün sabah tartıldığımda 500 gr gitmişti üstelik akşamda eşimin doğum günüydü ve ben bir dilim pasta da yedim.kızlar lesiyi yabana atmayın vakti olan yapabilen varsa yapsın sononda tartıda 74 gördümmm yuppiiiii...........
kızlar leslie sansone,walk at home programı.
evde yapılabilen bi yürüyüş programı.
bende az önce 21 dk lık olan 1 ml yaptım
bacaklarım yanıyor şu an
ki bu etki etti demek.
google da aratın. link veremiyorum.
Yukarıda yazdığım 1.hafta listesiyle ben haftada 1 kilo verebildim kızlar
erdoğanda kızdı bana böyle olmaz diye ne yapim bırakayımmı
Kızlar ben haftada bir kilo veriyorum ve çok da sıkı sıkıya uyduğum söylenemez. Üstelik masabaşı işi yapıyorum bütün gün sandalyede oturuyorum ve yürüyüş ya da hareket yapmıyorum. Azar azar gidiyor ama zorlanmıyorum. Diyetisyenim kastan değil yağdan veriyoruz diyor ne derece doğru bilemiyorum tabii. Daha önce de bi paylaşmıştım diğer topikte dilerseniz buraya da ekleyebilirim.
bacım yapılmıyor. dıle kolay gelıyor ama uygulamaya gelınce dayanılmıyor. ıyı ettın bosver,kasma kendını...
sorma cok bozuldum yuruyemıcem bugunaksam ersın gelınce ıpegı bırakır yemekten sonra yarım saat cıkarım olmadı.
ewet sımdılık ıyı gıdıyor aman masallah dıyım kendı kendıme nazar etmıyım
serap dun soyledım bugun de soyluyorum bu bana cok saglıksız gelıyor. kılo verme ugruna posamız cıkıyor.
lısteyı ıncelıcem hemen.
gunaydın gulsahcım eklesene lıstenı sende kaç kalorilik bide.
bırak kuşum iyiettin.midemizede yazık yaa..ne yapalım iki günde verecegimize bi haftada verelim kiloyu ..aman sağlğklı olsunda.Valla kızlar bende bırakıcam cidden çok sağlıksız 1 gün geçti ama sonrası zor kızlar dengelersek y,yecekleri tamamdsır dönüşüm listemde var benim dilerseniz eklerim onuda yada mail atarım yok yok dayanamıycam bende 1.hafta listeöi yapi dahha iyi
sabah kalkınca elma sirkeli limonlu suyumu içtim
ardından normal su
işyerimde şekersiz çay ve yarım simit yedim
ara ögünüm de 3 kuru kayısı ve beşibiryerde çay içtim
şimdi yeşilçayımı içicem
500 ml su içtim ayrıca
selammm kızlarrr bende bugün bir dilim kepek ekmeği biraz krem peynir ve beş adet zeytin yedim ve form çayımı içtim..dünde lesimi yaptım gene bu gün sabah tartıldığımda 500 gr gitmişti üstelik akşamda eşimin doğum günüydü ve ben bir dilim pasta da yedim.kızlar lesiyi yabana atmayın vakti olan yapabilen varsa yapsın sononda tartıda 74 gördümmm yuppiiiii...........
slm bacılar bende çok fena oldu mahvoldum dün bütün gece kusutum patates falan bıraktım amman kalsın 5 kilosu dedim bugün normala döndüma ama hala midem ağrıyor sabah simit yedim bende öğlende ıspanak getirdim onu yiyicem
sen şükrek almamışsın kilo.okadar yemeden sonra ben alırdım kesin:))bende pzt 72.1 idim
kızlar dökülmüşsünüz yahu amaninn..ben hiç başlamıym ozman..normal diyet yapalım...ama dayananlar nasıl dayanmış anlamadım..
kızlar leslie sansone,walk at home programı.
evde yapılabilen bi yürüyüş programı.
bende az önce 21 dk lık olan 1 ml yaptım
bacaklarım yanıyor şu an
ki bu etki etti demek.
google da aratın. link veremiyorum.
bende 15 dakjkalık lesli yürüdüm
Anam herkez diyete girmis kizlar benide alin araniza
çalisirken yapamamda
pazartesiye kadar bende yapsam sizin rejimden
anlatin bakam ne yiyonuz ne içiyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?