inş....ağzın bal yesin fatmacım..çok yemesin ama
dengelemeye çalışıyorum ama ne kadar başarıyorum bilemiyorum ama pazartesi gününü iple çekiyorum kilo verebildimmi acep
ben sana ikide birde tartıya çıkma demiyom mu bacım.
yok almadım daha tartıyı..çarşıya gitcem ctesi ordan alcam..poğaçayı yapmadım koklaya koklaya doydum
şeyyy..kemm.kümmm..
edemiyorum yaa.yapamıyorumm..cayamıyorumm.bırakın beniiii..
uykum geldi yavvv...biraz kestireyim..hazır sıpa uyumuşken
iyi de bacım bizide heveslendiriyon sonrada kilo yüksek çıkıyor hadiiii gitti diyet miyet
uyu bacım uyu benim yerimede uyu
bende 2 gündür çok şükür iyi gidiyo akşama balık var onu yicem ben sizin kadar ağır yapamıyorum amın beni burası gaza getiriyo kızlar...yarın ne yapcam bilmiyom ama kaynanama gidecem ve içli köfte yapcak nasıl dayancam az yiyim desem onları ısrarları beni çıldırdtıyo sırf sussunlar artık diye yediğim oluyo hayatda en nefret ettiğim şeyde ısrardır yesem önümde zaten kadın benim evime geldiğinde bile bana ısrar ediyo yueseydin içseydin gibi sanki kendi evimde utancam yemekden...
bende bi bardak meyvesuyuyla yarım paket bisküvi yedim:26:
bende 2 gündür çok şükür iyi gidiyo akşama balık var onu yicem ben sizin kadar ağır yapamıyorum amın beni burası gaza getiriyo kızlar...yarın ne yapcam bilmiyom ama kaynanama gidecem ve içli köfte yapcak nasıl dayancam az yiyim desem onları ısrarları beni çıldırdtıyo sırf sussunlar artık diye yediğim oluyo hayatda en nefret ettiğim şeyde ısrardır yesem önümde zaten kadın benim evime geldiğinde bile bana ısrar ediyo yueseydin içseydin gibi sanki kendi evimde utancam yemekden...
akşama mercimek çorbası karnıbaharlı mücver salata yapcam bacılar yetmezmi akşama bize..başka bişeye gerek yok dimi...kaç tane yesem mücver acep..bi kase çorba içerim..2-3 tane de mücver yeter..birazda salata ohhh..
o çaydan bende bir ara kullandım ama adını unuttum greenle başlayan bişeydi sanırım ben şu anda doğuşun form çayı var maydanoz ve limonlu onu içiyorum canım 300 gr elbise gelmiş galiba
bimdeki çay dogadan beşibiryerde canım
haa bi dilimcikten bi şay olmaz kız..o kadarcık olur,:)
ya bazılarına uyuyoruz bazılarana uyamıyoruz yaa
8,5 kiloda ağırlık oluyorsa .beinmde hep tepemde.
afyet olsun kuşum.ben salatayı normay yapıyorum.limonunu tuzunu yagına döküp öyle yiyorum.ama tabi abartmıyorum ama ben normay yayıpoyrum..
oo maşallah vermeye başlamışsın.ama ticker düzeltimini pazartesiden pazartesiye yapcazzzz.unutmayahh..kilo bildirimi pazırtase yapınca kim ne kadar vermiş iyi biliyoz.maşallah azimle veriyoz işte..
ÖĞELEN KADAR 2 LİTRE SU ÇOK GELDİ GALİBA RESMEN MİDEM KAYNIYOR.ÖĞLENDE 1 TAS ÇORBA İÇTİM AMA 3-4 GALETE YEMİŞİMİR HEMDE KALIN VE UZUN GALETEDEN AMA MİĞDEM KAYNIYOR BU NE ŞİMDİ.
BEN SABAH 1 BARDAK ÇOK AÇIK CAY ÖĞLEDEN SONRADA 1 TANE MEYVE ÇAYI İÇİYORUM geri kalan hep sade su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?