kızlar işin aslı az yemek yemekden geçiyo aslında tamam şimdi mesela istediğimiz kiloya geldiğimizde hayatımızda hiç tatlı yemicezmi yicez ama az yicez bu yaşdan sonra insan çabuk alıyo ama zor veriyo tabakları küçültmek en iyisi ama yapabilene.bende belki gaza gelirim diye habire size bakıyom ama benim biraz piskolojikde galiba evde yapacak bişeyim olmazsa yemeye dadanıyorum can sıkıntısından canım tatlı çekiyo saçma sapan şeyler yiyorum ama mesela ogun dışarı çıkım biraz hava alım yada evde oyalanacak bişey olsun yemek aklıma gelmiyo..
şimdi bi elma yedim ipeği uyuttum uyanınca da yeşil çay içip 2-3 tane diet kraker yicem.
geçmişe bakam...
Burcucum burda yapıyolar ama hep poğaca tarzı oda bana uymuyor ben onlara uyarsam daha kötü:)))
şimdi 10:00 ara öğünde galeta ve meyve yapalım o zaman
akşam üstüde kuru yemiş tarzı olsun yada yoğurt süt ayran olabilir mesela kefir diyolar oda iyi geliyo diyette
ben de eti form müsli aldım. kuşluk vakti 1 bardak süte azcık koydum onu yedim ara öğün niyetine.
ya herkes öğlen illa sebze yesin yada illa et yesin tarzı bi liste yapamayız. siz işte ne çıkarsa onu yiceksiniz mecbur,biz de evde ne varsa onu yapıcaz mecbur.
diyet kuralları aşşağı yukarı bellidir zaten
suyunu çıkarmadan porsiyonları azaltarak,öğün atlamadan düzenli şekilde 3 ana öğün 3 ara öğün. olay bu..
ay bu çayın adıda metabolik çay kaldı
akşama ne yemeği etceniz bacılar? ben tavuklu bezelye etcem.
bu arada ersin isyanda. yemekleri az yağlı ve az salçalı yapmaya başladım. tadı kötü oluyo yemekleri normal yap sen daha az ye diyor. napsam ki...
bencede öyle yap canım..şahsen ben öyle yapıyom..çüççük bi kase yiyip kalkıyom...tabi 2 gündür çoştum ama...adamlara da yazık kız...akşamları adam akıllı bişey yesinler garipler..
Burcucum burda yapıyolar ama hep poğaca tarzı oda bana uymuyor ben onlara uyarsam daha kötü:)))
şimdi 10:00 ara öğünde galeta ve meyve yapalım o zaman
akşam üstüde kuru yemiş tarzı olsun yada yoğurt süt ayran olabilir mesela kefir diyolar oda iyi geliyo diyette
ay bu çayın adıda metabolik çay kaldı
akşama ne yemeği etceniz bacılar? ben tavuklu bezelye etcem.
bu arada ersin isyanda. yemekleri az yağlı ve az salçalı yapmaya başladım. tadı kötü oluyo yemekleri normal yap sen daha az ye diyor. napsam ki...
ayy evet kefir çok iyiymiş.çok çok faydalı .bak olabilir 1 litre alsak onların son kullanma tarihide açıldıktan sonra 4 gün mü ne günde 1 bardak içsek tamamdır.
sen normal yemek yap ama kendi tabağına koyarken suyundan hiç alma.1 parça tavuk 4 kaşıkta yemek ile 2 dilim ekmek ohhh açıktım
sabah kahvaltimi yaptim guzelce
simdi bi yesil elma yedim aksamada yumurtali ispanak yaptim onun ispanagindan yerim okadan bol su aynen devam
Bencede zeynep adama yap sen az ye yağını süz salçasını süz öyle ye
kızlar miğdem hala kötü haşlanmış bişey göresim yokkk
kız hem eksılı kofte hem de koftemı kızartcandeme kız patates falan midem hala düzelmedi bizdede akşama ekşil köfte ve dolma var bide köfte kızartıcam tamam çok alakasız ama bizimkile beni hep sebze olunca vuruyorlar
heee kahvaltıyı gec yapmışınkizlar unuttum valla yemek yemegi
dun arkadaslar bizde kaldi gec yattik sabahta gec yaptik kahvaltiyi 12 de
onlar gitti evi topla yemek yap anca yedim iste
walla ersinde dalga geçti dün sabah ama akşam bozduğumu görünce daha bi dalga geçtiPatates hele bu hafta yemem sanırım akşam son patatesi suyla kaktırdım valla
erdoğanda diyo valla delisin sen gülüyo bana bı kadar eziyet etme yazık sizlere dedi adamında diline düştük valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?