Hamileyken yiyelim diye zorluyorduk şimdi yemiyelim diyeNe yediğimizden bişey anlıyoz ne yemedİğimizden:85:
AYŞEGÜL SEN ÇOK AZ YİYORSUN.
ben o kadar azla ayakta duramam valla.1 dilim ekmek 1 meyve ile öğlen diyorsun benim kafam birşey almaz o kadar yemeğe.
sen bu kadar yemek ile 1 ayda 10 kilo bile verirsin.
Ben diyetisytenin söylediğini yazdım kime ne uygunsa onu yer yanlış anlaşılmasın lütfen hani herşeyden yensin diye dedim kızlar
evet canım tam isabett
kızlar işin aslı az yemek yemekden geçiyo aslında tamam şimdi mesela istediğimiz kiloya geldiğimizde hayatımızda hiç tatlı yemicezmi yicez ama az yicez bu yaşdan sonra insan çabuk alıyo ama zor veriyo tabakları küçültmek en iyisi ama yapabilene.bende belki gaza gelirim diye habire size bakıyom ama benim biraz piskolojikde galiba evde yapacak bişeyim olmazsa yemeye dadanıyorum can sıkıntısından canım tatlı çekiyo saçma sapan şeyler yiyorum ama mesela ogun dışarı çıkım biraz hava alım yada evde oyalanacak bişey olsun yemek aklıma gelmiyo..
Sabah tamam ben bazen mısır gevreğide yiyebiliyorum oda olur sanırım
ara öğünde bende elma yada galeta yiyebilirim
öğlende uyar et olur yada sebze akşamla yer değiştirebilir
öğleden sonrada ara öğünde meyve yada yoğurt olabilir dengelemek öenmli sanırım
bitki çaylarınıda unutmayalım tabii ceviz kuru üzüm olur haftada bi kaç kere bu kaç kalorilik olur acaba aşağı yukarıı
ben ara ögünlerime karar verdim
sabah 10 elma
öglen 14 probiyotik yoğurt kaysılısından
Nestle nesfit lalaım ayşegül sabah deli gibi koşturuyorum valla zaman kalmıyo ama daha erken kalkıcam olmadı
Nestle nesfit lalaım ayşegül sabah deli gibi koşturuyorum valla zaman kalmıyo ama daha erken kalkıcam olmadı
Yalnız kızlar ara öğünleri arada değiştirelimli vücud standarda alışmasın yani,bi hafta meyve galetaysa,bi hafta yoğurt kuruyemiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?