2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

bende eşimle güzel bi kahvaltı yaptım ama ara öğünde yarım kurabiye yedim tutamadım resmen ağzımın suyu aktı yaaa...şimdide öğle yemeğini az yedim az kuru fasulye ile az yoğurt...

bşey yicek oluyorum sizi düşünüyorum siz açken ben tok yapamam diye yiyemiyorum hehehehe

valla sanki yesem sucluluk duymaya başladım hadi hayırlısı ama o göbek hala orda sinirliyimmm

:)
ne duycan kız.yediysen kendine.yemesediysen yine kendine..

evet ara ögünlerde 3/1 i yenebiliyo.ayranla.ee sende pek kaçmamış canım..olur okadar..ben akçırsamda gendime ceza vermiyom.buncu gibi diyete devam ediyom

selammm kızlarrrrrrrr bende bugün elma diyetine başladımmm hayırlı olsunnnn....kendime....
gittim iki kilo yeşil elma aldım...ye ye akşama kadar iflahımmm şaştı...

hımm dayanabilcenmi bi bak bakalım.kolay gelsin.

ivet ciciş pazertesi herkeş söylayo..ama maşallah neyse gaza gelmişsin olur yani.

olabilir kız ama bana bi etki etmedi.

afiyet olsun..slim neymiş bi bkayım netten bende

afiyet olsun kuşum.harikasın.

yaa bende ilk defa içiyom ya..bu zıkkımıda çok almışım 1litre.valla ben bitirim diyetide bi bitmez..neyse icicçem ben ne edelim.

yok yok çok değil.gayet aşma yemegi için uygun yemeşsin.salata yourt her ögün olsun zaten..ama muzu yemende çok sakınca yok ama akşam olması iyi değil.gündüz olsa yakarsın.en azından ona dikkat et gec yememeye çalış.

kahvaltımızı yaptık

1 bardak şekersiz çay
kibrit kutusu kadar peynir
1tane domates
birazda acıka

slim 6 sizin şu lessi dediğiniz mi acep spor onuda yapıcam eco uyusun

menü güzel.afiyet olsun.

ben bide 70.79 kilo arası zayıflıyoya takıldım bugün ordada güzel bilgiler var
çift taraflı gaza geliyim

ayşegül yok bugün yahu

geldim geldim.kız işten güçten açtığımmı var

bende eşimle güzel bi kahvaltı yaptım ama ara öğünde yarım kurabiye yedim tutamadım resmen ağzımın suyu aktı yaaa...şimdide öğle yemeğini az yedim az kuru fasulye ile az yoğurt...

hımm olur yaa kendimizi çok kasmayalım.ama abartmayalımda dimi..neyse dengelersin bugün.

sabah
bi dilim kepek ekmek
1 kibrik kutusu kadar beyaz peynir
yarımşar salatalık ve domates
bi çay kaşığı bal yedim

ara bi elma bi galeta

1mil yaptım.
metabolizma çayımı içtim.ki ben dikiyom kafaya.öyle kibar kibar içmiyom

ben 1 milimi yapıyorum.bence faydası var eğerki terliyorsak muhakka faydası var demektir..benim için çok iyi oldu.bacakları çok güzel çalıştırıp basenlerden kolayca gider kilo.şuan ben verdigim kuloya basanlardan vermeye başladım..dün defne iyi uyuyunca şükür..bende 30 dk bisilet çevirdim

şimdi hava çok güzel.kızçelere dışarı çıkarıp iki dolaştıracagım..

öglen gözüm kaymasın diye karnımı doyurayımdaa öyle çıkayım..

salı günü diyet yapalı 1 ay olacakk..ayy ne güzell..şu bir ay geçermiki demştim.valla geldi bile şükür...
şimdi ikinci ayda gelirmikiii

Son düzenleme:
ara öğün 2 tane form unpirinç patlağından yedim
birazdan ipeği yedirirken bende yemek yicem.
tarhana çorbası
bol limonlu pırasa
yoğurt

tarhana çorbası
bol limonlu pırasa
yoğurt

afiyet olsun canım.
ya bende hiç almıyım diyom şu form çeşitlerinden.ben başlarsam valla sliler süpürürüm

tarhana çorbası
bol limonlu pırasa
yoğurt

iki kez gitmiş yaww.
neyse bende çıkayım zaten.görüşürüz..

Son düzenleme:
afiyet olsun canım.
Ya bende hiç almıyım diyom şu form çeşitlerinden.ben başlarsam valla sliler süpürürüm

bende aynı senin gibiyim paket açıldıysa bitecek.

Sabah fix kahvaltımı yaptım
ara öğün birşey yemedim 1 litre su içtim
az öncede 1 porsiyon zeytinyağlı ıspanak kavurma (ama ilginç bir kavurmaydı soğan-havuç ve mısı vardı içinde)
3 dilimde kepek ekmek yedim oda huyum biraz gariptir ekmek içi pek yiyemem sadece dısını yedim.
1 litrelik pet şişemide doldurdum geldim.

kızlar kimse okumamış tekrar yazıyım dedim emziren anneler beşi bir yerde çayı içemez yazıyo araştırdınızmı hiç içmesekmi acaba ya

anladım canım . emzirenlerimiz var bildiğim kadarıyla sonra zayıflıycaz derken çocukları zayıflatmayalım diye söyledim

öğle yemeğinde 3 mücver bi kase yoğurt..
şimdide yeşil çay içeyroomm:

1 kase tavuksuyu çorba iki dilim kepek ekmek roka dereotu yedim bolca

ben emzirmiyorum o yüzden içiyorum canım ama emziriyorsan içme

dün bi bardak içtikten sonra baktım nete bayada işe yarıycaktı sanırım bağırsaklarımı hemen hareketlendirmişti ama napalım sağlık olsun seneye içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…