2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

Ay evet unuttum kandiliniz mübarek olsun allah kabul etsin
bak kocişin oruçluymuş bizde dayanırız sanırımmm

aysegulcum herseyden yiyorum ama tadimlik artik

bu arada esime simdi borek yapicam kiymali ve yemicem yemicem yemicem

Ay evet unuttum kandiliniz mübarek olsun allah kabul etsin
bak kocişin oruçluymuş bizde dayanırız sanırımmm

evet ya dayanırız.gel beraber tutalım dedi.dedim kızlar ayıp olur.sonra inşallah.

aysegulcum herseyden yiyorum ama tadimlik artik

bu arada esime simdi borek yapicam kiymali ve yemicem yemicem yemicem

evet ilk başta haklısın tadımlık yersin.ben tadımlık yiyemiyorum ya.o zaman deli gibi saldırıyorum..21 gündür diyetteyim. hiç tatlı almadım ağzıma.beni bu paklar anca.

yeme kız.o yesin afiyetlee..

Birden kesmek zor olmaz zaten
kızlar haftayada benim akupuntura ilk başladığım listem duruyor isterseniz onu yapabiliriz oda basitt

Bana da tıcker yapın hayrınıza.

69 kiloyum ve 62 olmak istiyorum aslında 55 olsam iyi ama pokunu çıkartmayayım ve hamıle kaldığım kiloya döneyim diyorum.

Ben sizinle aynı diyeti yapamıyacağım sabah ufacık 2 ceri domates - 3 zeytin - 1 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği yedim miğdem bulanıyor acıktım
öğlen içinde sebze yemeği söyliyeyim ancak gelir 12.30 da yerim.

seni az cayar gibi gördüm bennn..yememen gerekti biliyon.neyse hemen cayma.bundan sonra yeme bişeyy..ara ögündede patitisss.ana ögünlerdede patitissss...w

caymadım bacım, kayısı yenilebilir diye okudum bende yedim hemde bağırsaklarımı çalıştırır diye düşündüm. öglen patitise devam

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wkDVn2C/weight.png bunu al.durunu çizelgesini sil oraya yapıştır kaydet.

Weight Loss - Diet Ticker bunuda hep sakla.kilo düştümmü burdan düzeltilecek.ister sık kulanılanlara at.kaydet dursun.ister mesajlarına al orda sakla..
pın kodun xsıde..

caymadım bacım, kayısı yenilebilir diye okudum bende yedim hemde bağırsaklarımı çalıştırır diye düşündüm. öglen patitise devam

okk.

bacım açılmıyo.ama herkestede aynı şey olacak deil elbet.bizde yapabildigimiz yere kadar yaparız.zorlayan yok bizi.ama dayanalım bakalım.bende sonucu çok merak ediyorm..size bi link vereyim ben dur bulayımda.

linki açamıyorum ama gelin normal diyete dönün derim

hepimiz aynı şeyi yiyelim domates-salata-peynır zeytın

öğlen sebze yemeği hatta bir gün önceden kararlaştırırsak bende evden yapar getiririm falan.
şok verilen sok alınır diye bilirim ve vucut için çokta sağlıklı değil.

ya kızlar caymayalım.dayanabildigimz yere kadar dayanalımm.hepimiz şuan gayet iyiyiz..sonra bildigimiz sağlıklı diyeti yaparız ya.a.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…