2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

bendende günaydın ben bu hafta 600 gr vermişim çok yapamadım hastaydım bu hafta kaldığım yerden devam
ben bu sabah 1/2 poğça ve çay içtim

günaydın kızlar kanald de doktorumu izleyin evde olanlar 5 ayda 50 kilo verdiren diyeti anlatacak bizde 1 ay yapsak yeter

selam.ama ben tartılmadım akşama tartılsam sayılmaz mı.

bende haftasonu kaçırdım valla.dun öğlen nerdeyse yarım ekmek peynir sıcak ekmek zeytin yedim bende 5 gün diyet 2 gün free olacak galiba.haftasonu sabah evdeyım ya iyi gidiyor 1 galete az peynir 1 bardak çay buraya kadar süper ama annemlere gidince illaki yeniyor birşeyler yoldan çıkıyorum.

günaydın kızlar bu haftasonu kaçamak yapmadım üstüne üstlük temizlik yaptım yürüyüş yaptım ve sonu 67.9 geçen hafta karışıklıklar oldu tam net hatırlamıyorum ama iki hafta 1600 gr gitti

bu arada bu sabah kaçamak yapcam malesef eşim vede pattis kızartması yiycem ama az yerim

sabah,2 dilim kepek ekmeğe labne peynir
1 domates
3 zeytin
şekersiz yeşil çay

ara öğün: 1 elma 2 galeta

kızlar siz ne marka yeşil çay alıyosunuz çok kötü bu çayın tadı ya
palamut suyu içiyorum sanki :26:

benimki poşet çay olun bimdeki yeşil çaydan.ama genelde taze demliyorum ben.

o maşallah yaa ne güzel..e sen hep tatlı ye bari.nede olsa etkilenmiyosun.maşallah kız daha ne istiyon..

aferin sanaa..maşallah çok güzel gidiyorsun.gitsin kilocuklarr...

bendende günaydın ben bu hafta 600 gr vermişim çok yapamadım hastaydım bu hafta kaldığım yerden devam
ben bu sabah 1/2 poğça ve çay içtim

aayy hadi sen hastaydın bana ne oldu yaa.çok tembillik ettim hafta sonu..neyse telafi ederim inşallah.
olsun hiç gitmemesinden iyidir.tickerdeki kiloyla aynı oldunmu bacım..

günaydın kızlar kanald de doktorumu izleyin evde olanlar 5 ayda 50 kilo verdiren diyeti anlatacak bizde 1 ay yapsak yeter

abooo maşallahhh..

Kanal D 404 listeyi vereceklermiş

açılmıyo yaaa.bende kaçırdımm.ne dedi ayten anlatsana.

al bendende okadar burcu.5 gün diyet 2 gün saldım çayıra oldu..maaleseff..bende dur demeliyim.
yarın tartıl degiştirelim senin tickeride.

tabriklerrr....maşllah devamı gelsin.

bu arada bu sabah kaçamak yapcam malesef eşim vede pattis kızartması yiycem ama az yerim

hımm.az ye barii bacumm.yada iyice yagını al.kagıt havluyla.

kayısımı yedim şimdide yeşil çayımı içiyorummm

afiyet olsun.

sabah,2 dilim kepek ekmeğe labne peynir
1 domates
3 zeytin
şekersiz yeşil çay

ara öğün: 1 elma 2 galeta

afiyet olsun.

500gr vermem çok canımı sıktı yaa..bundan sonra afhta sonu elimden geldigince kaçamak yapmayacagım.offf..
ara ögün.
bi myve bi galeta..

kızlar ben bi düzeltme yapıcam önce benim diyete başladığım kilom 78miş ben 76 biliyodum hehehe arkadaşımda tartılmıştım o söyledi tickerı nasıl düzeltcez

ve bugün tartıldım sabah 75.400 çıktım çok mutluyum yahu kaçamak falan yapmam bu gazla giderim inş.
sabah
sirkeli suyum
kahvaltıda::
1dilim ekmek
sekersiz çay
domates salatalık
peynir yedim
bol su

bu arada kızlar zeytin diyip geçmeyin 4 tane zeytin bi tatlı kaşığı yağmış ona göre he

dinledim drun anlattığını ama bu kişiye göre diyetmiş herkese uymayabilirmiş normal bizim diyetler gibi ara öğünler 1 avuç fındık badem yağsız süt diyet bisküvi falan birde çilekli yoğurt falan vardı

tabriklerrr....maşllah devamı gelsin.

hımm.az ye barii bacumm.yada iyice yagını al.kagıt havluyla.

inşallah gelir devamı canım valla çok az yedim kızartmadan yarısı kaldı kızartmanın artık yemek artmasın diye fazladan yemek yok sanada tebrikler canım 500 gr vermişsin kaçamağa rağmen bugün dikkat edersen kaçamağın etkisi salı çarşambaya gider görürsün eminim daha fazla vermişsindir:13:

ara öğünümüde yedim bir bardak ılıksu ve bir tane yeşil elma

evet herkesin diyeti farklı oluyo doktorlara göre aslındas bizde ortak bişeyler yiyelim bence daha hızlı verebileleim

bende çorba kepek ekmeğibugün c.ğer vardı 5-6 tane tadına baktım bide cacık yedim o kadar suyumuda içiyim şimdi
bide benim adet dönemime az kaldı kızlar bu dönemde canım çok yemek istiyor bunu nasıl engelliycem yaaa özellikle tatlı yemezsemde gelmiyo buda can sıkıcı oluyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…