günaydın kızlar kanald de doktorumu izleyin evde olanlar 5 ayda 50 kilo verdiren diyeti anlatacak bizde 1 ay yapsak yeter
Kanal D 404 listeyi vereceklermiş
kızlar siz ne marka yeşil çay alıyosunuz çok kötü bu çayın tadı ya
palamut suyu içiyorum sanki :26:
Benim 1kg 100 g gitmiş.Ya da 1 kg 300g. 67.2 idim. Sabah bi çıktım 65.9 pijamalarla. Sonra üstümü giyindim 66.1 oldu. Neyse ben 65.9'u alayım. Çok ilginçti ama ya. Ben bu zayıflama meselesini anlamadım. Zira 14 Şubatta dışarda yemekteydim ve yasaklı her şeyi yiyip içtim. Cumartesi Eflal'in doğumgünüydü ve yine herşeyi bıraktım istisna gün diye. Ve hatta dün de biraz dışına çıktım önceki kalanlardan.Gece yatarken de bir dilin yaş pasta yiyip yattım.Buna rağmen 1.300 çok ilginç. Ama önceki haftada hemen hemen sıkı sıkıya uymuştum hiç kilo verememiştim.Bence bu böyle anlık anlık olmuyo.Bi hafta yaptığın öbür haftaya mı yarıyo ne?:82:
günaydın kızlar.
hf sonu aynen diyete devam ettim. misafir falan geldi diye bozmadım valla. sadece 1 dilim beyaz kızarmış ekmek yedim çok severim dayanamadım
veeeeeeeeeeee
bu hafta ben hiç ama hiç inanamıyorum ama 1.800 gr vermişim.
inanamıyorum yahuuuuuuuu
82.800 den 81 e düştüm gün itibariyle
bu gazla beni kimse tutamaz daha da bozmam diyetimi
ilk haftalar hızlı verilir kilo ne kadar hızlı olursa da o kadar hızlı gider diyolardı doğruymuşşşşşşşş
tabi hep bu kadar hızlı olmaz ama şimdilik süper gidiyor
bendende günaydın ben bu hafta 600 gr vermişim çok yapamadım hastaydım bu hafta kaldığım yerden devam
ben bu sabah 1/2 poğça ve çay içtim
günaydın kızlar kanald de doktorumu izleyin evde olanlar 5 ayda 50 kilo verdiren diyeti anlatacak bizde 1 ay yapsak yeter
Kanal D 404 listeyi vereceklermiş
selam.ama ben tartılmadım akşama tartılsam sayılmaz mı.
bende haftasonu kaçırdım valla.dun öğlen nerdeyse yarım ekmek peynir sıcak ekmek zeytin yedimbende 5 gün diyet 2 gün free olacak galiba.haftasonu sabah evdeyım ya iyi gidiyor 1 galete az peynir 1 bardak çay buraya kadar süper ama annemlere gidince illaki yeniyor birşeyler yoldan çıkıyorum.
günaydın kızlar bu haftasonu kaçamak yapmadımüstüne üstlük temizlik yaptım yürüyüş yaptım ve sonu 67.9 geçen hafta karışıklıklar oldu tam net hatırlamıyorum ama iki hafta 1600 gr gitti
bu arada bu sabah kaçamak yapcam malesef eşim vede pattis kızartması yiycem ama az yerim
kayısımı yedim şimdide yeşil çayımı içiyorummm
sabah,2 dilim kepek ekmeğe labne peynir
1 domates
3 zeytin
şekersiz yeşil çay
ara öğün: 1 elma 2 galeta
tabriklerrr....maşllah devamı gelsin.
hımm.az ye barii bacumm.yada iyice yagını al.kagıt havluyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?