2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

Sabah kahvaltı zorluyor beni tek daha erken kalkıp yapıyım bundan sonra
tamam zeynepcim bende akşama kesin başlıyım bakalım 1 hafta deniyimm

Zeynepcim aynısını bende kadına söyledim ben yiyemiyorum dedim 2.hafta daha liste verdi ama ilk hfata uymaya çalış dedi
bende paylaştım bunada uymak zor

seroşum liste süper ama ben bu kadar yemiyorum yaw çok geldi bana diyet bunun neresinde

ULAN SALATA VE HAVUÇU BIRAKIYONUZDA BANA NİYE HABER VERMİYORSUNUZ

başım dönüyor valla.içim çekiliyor.bende bırakıyorum bananeeee

bence ortak liste yapalım diyette ne yenir ne yenmez çoğumuz iyi kötü biliyoruz.

kahvaltı fix olsun ki herkes aynı şeyi yiyebilsin.

1 küçük domates
1 küçük salata
1 kibrit kutusu peynir
3-4 zeytin (haftada 3 gün zeytin yerine haşlama yumurta yada 1 domates hakkımız ile yumurta birleşir menemen)
1 fincan şekersiz çay yada sekersiz süt. (kupa diyelim sabah çay içilir)
2 dilim kepek-denge yada sade ekmek. (ama bence denge ekmek çok daha güzel tutuyor.
istenirsede roka-marul ile çeşitlendirilir.

kahvaltı için iyi değil mi ?ben hergün bu kahvaltıyı yaparım.herkesin evinde olan şeyler

ben bu leslieyi anlamadım yaaa nasıl yapılıyor karşısına geçip aynı şeyleri mi yapıcaz
evet canım tam isabett
ayyy çok sorry
at hemen agzına bıseyler o dıyet adamın anasını seviyor walla
kahvaltı lıstesı super ben bunu uyguluyorum zaten ama ılave olarak 2-3 cevız eklıyorum haftada 3 kere falan.

ay burcu koptumm..
kız aklıma geldin bu yiyomuki diye..kız sen girmiyon doğru düzgün.iyi takip al bak.biz bi başlıyoz bi cayıyoz

arkadaşlar bendede sabah iyice oturdu yerine.
abah 1 dilim ekmek
1 kibrik kutusu kadar beyaz peynir.yenmese gerek domates salatalık.ama ben kahvaltıda hoşlanmıyorum.
zeltinide zeynepte diyette bırakmıştım tuzlu diye.ogünden sonra çokta alışmadımzeytine.onuda yemiyorm..
anca pynir ekmek.çay.
b aralar meyve suyu sıkıyorum arada..
doktorlar genelde ağır olan yiyecegi öglen yiyiniz diyor.akama daha hafif olmalı yiyeceginiz diyor..buna dayanarak et gurubunu öglen yemek ve sebze gurubunu akşam yemek daha mantıklı..

cevizi ben arada atarım ağzıma diye düşünüyorum ama benimde elimin ayarı yok 100 gr cevizi bir kerede hoplatıyorum sabah evden çantama atayım bari işte paket alırsam 1 saate hepsi biter.

kahvaltı için iyi ve genelde hepimizin uyguladığıda buna benzer sanırım.

sabah ara öğün yani 10-10.30 arası meyve yapsak
öğleden sonraki ara öğünüde yoğurt yapsak.havva ben aktive kayısılı alıyorum hem kayısı hem yoğurt.

öğlen ve akşamda hangisi bize uyarsa birini sebze yemeği diğer ana öğünüde etli yaparsak.akşam yatmadan 2 saat öncede 1 bardak light süt yada meyve ile günü kapatalım mı

ara ögün çeşidi çokk
1 meyve
1 galeta
avunuz içi kadar kuru yemiş(fındık.ceviz.badem gibi)
3-4 adet diyet bisküvi
kuru kayısı
meyveli yogurt
1 bardak yarım yağlı süt.

yani bunlardan birinide seceriz..aklına gelenler olursa ekleyelim..

aşagı yukarı benimkide böyle.
ama ceviz çok kız.max um.2 cevizz...

öğlen yemeğimi anca yeni bitirdim.
tavuk çorbası
salata yogurt
1 dilim ekmek

Burcu bencede sana katılıyorum listeyi oluşturup ona uyalım derim bende ki görelim kime ne yarıyor ne yaramıyor ona göre azaltıp değiştirirz

ay burcu koptumm..
kız aklıma geldin bu yiyomuki diye..kız sen girmiyon doğru düzgün.iyi takip al bak.biz bi başlıyoz bi cayıyoz

şuna bak bi haber çakın biz yapamıyoruz zor oluyor sende yapma diye.bende yarın varım dedim ya kız laf ağızdan 1 kere çıkar.

akşam sebze yersek ben kesin gece buzdolabına dalarım sebze daha çabuk açıktırmazmı?

gece uyanmalarımı yada uyanında mutfağa gitmelerimi bırakmam lazım.birde arada 1 havuç leblebi tok tutarmış ben leblebide aldım sarı leblemi hem bide yanmasını ekşimesini bastırır hem tokluk hissi veriyor.

Probiyotik yoğurt verebiliyolar ara öğünlere olabilir kuru üzüm,incir,stick çikolata veriyolar hatta

kim nasıl yiyo bi bakalım.mesal ben nasıl yiyorum bi günde yazayım..

sabah
1 dilim ekmek
üstünü hafif dolduracak şekelde bayez peynir
çay
yada meyve suyu

ara
1meyve 1 galeta

öglen
bi parça et(tavuk.yada et..)
yogurt
salata
(eğerki akşam sebze yemeginde yogutla yenecek bi yemekse yogutu akşama atıyom)

ara
1meyve
1galate

akşam
8-9 kaşık sebze yemegi
yogut(öglen yemediysem)
salata
1dilim ekmek

eğer yogurdu çok yediysem süt içmiyorum gece ama yogut az yediysem 1 bardak içine bişey katmadn süt içiyorum.

ikindi ara ögünüm degişiyo bazen.ceviz ve fındık ve badem atıyom.2şer üçer.atıyom ağzıma.çay kahve 12 yıldır şekensiz içerim.yeşil çay içierim aralarda.egerki çok yorun değilsem ve vaxktim varsa defne uyanana kadar ki anca 40 dk..bisiklet ceviriyorum..

Probiyotik yoğurt verebiliyolar ara öğünlere olabilir kuru üzüm,incir,stick çikolata veriyolar hatta

benim diyetisyen çikolataya kilo vermene az bi zaman kala ekleme yapabiliriz demişti.yani son 5 kilom kalınca ben reçel veya petmek yada bal.veya bitter çikolata ekleyebilirim.ama şimdilek almayayım ben.

Hamileyken yiyelim diye zorluyorduk şimdi yemiyelim diye Ne yediğimizden bişey anlıyoz ne yemedİğimizden:85:

benim diyetisyen çikolataya kilo vermene az bi zaman kala ekleme yapabiliriz demişti.yani son 5 kilom kalınca ben reçel veya petmek yada bal.veya bitter çikolata ekleyebilirim.ama şimdilek almayayım ben.

AYŞEGÜL SEN ÇOK AZ YİYORSUN.

ben o kadar azla ayakta duramam valla.1 dilim ekmek 1 meyve ile öğlen diyorsun benim kafam birşey almaz o kadar yemeğe.
sen bu kadar yemek ile 1 ayda 10 kilo bile verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…