2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

hee günde 3 litre su içmiş olayım dedim ama bi anda çok yüklendim galiba.akşamları ben evde su falan içmiyorum o yüzden masai saatlerinde 3 litre içmem gerekiyor diye düşündüm.
şimdi saat 4 te bi mandaline saat 6 da yoğurt evdede hafif birşeyler yerim.(inşallah tabii.)

dengelemeye çalışıyorum ama ne kadar başarıyorum bilemiyorum ama pazartesi gününü iple çekiyorum kilo verebildimmi acep

ben sana ikide birde tartıya çıkma demiyom mu bacım.

şeyyy..kemm.kümmm..
edemiyorum yaa.yapamıyorumm..cayamıyorumm.bırakın beniiii..

yok almadım daha tartıyı..çarşıya gitcem ctesi ordan alcam..poğaçayı yapmadım koklaya koklaya doydum

hadi biran önce al.
aferin iyi etmişsin yapmamakla.bak ne güzel.geçti gitti işte.

bende çıkayım.işlerimi bitiremeyecegim gibi.bi hız vereyim.
akşama menüm belli..nohut ögle yedim.akşama
bi kase kabak yerim.
ygurt ve salata.sanırım bi kaç kaşıkta pilav yerim..

sütümü şimdiden içtim..atrık yeşil çay felan ederiz..herkes iyi akşamlarr.

bende avucumun içinden az fazla fıstık yidim..zeynebe verirken iki attım.iki attım..üç attım..dört attımm.attım işte.neyse umarım çok yan etki etmiz..

bende 2 gündür çok şükür iyi gidiyo akşama balık var onu yicem ben sizin kadar ağır yapamıyorum amın beni burası gaza getiriyo kızlar...yarın ne yapcam bilmiyom ama kaynanama gidecem ve içli köfte yapcak nasıl dayancam az yiyim desem onları ısrarları beni çıldırdtıyo sırf sussunlar artık diye yediğim oluyo hayatda en nefret ettiğim şeyde ısrardır yesem önümde zaten kadın benim evime geldiğinde bile bana ısrar ediyo yueseydin içseydin gibi sanki kendi evimde utancam yemekden...

çok yeme kız 2 tane ye yeter..yavaş yavaş ye ağzında çok çiğne ben öyle yaparım bazen...yiyesim olmazsa ağzımda dolandırır dururum hehehe

akşama mercimek çorbası karnıbaharlı mücver salata yapcam bacılar yetmezmi akşama bize..başka bişeye gerek yok dimi...kaç tane yesem mücver acep..bi kase çorba içerim..2-3 tane de mücver yeter..birazda salata ohhh..

bende bi bardak meyvesuyuyla yarım paket bisküvi yedim:26:

aha sende yemişsin..

yaa bende ısrar edene deli olurum.sende az az ye kız.içli köfkızı yolda çıkartacaam..
evet burası iyi oluyo yaa.insan motive oluyo.
kendi evinde ye demesi gerçekten çok komikk

Son düzenleme:

bencede söylediklerin yeter..

bşey yicek oluyorum sizi düşünüyorum siz açken ben tok yapamam diye yiyemiyorum hehehehe

valla sanki yesem sucluluk duymaya başladım hadi hayırlısı ama o göbek hala orda sinirliyimmm

ayyyy kızlar öğlen çıktım 1 saat yürüdüm gelirken kaynımın kızını okuldan aldım. simit isterim dedi. iyi dedim aldık geldik eve ama bende yedim çok severim simiti
ayran ıctım yanında az da peynır yedım. yarımdan cok az fazla yedım. normalde ara ogunde yarım sımıt verılıyor ama benımkı 1-2 lokma aştı
amaaaaaaaaaaaaa
aksama sadece salata yıyecegım tabıkı bu yuzden. her seyın bı bedelı war dımı ama

selammm kızlarrrrrrrr bende bugün elma diyetine başladımmm hayırlı olsunnnn....kendime....
gittim iki kilo yeşil elma aldım...ye ye akşama kadar iflahımmm şaştı...

o çaydan bende bir ara kullandım ama adını unuttum greenle başlayan bişeydi sanırım ben şu anda doğuşun form çayı var maydanoz ve limonlu onu içiyorum canım 300 gr elbise gelmiş galiba

bimdeki çay dogadan beşibiryerde canım

teşekkür ederim kızlar gittim aldım çayımı yarım saat önce içtim yarım saattir bağırsaklarım gıcırdıyo:26: işe yarıycak sanırım ama internette bişey gördüm içindeki malzemelere bakıyım zayıflatırmı diye aratıp baktım hamileler ve emziren anneler kullanamaz diyor sanırım içemiycem siz hiç baktınızmı

canım ya valla dayanamadım pazartesi kilo almıştım elim gitmedi değiştirmeye bugünde zayıflamış görünce kendimi dayanamadım ama bi dahan olmaz

suyunda fazlası zararlı canım iki litreden fazla içme çünkü başka sıvılarda alıyosun :13:

günaydın canolar...

dün akşam yemeğini 3 kaşık tarhana çorbası,yarım dilim ekmek ve salatayla geçiştirdim şimdik kahvaltı hazırlıyorum.
amaaaaaaaaaa
hala midem ağrıyooooooooooooooo ve çok afedersiniz bozmuşum.
bu bitki çayları sanırım beni böyle yapan.
neyse napalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…