bence artık pek irdelemiyorum şu zararlımı bu zararlımı diye.bende hala emziriyorum ama artık büyüdüler .çokta etkileneceklerin sanmıyordum.benim elimde şuan yok ama almayı düşünüyorum.elimdekileri bitireyimde.
bu arada tickeri tekrar düzeltmişsin..iy iyi..
ayyy ben ewe cukulata falan aldırmıyorum
hayatta duramam
batar onlar bana orda
afiyet olsun.akşama yine çorba var pırasa var
makarna da yapıyorum 2-3 kaşık alırım ekmek yemem...
akşama içli köfte çorba ıspanak salatası var..abartmıcam inşşş...
kızlar bende sabah 1 saat şu slim 6 yı yaptım öldüm terden iyi oldu o gazla tüm evi temizledim bide ferhat diyo ne oldu sana böyle hehe
öğlen eti form yeşil çay içtim
akşamda 3 köfte bi kaç patates biraz pilav ve yoğurt yedim
şimdi gene yeşil çay içtim böyle benden
aslında haklısın bendemi içsem acaba yaüffff ben çok tırsağım ya herşeyi böyle araştırırım haklısın çok ta deşelemeyelim cılkı çıkmasın sorma tickerımı düzelttirdin bana neyse canım iki gün moral oldu 69.3 görünce motive oldum tekrar diyetime
evet yaa.içilem artıkın..
gördüm bak bide n dikkatimi çekti.sen iyi gaza gelmişsin.62 olan ramak 60 s olmuş.maşallahhedefi uzattın..pazartesi değiştiririz tickeri.
evet canım bende ondandır diye düşünüyorum daha önce bende denedim midem kötü olmuştu kızlar sirke yerine bir bardak ılıksudan sonra bi elma yeseniz oda aynı etkiyi yapıyor emin olunkızlar ben iki gündür elma sirkesi içiyordumya.ilgisi varmı bilmyorum ama ben öyle oldugunu düşünüyorum.benim bagırsaklar bozuldu yaaresmen wc den çıkamıyorum.dün defneyi uyutamadım.wc ye gitmekten.ama bu gündüz olmuyo akşam başlıyo.bende bi ara verdim elma sirkesine.aceba ondanmı diye.çünkü iki gündür kullanıyorum elma sirkesini .iki gündürde bağırsaklar bozuk durumdayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?