seroşum liste süper ama ben bu kadar yemiyorum yaw çok geldi bana diyet bunun neresinde
evet canım tam isabettben bu leslieyi anlamadım yaaa nasıl yapılıyor karşısına geçip aynı şeyleri mi yapıcaz
ayyy çok sorryULAN SALATA VE HAVUÇU BIRAKIYONUZDA BANA NİYE HABER VERMİYORSUNUZ
başım dönüyor valla.içim çekiliyor.bende bırakıyorum bananeeee
bence ortak liste yapalım diyette ne yenir ne yenmez çoğumuz iyi kötü biliyoruz.
kahvaltı fix olsun ki herkes aynı şeyi yiyebilsin.
1 küçük domates
1 küçük salata
1 kibrit kutusu peynir
3-4 zeytin (haftada 3 gün zeytin yerine haşlama yumurta yada 1 domates hakkımız ile yumurta birleşir menemen)
1 fincan şekersiz çay yada sekersiz süt. (kupa diyelim sabah çay içilir)
2 dilim kepek-denge yada sade ekmek. (ama bence denge ekmek çok daha güzel tutuyor.
istenirsede roka-marul ile çeşitlendirilir.
kahvaltı için iyi değil mi ?ben hergün bu kahvaltıyı yaparım.herkesin evinde olan şeyler
ULAN SALATA VE HAVUÇU BIRAKIYONUZDA BANA NİYE HABER VERMİYORSUNUZ
başım dönüyor valla.içim çekiliyor.bende bırakıyorum bananeeee
bence ortak liste yapalım diyette ne yenir ne yenmez çoğumuz iyi kötü biliyoruz.
kahvaltı fix olsun ki herkes aynı şeyi yiyebilsin.
1 küçük domates
1 küçük salata
1 kibrit kutusu peynir
3-4 zeytin (haftada 3 gün zeytin yerine haşlama yumurta yada 1 domates hakkımız ile yumurta birleşir menemen)
1 fincan şekersiz çay yada sekersiz süt. (kupa diyelim sabah çay içilir)
2 dilim kepek-denge yada sade ekmek. (ama bence denge ekmek çok daha güzel tutuyor.
istenirsede roka-marul ile çeşitlendirilir.
kahvaltı için iyi değil mi ?ben hergün bu kahvaltıyı yaparım.herkesin evinde olan şeyler
evet canım tam isabett
ayyy çok sorry
at hemen agzına bıseyler o dıyet adamın anasını seviyor walla
kahvaltı lıstesı super ben bunu uyguluyorum zaten ama ılave olarak 2-3 cevız eklıyorum haftada 3 kere falan.
cevizi ben arada atarım ağzıma diye düşünüyorum ama benimde elimin ayarı yok 100 gr cevizi bir kerede hoplatıyorum sabah evden çantama atayım bari işte paket alırsam 1 saate hepsi biter.
kahvaltı için iyi ve genelde hepimizin uyguladığıda buna benzer sanırım.
sabah ara öğün yani 10-10.30 arası meyve yapsak
öğleden sonraki ara öğünüde yoğurt yapsak.havva ben aktive kayısılı alıyorum hem kayısı hem yoğurt.
öğlen ve akşamda hangisi bize uyarsa birini sebze yemeği diğer ana öğünüde etli yaparsak.akşam yatmadan 2 saat öncede 1 bardak light süt yada meyve ile günü kapatalım mı
ay burcu koptumm..
kız aklıma geldin bu yiyomuki diye..kız sen girmiyon doğru düzgün.iyi takip al bak.biz bi başlıyoz bi cayıyoz
arkadaşlar bendede sabah iyice oturdu yerine.
abah 1 dilim ekmek
1 kibrik kutusu kadar beyaz peynir.yenmese gerek domates salatalık.ama ben kahvaltıda hoşlanmıyorum.
zeltinide zeynepte diyette bırakmıştım tuzlu diye.ogünden sonra çokta alışmadımzeytine.onuda yemiyorm..
anca pynir ekmek.çay.
b aralar meyve suyu sıkıyorum arada..
doktorlar genelde ağır olan yiyecegi öglen yiyiniz diyor.akama daha hafif olmalı yiyeceginiz diyor..buna dayanarak et gurubunu öglen yemek ve sebze gurubunu akşam yemek daha mantıklı..
Probiyotik yoğurt verebiliyolar ara öğünlere olabilir kuru üzüm,incir,stick çikolata veriyolar hatta
benim diyetisyen çikolataya kilo vermene az bi zaman kala ekleme yapabiliriz demişti.yani son 5 kilom kalınca ben reçel veya petmek yada bal.veya bitter çikolata ekleyebilirim.ama şimdilek almayayım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?