2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

Ben diyetisytenin söylediğini yazdım kime ne uygunsa onu yer yanlış anlaşılmasın lütfen hani herşeyden yensin diye dedim kızlar

Hamileyken yiyelim diye zorluyorduk şimdi yemiyelim diye Ne yediğimizden bişey anlıyoz ne yemedİğimizden:85:

dimi yaa..

AYŞEGÜL SEN ÇOK AZ YİYORSUN.

ben o kadar azla ayakta duramam valla.1 dilim ekmek 1 meyve ile öğlen diyorsun benim kafam birşey almaz o kadar yemeğe.
sen bu kadar yemek ile 1 ayda 10 kilo bile verirsin.

yaa..burcu bende ara ögünüm çok diyordum
ee kızım bünyeye göre değişiyo..beni bi liste tam doyuruyo.kafama göre diyetim bu böyle rutin gidiyo..benim 1 ayıma dolmama 8 gün var.valla hedef 5 kilo vermekti.sanırım accık gecicez..şükür..
diyozya herkes bünyesini bilir .herkis bi listemi yapsa kendine..

Ben diyetisytenin söylediğini yazdım kime ne uygunsa onu yer yanlış anlaşılmasın lütfen hani herşeyden yensin diye dedim kızlar

yok kuşumya ortaya yazıyız işte.alan alacak istedgini.isteyin yoluna devam eder zaten..

beni ardakadışn bi lestebi var al uygula demişti ama ben uyamıyorumki..
burayada kopyalayıp ekleyeyim.oda doğum kilolarını veriyo.çokta güzel oldu maşallah..

sabah: 1 kib. kutusu bey. pey+1 ad haş. yum.
2 ince dil. çav. ekm., bol yeşillik dom. vs. maydonaz ve dereotu fazla olacak 2 adet ceviz

kuşluk 1 su bard. süt/yoğ./ayran
1 meyve
1 kep. susamsız galeta

öğle :
2 kepçe çorba, 2 köfte kad. kırmızı et. 1/3 tavuk göğ. yada 1 küçük balık
2 dil. ekmek
bol yağsız salata:

kuşluk 1 su b. süt....yada yogurt
2 kep. sus. galeta
1 kib. kutu. peynir

akşam:

8 yemek kaşığı seb. yem
2 kepçe çorba
1 dil. çav. ekm
bol yağsız salata

gece:

1 su bar. süt
3 adet meyve

arkadaşım bu listeyle 6 kilo verdi.78 kilo ile başladı.şuan bu diyet listesinden azalta azalta gidiyo şuan 65 kilo.

ben ara ögünlerime karar verdim
sabah 10 elma
öglen 14 probiyotik yoğurt kaysılısından

kızlar işin aslı az yemek yemekden geçiyo aslında tamam şimdi mesela istediğimiz kiloya geldiğimizde hayatımızda hiç tatlı yemicezmi yicez ama az yicez bu yaşdan sonra insan çabuk alıyo ama zor veriyo tabakları küçültmek en iyisi ama yapabilene.bende belki gaza gelirim diye habire size bakıyom ama benim biraz piskolojikde galiba evde yapacak bişeyim olmazsa yemeye dadanıyorum can sıkıntısından canım tatlı çekiyo saçma sapan şeyler yiyorum ama mesela ogun dışarı çıkım biraz hava alım yada evde oyalanacak bişey olsun yemek aklıma gelmiyo..

Sabah tamam ben bazen mısır gevreğide yiyebiliyorum oda olur sanırım
ara öğünde bende elma yada galeta yiyebilirim
öğlende uyar et olur yada sebze akşamla yer değiştirebilir
öğleden sonrada ara öğünde meyve yada yoğurt olabilir dengelemek öenmli sanırım
bitki çaylarınıda unutmayalım tabii ceviz kuru üzüm olur haftada bi kaç kere bu kaç kalorilik olur acaba aşağı yukarıı

aynen katılıyorum..çokta kendinizi kasmayın bence...tabakları küçültüp spor yapınca yavaş yavaş gider...böyle hırs yapınca veremeyince üzülürüz..

evet seninki tam benlik.ama haklısın hiç kaç kalori alıyoz hesap etmiyoz
bende mısır gevregi almayı düşünüyorum.çokta sevirim.hem sütte var..

ben ara ögünlerime karar verdim
sabah 10 elma
öglen 14 probiyotik yoğurt kaysılısından

bende bende saat 10.10.30 arası meyve 14.00 -15.00 gibide 1 yoğurt 1 galete.

Ebru mideyi bi az yemeye alıştırırsak sonrası zaten istesekte fazla yiyemiyoruz işte o zamanda tatlı ile arayı kapatırız.

Nestle nesfit lalaım ayşegül sabah deli gibi koşturuyorum valla zaman kalmıyo ama daha erken kalkıcam olmadı

Yalnız kızlar ara öğünleri arada değiştirelimli vücud standarda alışmasın yani,bi hafta meyve galetaysa,bi hafta yoğurt kuruyemiş gibi

Nestle nesfit lalaım ayşegül sabah deli gibi koşturuyorum valla zaman kalmıyo ama daha erken kalkıcam olmadı

alalım kuzum.bende ondan az yimedim.çilekli olanındanben normalda pek severim yaa..

şimdi kızlar benim imi ara ögüülde aynı.onu değştirmeliyim:26:.sabah aynı kalsın ara ögünüm.1 galete ve 1 meyve tamam..ikindi ara ögünü ne etcem.ya kuruyemiş.yapayım.yogurt normalde pek sevmem ema yemeklerin aralarında yemeye çalışıyom oyüzden bana öymez yogğurt.ama leblebi yapayım bende.1 bardak süt ye yarım çay bardağı leblebi desekk..olurmuu..ha bide beyazmı sarı leblebimi.

Ofiste kahvaltı yapamıyormusunuz siz.ben sabah ağzıma 1 tane cic bebe atıyorum sonra 9 da işe gelince kahvaltı yapıyorum.artık sabah 1 kayısı 1 bardak su içeyim bari.

Yalnız kızlar ara öğünleri arada değiştirelimli vücud standarda alışmasın yani,bi hafta meyve galetaysa,bi hafta yoğurt kuruyemiş gibi

tamda ben yazmışım.benimki rutin aynı yaayanlış yapıyom sanırım.evet değiştirebiliriz..

şimdi bi elma yedim ipeği uyuttum uyanınca da yeşil çay içip 2-3 tane diet kraker yicem.
geçmişe bakam...

Burcucum burda yapıyolar ama hep poğaca tarzı oda bana uymuyor ben onlara uyarsam daha kötü:)))
şimdi 10:00 ara öğünde galeta ve meyve yapalım o zaman
akşam üstüde kuru yemiş tarzı olsun yada yoğurt süt ayran olabilir mesela kefir diyolar oda iyi geliyo diyette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…