günaydın...
sabah çeyrek tost bi bardak meyvesuyu:)
kızlar bu sirke için pekte hoş şeyler duymadım..
dün arkadaş geldi kahveyeişte sabahları içiyomuş açkarnına..1 hafta falan içtim midem ağrıdı dr a gittim diyo..dr demiş değişik bişeymi yedin veya içtin..buda demiş sirkeli su içtim..kesinlikle önermiyoruz demiş..şimdi bilmezsiniz ama ilerde mide sorunları yaşarsınız..mide zarını deliyo demiş..ben söylüymde..ben içmicem...
evet öyle oluyor sanırım...günaydın kızlar
bende akşam karnıbahar yemeği birazda bulgur pilavıyla cacık yedim yarım dilimde ekmek
şimdi sirkeli suyumu içtim
birazdan kahvaltımızı yaparız ecrinleaman ne kahvaltıya hehehe
he bide slim 6 yi arkadaş attı bana bugün ona başlıcam hadi hayırlısı 1 ayda 5 kilo vermiş onunla .. valla hatun öyle zayıfladıki bekarlığında bile böyle zayıf görmemiştim 95den 68 e indi azmine hayran kaldım
zeynepcim o çaylar bağırsakları çalıştırıyo işte canım kilo vermende yardımcı ama çokta etkilediyse ara ver istersen
Günaydın çıtır kızlarnasılsınız.
akşam 5-6 kaşık bulgur pilavı
5-6 kaşık mantarlı tavuk sote
4-5 kaşık yoğurt
yarım dilimden az ekmek yedim
sonra bir elma yedim
500 ml su içtim
yatarken elma sirkeli su içtim.
sabah
elma sirkeli limonlu su
normal su
2 dilim ekme
4 dilim peynir(salamura peynir ince dilimler)
yarım domates salatalık biber
2 ceviz
üzerine su içtim çıktım
şimdi beşibiryerde çayımı içicem.
dün bimden 5 i 1 yerdeden bende aldım dün 2 bardak içtim sabah evden çıkmadan 1 bardak içtim ama benim baırsaklarımı falan açmadı bende bi gariplik var o zaman.
bende akşam 3 kaşık pilav 1 parça tavuk ve 1 kasede çorba içtim birde salata sanki pokunu çıkartmışım dimi.ekmek falan yok ama akşam yemeğinde ben ekmek yemem daha doğrusu unuturum yemeyi.dün herşey iyi gibiydi ama yatar ayak bi muz yedim küçük yerli muzlardan ama olmadı tabii.arada kaçamak olmasa iyi olacak.Suat a diyorum ben sana yeşil elma dedim muz niye aldın senin yüzünden eve birşeydemi almıyım bizdemi yemiyelim diyor .biz derken anki evde 10 kişi yaşıyoruz.bu adam beni desteklemiyor aksine köstek oluyor önüme taş koyuyor yaaa.
Fatma sen yazınca aklıma geldi elma sirkesi alacaktım.tüh 2 gün önce üzüm sirkesi ile içtim ama baktım ki herkes elma sirkesi diyor dedim ben yanlış yapıyorum herhalde güya dün alacaktım.neyse akşama alayım.
ya bende 3 gündür içemiyorum midem çok ağrıyor zaten bi de onu içersem...günaydın...
sabah çeyrek tost bi bardak meyvesuyu:)
kızlar bu sirke için pekte hoş şeyler duymadım..
dün arkadaş geldi kahveyeişte sabahları içiyomuş açkarnına..1 hafta falan içtim midem ağrıdı dr a gittim diyo..dr demiş değişik bişeymi yedin veya içtin..buda demiş sirkeli su içtim..kesinlikle önermiyoruz demiş..şimdi bilmezsiniz ama ilerde mide sorunları yaşarsınız..mide zarını deliyo demiş..ben söylüymde..ben içmicem...
kız akşam akşam muz olmamış hakkat.dün bimden 5 i 1 yerdeden bende aldım dün 2 bardak içtim sabah evden çıkmadan 1 bardak içtim ama benim baırsaklarımı falan açmadı bende bi gariplik var o zaman.
bende akşam 3 kaşık pilav 1 parça tavuk ve 1 kasede çorba içtim birde salata sanki pokunu çıkartmışım dimi.ekmek falan yok ama akşam yemeğinde ben ekmek yemem daha doğrusu unuturum yemeyi.dün herşey iyi gibiydi ama yatar ayak bi muz yedim küçük yerli muzlardan ama olmadı tabii.arada kaçamak olmasa iyi olacak.Suat a diyorum ben sana yeşil elma dedim muz niye aldın senin yüzünden eve birşeydemi almıyım bizdemi yemiyelim diyor .biz derken anki evde 10 kişi yaşıyoruz.bu adam beni desteklemiyor aksine köstek oluyor önüme taş koyuyor yaaa.
Fatma sen yazınca aklıma geldi elma sirkesi alacaktım.tüh 2 gün önce üzüm sirkesi ile içtim ama baktım ki herkes elma sirkesi diyor dedim ben yanlış yapıyorum herhalde güya dün alacaktım.neyse akşama alayım.
2-3 yıldır sirke mi içiyon gızgünaydın canım,
midesi rahatsız olana sirke önerilmiyor zaten ama zaten içtiğimiz miktar kadarını salatalara da katıp yiyoruz sonuçta ben 2-3 yıldır içerim sürekli olmadı ara verdim ama hiçbir zararını görmedim.
ya bende 3 gündür içemiyorum midem çok ağrıyor zaten bi de onu içersem...
kız akşam akşam muz olmamış hakkat.
senin dezavantajın suat ın manavda olması. ne bulusa toplar getırır tabi...
neyse bakma sen ona,zayıflayınca daha bı guzellescen ıyıce kıskancak ya ondan köstek oluyor
2-3 yıldır sirke mi içiyon gız
hamilelik ve emzirme dışında içtim
yazın müthiş terletiyor kızlar ve cildiniz güzelleşiyor.
wayyyyyyyyyyyyyybide biz leslie 21 dk yapıyoz ya oda yanlışmış gıııı...vucüt 45dk dan sonra ısınmaya yağları eritmeye başlıyomuş bacılar...
hadi yawww....hamilelik ve emzirme dışında içtim
yazın müthiş terletiyor kızlar ve cildiniz güzelleşiyor.
sen emzirmiyonmu şimdi eymen i...
wayyyyyyyyyyyyyy
boşa mı yapıyoz gıııızzzzzz
hadi yawww....
midem düzelsin bende başliyim tekrardan.
kahvaltımızı yaptık
1 bardak şekersiz çay
kibrit kutusu kadar peynir
1tane domates
birazda acıka
slim 6 sizin şu lessi dediğiniz mi acep spor onuda yapıcam eco uyusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?