2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

öglen akşam kalan yemeklerimden çok az yedim
biraz da domates salatalık biber ve beyaz peynir götürdüm
500 ml su içtim
birazdan beşibiryerde çayımı içicim

dün bi bardak içtikten sonra baktım nete bayada işe yarıycaktı sanırım bağırsaklarımı hemen hareketlendirmişti ama napalım sağlık olsun seneye içerim

faydası oluyor canım ama bebşin zarar görmesin sonra içersin sağlık olsun

2 ayda bacım, çok yavaşım değil mi
ama acelem yok yaza kadar 5-6 kilo daha versem yeter bana

yok yavaş değilsin aslında.artık programın bayağı bayağı oturmuş ondan sordunm düzenin belli yani ve ilk ay gibi hızlı olmazmış zaten.

Bende hiç açıkmadığım halde hadi elma yiyeyimd edim bu sefer yeşil elma ama kocaman nerdeyse durunun kafası kadar.bunub yiyeyimde akşam 7 ye kadar daha ağzıma birşey koymam.

defneyu doyurup geliyom.
burcu kim ne zaman bşlamış diyete.kaç kilo.listenin ilk ayfasında yazıyo.ordan takip et merak ettiginde..

ögle yemek yemeden çıktım dışarı.bi simit yedim onun yerine dışarda yedim.
şimdi bi galeta yedim.
birazdanda çay içerim..

oo süpersinn..afiyet olsun.

kızlar kimse okumamış tekrar yazıyım dedim emziren anneler beşi bir yerde çayı içemez yazıyo araştırdınızmı hiç içmesekmi acaba ya

bence artık pek irdelemiyorum şu zararlımı bu zararlımı diye.bende hala emziriyorum ama artık büyüdüler .çokta etkileneceklerin sanmıyordum.benim elimde şuan yok ama almayı düşünüyorum.elimdekileri bitireyimde.
bu arada tickeri tekrar düzeltmişsin..iy iyi..

öglen akşam kalan yemeklerimden çok az yedim
biraz da domates salatalık biber ve beyaz peynir götürdüm
500 ml su içtim
birazdan beşibiryerde çayımı içicim

afiyet olsun..

2 ayda bacım, çok yavaşım değil mi
ama acelem yok yaza kadar 5-6 kilo daha versem yeter bana

valla daha nee.yaza var daha dimi.ayy hadi inşallah..veriliyoda bacım .o sürede zor tabi.yememek istedigini içememek.off

1.5 saat yürüdüm geldim.
hava çok güzel burda ipeği parka götürdüm dönüşte hırka aldım kızıma hırkaları kuculmustu. dolandık geldık...

form cay demledım kendıme yulaflı bıskuvı yıyorum yanında da.

ıpekte uyuyor ayagımda.

afiyet olsun.burdada havagüzel hemde rüzgar pek yoktu.bende parka götürüp gezdirdim.iyi oldu valla.ben daha yeşil çay içiçicimm.hiç içmedim..

bende çok acıkmıyorum ama az yiyip öz yemek adına ara ögünler yapıyorum canım

valla daha nee.yaza var daha dimi.ayy hadi inşallah..veriliyoda bacım .o sürede zor tabi.yememek istedigini içememek.off

sevdiğimiz şeyleri yiyememek kötü ama dobişko olmakta çok kötü, kilo almışsın demelerini istemiyorum.

ipoşum hırkası hayırlı olsun
afiyet olsun
bu arada güzel yürümüşsün maşallah

walla yurudum. hava super... daha da olsa yururdum ıpek huysuzlandı döndük eve.

bacılar diyet tatlı yok mu? acayip tatlı istiyorum. diyet tatlı tarifleri oluyor onlar nasıl olur acaba???

diyet tatlı olurda yermisin bilmiyorum
sütlü tatlı yap az bişey ye
boşver diyet tatlıyı falan

kızlar ne tatlısı ye dondurması yaaa..
olmaz daha erken.kendinizi bi toparlayın önce.diyete bi ayak uydurun.şöyle bi 1 ay geçsin.öyle yavaş yavövaş eklersiniz.hımm kızdım bak..
ay bide dondurma diyorlar yaa.yaza kardeşim yazaa...

ay yok wazgeçtim
elma sirkesi içtim iştah miştah kalmadı bende
şimdi 5 dklık zevk için fazladan 300 kalori almiyim

ay yok wazgeçtim

benmde gözüm dönüyo bazen..evdeki çikolatalara dalayım diyorum..bu saatler bide gece yatarken krizlerim geliyo..zor tutuyorum kendimi...durrrr zeynep...

ay yok wazgeçtim

benmde gözüm dönüyo bazen..evdeki çikolatalara dalayım diyorum..bu saatler bide gece yatarken krizlerim geliyo..zor tutuyorum kendimi...durrrr zeynep...

evet bacılar ilk zamalar zor oluyo tabi haklısınız ama valla ben alıştım .maşallahh...artık zeynebin çikolatalarına göz dikmiyom..
ama arada kaçamak oluyo.o allıhn emri canım.ama abartmamak gerek..neyyyseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…