bşey yicek oluyorum sizi düşünüyorum siz açken ben tok yapamam diye yiyemiyorum hehehehe
valla sanki yesem sucluluk duymaya başladım hadi hayırlısı ama o göbek hala orda sinirliyimmm
ayyyy kızlar öğlen çıktım 1 saat yürüdüm gelirken kaynımın kızını okuldan aldım. simit isterim dedi. iyi dedim aldık geldik eve ama bende yedim çok severim simiti
ayran ıctım yanında az da peynır yedım. yarımdan cok az fazla yedım. normalde ara ogunde yarım sımıt verılıyor ama benımkı 1-2 lokma aştı
amaaaaaaaaaaaaa
aksama sadece salata yıyecegım tabıkı bu yuzden. her seyın bı bedelı war dımı ama
selammm kızlarrrrrrrr bende bugün elma diyetine başladımmm hayırlı olsunnnn....kendime....
gittim iki kilo yeşil elma aldım...ye ye akşama kadar iflahımmm şaştı...
teşekkür ederim kızlar gittim aldım çayımı yarım saat önce içtim yarım saattir bağırsaklarım gıcırdıyo:26: işe yarıycak sanırım ama internette bişey gördüm içindeki malzemelere bakıyım zayıflatırmı diye aratıp baktım hamileler ve emziren anneler kullanamaz diyor sanırım içemiycemsiz hiç baktınızmı
canım ya valla dayanamadım pazartesi kilo almıştım elim gitmedi değiştirmeye bugünde zayıflamış görünce kendimi dayanamadım ama bi dahan olmaz
suyunda fazlası zararlı canım iki litreden fazla içme çünkü başka sıvılarda alıyosun :13:
günaydın canolar...
dün akşam yemeğini 3 kaşık tarhana çorbası,yarım dilim ekmek ve salatayla geçiştirdim şimdik kahvaltı hazırlıyorum.
amaaaaaaaaaa
hala midem ağrıyooooooooooooooo ve çok afedersiniz bozmuşum.
bu bitki çayları sanırım beni böyle yapan.
neyse napalım...
günaydın kızlar
bende akşam karnıbahar yemeği birazda bulgur pilavıyla cacık yedim yarım dilimde ekmek
şimdi sirkeli suyumu içtim
birazdan kahvaltımızı yaparız ecrinleaman ne kahvaltıya hehehe
he bide slim 6 yi arkadaş attı bana bugün ona başlıcam hadi hayırlısı 1 ayda 5 kilo vermiş onunla .. valla hatun öyle zayıfladıki bekarlığında bile böyle zayıf görmemiştim 95den 68 e indi azmine hayran kaldım
zeynepcim o çaylar bağırsakları çalıştırıyo işte canım kilo vermende yardımcı ama çokta etkilediyse ara ver istersen
afiyet olsun kuşum.harikasın.Günaydın çıtır kızlarnasılsınız.
akşam 5-6 kaşık bulgur pilavı
5-6 kaşık mantarlı tavuk sote
4-5 kaşık yoğurt
yarım dilimden az ekmek yedim
sonra bir elma yedim
500 ml su içtim
yatarken elma sirkeli su içtim.
sabah
elma sirkeli limonlu su
normal su
2 dilim ekme
4 dilim peynir(salamura peynir ince dilimler)
yarım domates salatalık biber
2 ceviz
üzerine su içtim çıktım
şimdi beşibiryerde çayımı içicem.
günaydın...
sabah çeyrek tost bi bardak meyvesuyu:)
kızlar bu sirke için pekte hoş şeyler duymadım..
dün arkadaş geldi kahveyeişte sabahları içiyomuş açkarnına..1 hafta falan içtim midem ağrıdı dr a gittim diyo..dr demiş değişik bişeymi yedin veya içtin..buda demiş sirkeli su içtim..kesinlikle önermiyoruz demiş..şimdi bilmezsiniz ama ilerde mide sorunları yaşarsınız..mide zarını deliyo demiş..ben söylüymde..ben içmicem...
dün bimden 5 i 1 yerdeden bende aldım dün 2 bardak içtim sabah evden çıkmadan 1 bardak içtim ama benim baırsaklarımı falan açmadı bende bi gariplik var o zaman.
bende akşam 3 kaşık pilav 1 parça tavuk ve 1 kasede çorba içtim birde salata sanki pokunu çıkartmışım dimi.ekmek falan yok ama akşam yemeğinde ben ekmek yemem daha doğrusu unuturum yemeyi.dün herşey iyi gibiydi ama yatar ayak bi muz yedim küçük yerli muzlardan ama olmadı tabii.arada kaçamak olmasa iyi olacak.Suat a diyorum ben sana yeşil elma dedim muz niye aldın senin yüzünden eve birşeydemi almıyım bizdemi yemiyelim diyor .biz derken anki evde 10 kişi yaşıyoruz.bu adam beni desteklemiyor aksine köstek oluyor önüme taş koyuyor yaaa.
Fatma sen yazınca aklıma geldi elma sirkesi alacaktım.tüh 2 gün önce üzüm sirkesi ile içtim ama baktım ki herkes elma sirkesi diyor dedim ben yanlış yapıyorum herhalde güya dün alacaktım.neyse akşama alayım.
kahvaltımızı yaptık
1 bardak şekersiz çay
kibrit kutusu kadar peynir
1tane domates
birazda acıka
slim 6 sizin şu lessi dediğiniz mi acep spor onuda yapıcam eco uyusun
ben bide 70.79 kilo arası zayıflıyoya takıldım bugün ordada güzel bilgiler var
çift taraflı gaza geliyim
ayşegül yok bugün yahu
bende eşimle güzel bi kahvaltı yaptım ama ara öğünde yarım kurabiye yedim tutamadım resmen ağzımın suyu aktı yaaa...şimdide öğle yemeğini az yedim az kuru fasulye ile az yoğurt...
ara öğün 2 tane form unpirinç patlağından yedim
birazdan ipeği yedirirken bende yemek yicem.
tarhana çorbası
bol limonlu pırasa
yoğurt
ara öğün 2 tane form unpirinç patlağından yedim
birazdan ipeği yedirirken bende yemek yicem.
tarhana çorbası
bol limonlu pırasa
yoğurt
afiyet olsun canım.
Ya bende hiç almıyım diyom şu form çeşitlerinden.ben başlarsam valla sliler süpürürüm
kızlar kimse okumamış tekrar yazıyım dedim emziren anneler beşi bir yerde çayı içemez yazıyo araştırdınızmı hiç içmesekmi acaba ya
kızlar kimse okumamış tekrar yazıyım dedim emziren anneler beşi bir yerde çayı içemez yazıyo araştırdınızmı hiç içmesekmi acaba ya
ben emzirmiyorum o yüzden içiyorum canım ama emziriyorsan içme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?