2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

ben de eti form müsli aldım. kuşluk vakti 1 bardak süte azcık koydum onu yedim ara öğün niyetine.
ya herkes öğlen illa sebze yesin yada illa et yesin tarzı bi liste yapamayız. siz işte ne çıkarsa onu yiceksiniz mecbur,biz de evde ne varsa onu yapıcaz mecbur.
diyet kuralları aşşağı yukarı bellidir zaten
suyunu çıkarmadan porsiyonları azaltarak,öğün atlamadan düzenli şekilde 3 ana öğün 3 ara öğün. olay bu..

haklısın.biraz azalttım gerisi gelcek zaten..

şimdi bi elma yedim ipeği uyuttum uyanınca da yeşil çay içip 2-3 tane diet kraker yicem.
geçmişe bakam...

afiyet olsun

olabilr bana uyar.

tabi tabi.evde ne yapıyorsak onu yiyoz..

merhaba kızlar herkes okuyorum ama ben pek yazamıyorum diyete uygun yemeyi beceremediğimden ama bi düzene oturtunca yazcam gelelim pazartesi kilosuna pazar eşimin doğum günüydü malesef kaçırmışım ipin ucunu pazad sabahı elbiseyle 69.6 gelmiştim pazartesi sabahı 71.1 tkurşu filan yiyip bol su içtim tabi tuz şişkinlik yapınca bütün moralim kaçtı o günde akşama kadar normal diyete devam etmiştim akşam patlattım frenleri sonuç hüsran elbisesiz 69 altını görürüm demiştim malum kış günü sobalı ev yelek melek çıkıyom tartıya . neyse şimdi tekrar toplamaya çalışıyorum motivasyonumu . ayşegülcüm benim 5 günlük diyette akşama kadar sürebildi hiç halim kalmadı bıraktım bende akşam çorba filan yedim işte hatta çikolata filan neyse bundan sonra uyarım size inşallah

Bende şimdi metobolik çayımı içtim 2 tanede petibör bisküvim vardı onu yicem tamamdırrr
1 saat sonrasa yeşil çayımı içerim

ay bu çayın adıda metabolik çay kaldı

akşama ne yemeği etceniz bacılar? ben tavuklu bezelye etcem.
bu arada ersin isyanda. yemekleri az yağlı ve az salçalı yapmaya başladım. tadı kötü oluyo yemekleri normal yap sen daha az ye diyor. napsam ki...

bencede öyle yap canım..şahsen ben öyle yapıyom..çüççük bi kase yiyip kalkıyom...tabi 2 gündür çoştum ama...adamlara da yazık kız...akşamları adam akıllı bişey yesinler garipler..

sabah kahvaltimi yaptim guzelce
simdi bi yesil elma yedim aksamada yumurtali ispanak yaptim onun ispanagindan yerim okadan bol su aynen devam

ayy evet kefir çok iyiymiş.çok çok faydalı .bak olabilir 1 litre alsak onların son kullanma tarihide açıldıktan sonra 4 gün mü ne günde 1 bardak içsek tamamdır.

sen normal yemek yap ama kendi tabağına koyarken suyundan hiç alma.1 parça tavuk 4 kaşıkta yemek ile 2 dilim ekmek ohhh açıktım

evet normal yapayım yoksa adam boşayacak beni

Bencede zeynep adama yap sen az ye yağını süz salçasını süz öyle ye
kızlar miğdem hala kötü haşlanmış bişey göresim yokkk

fatma az yiyosun bence metabolizman yavaşlıyor böyle 3 saate bi ağzına bişey atmalısın bacım. ama yinede sen bilin tabükü

Son düzenleme:
deme kız patates falan midem hala düzelmedi bizdede akşama ekşil köfte ve dolma var bide köfte kızartıcam tamam çok alakasız ama bizimkile beni hep sebze olunca vuruyorlar

kizlar unuttum valla yemek yemegi
dun arkadaslar bizde kaldi gec yattik sabahta gec yaptik kahvaltiyi 12 de
onlar gitti evi topla yemek yap anca yedim iste

Patates hele bu hafta yemem sanırım akşam son patatesi suyla kaktırdım valla
erdoğanda diyo valla delisin sen gülüyo bana bı kadar eziyet etme yazık sizlere dedi adamında diline düştük valla

deme kız patates falan midem hala düzelmedi bizdede akşama ekşil köfte ve dolma var bide köfte kızartıcam tamam çok alakasız ama bizimkile beni hep sebze olunca vuruyorlar
kız hem eksılı kofte hem de koftemı kızartcan
kızartma yohhhhhhhhhhhhh
kizlar unuttum valla yemek yemegi
dun arkadaslar bizde kaldi gec yattik sabahta gec yaptik kahvaltiyi 12 de
onlar gitti evi topla yemek yap anca yedim iste
heee kahvaltıyı gec yapmışın
eyi tamam madem aynen devam
Patates hele bu hafta yemem sanırım akşam son patatesi suyla kaktırdım valla
erdoğanda diyo valla delisin sen gülüyo bana bı kadar eziyet etme yazık sizlere dedi adamında diline düştük valla
walla ersinde dalga geçti dün sabah ama akşam bozduğumu görünce daha bi dalga geçti

güzel bi liste buldum

-alıntı tabiki...
sabah kalkınca 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal ve limon koyyoruz su ılık olucak bunu içtikten sonra arkasından 2 bardak su içilicek.. arkasından 1 fincan eşil çay içilirse yağlarrrr gidioo kıslar aç karnına yeşil çay zayıflatır unutmayın..

10 dk snra
3 dmates 2 salatalık tuz eklenmicek
1 dilim yağsız beyaz peynir(light yoksa 10 dk sıcak suda bekletin tuzu çıksın)
2 dilim kepekli etimek yada 1 dilim kepek ekmeği

2 saat sonra bir meyva yada 2 tane kepekli light bisküvi

öğlen yemeği..
bir kase çorba (yağsız az tuzlu yapılrsa çok güsel olur)
bir tabak sebze yemeği ( sebze yemeği en fazla 1 yemek kaşığı yağla pişicek baharatla tatlandırılabilir)
yağsız bol salata yeşiilk doyana kadar ( sirke ve limonla tatlandırın yağ kymayın)
bi çay bardağı yoğurt

2 saat sonra bir meyva yada 2 tane kepekli light bisküvi

akşam yemeği
yağsız salata doyana kadar yenilebilir

akşam yemekleri 7 den önce yenmeli aslında ben hiç yemiorum akşamları sadece meyva yiyorum öle geçiştiriorum hiç yemem zaten akşam yemeği alışkanlık olmuş işte diyetisyen yemem gerektiğini sölüo ama ben yinede yemiorum..

bide gün içinde yapılıcaklar
- 2 litre su içilicek yemekten sonra sakın içmeyin hazımsızlık yapar en az 2 saat beklenmesi lasım yemekten önce içilirse mide dolu olur fazla yemezsiniz.
- yatarken bir bardak suya bir yemek kaşığı sirke koyup için inanılmas faydasını görüceksiniz mide probleminiz varsa içine 1 kaşık bal koyun.
-en az yarım saat spor yapın ben çok faydasını gördüm şuan kilo fazlalığım olmasına rağmen en ufak bi selülitim yok. yada yürüyün imkanınız varsa
-ben bde metobolizma hızlandıran çay yapp içiorum eğer isterseniz tarfiini veririm arkadşımın annesi 10 kilo verdi o çayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…