2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

akşama içli köfte çorba ıspanak salatası var..abartmıcam inşşş...

kızlar bende sabah 1 saat şu slim 6 yı yaptım öldüm terden iyi oldu o gazla tüm evi temizledim bide ferhat diyo ne oldu sana böyle hehe
öğlen eti form yeşil çay içtim
akşamda 3 köfte bi kaç patates biraz pilav ve yoğurt yedim
şimdi gene yeşil çay içtim böyle benden

aslında haklısın bendemi içsem acaba ya üffff ben çok tırsağım ya herşeyi böyle araştırırım haklısın çok ta deşelemeyelim cılkı çıkmasın sorma tickerımı düzelttirdin bana neyse canım iki gün moral oldu 69.3 görünce motive oldum tekrar diyetime

ayyy ben ewe cukulata falan aldırmıyorum
hayatta duramam
batar onlar bana orda

ya maalesef evde büyük bi çocuk olunca evde bişeyler oluyo .ama yemiyorum artık şükür.

akşama yine çorba var pırasa var
makarna da yapıyorum 2-3 kaşık alırım ekmek yemem...
afiyet olsun.

akşama içli köfte çorba ıspanak salatası var..abartmıcam inşşş...

off içli töfteye bende dayanamamm..ama umarım az yemişsindir..yok yok yemişsindir kesin

yaa ne güzel.iyi etmişsin..şunu bi araştıracaktım unuttum bak..afyet olsun

evet yaa.içilem artıkın..
gördüm bak bide n dikkatimi çekti.sen iyi gaza gelmişsin.62 olan ramak 60 s olmuş.maşallahhedefi uzattın..pazartesi değiştiririz tickeri.

günaydın
hafta sonu maalesef bende az kaçıyo.evde kocanın olması hep beraber yemek yemelerimz falan..ya seviyormu haftasonlarını ama yemek biraz kaçıyo o yüzden pekte iyi olmuyo.
sabah.
hem beyaz peynir hem kaşar yedim
sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
çay

malesef
..böyle.ama tatlı yemiyorum.onda çok kararlıyımda..neyse hareket etmem lagzım..tartıda yine değişmesinde

kızlar ben iki gündür elma sirkesi içiyordumya.ilgisi varmı bilmyorum ama ben öyle oldugunu düşünüyorum.benim bagırsaklar bozuldu yaaresmen wc den çıkamıyorum.dün defneyi uyutamadım.wc ye gitmekten.ama bu gündüz olmuyo akşam başlıyo.bende bi ara verdim elma sirkesine.aceba ondanmı diye.çünkü iki gündür kullanıyorum elma sirkesini .iki gündürde bağırsaklar bozuk durumdayım..

günaydınlar iyi hafta sonları

sabah elma sirkeli suyumu içtim arkasından bi koca bardak suyumu içtim

kahvaltıda
2 dilim ekmek
şekersiz çay
domates
salatalık
birazda acıka yedim

ayşegülcüm bende nerdeyse 10gündür içiyorum ama sorun olmadı bende ara ver bakalım sen bi ondan mı kaynaklanıyo anlayalım
benim de eşim evde ama o uyurken yaptım kahvaltımı yoksa bende uyarım kaçırırım sonra aman aman

evet yaa.içilem artıkın..
gördüm bak bide n dikkatimi çekti.sen iyi gaza gelmişsin.62 olan ramak 60 s olmuş.maşallahhedefi uzattın..pazartesi değiştiririz tickeri.

bi kaç kilo daha verimde 58 e çekcem ben onu oka gaza geldim yani
akşam yürüyüş yaptım ancak 15 dk yapabildim sabah menüde 2 dilim kepek ekmek peynir zeytin şekersiz çay

evet canım bende ondandır diye düşünüyorum daha önce bende denedim midem kötü olmuştu kızlar sirke yerine bir bardak ılıksudan sonra bi elma yeseniz oda aynı etkiyi yapıyor emin olun

kızlar siz ne marka yeşil çay alıyosunuz çok kötü bu çayın tadı ya
palamut suyu içiyorum sanki :26:

Nasılsınız bakalım canlarım biz iyileştik kızımla şükür döndük evimize bizleri sorun herkese kocamannn öpücükler teşekkür ederiz diyet nasıl gidiyor bakalım benim 4 gündür pek iştahım yoktu zaten pazartesi kaldığım yerden devam geçmişe şöle bi göz atıcam daha sonra varmı yeni bişiler yapmam gereken özet geçermisiniz canlarımm hepinize iyi hafta sonları muckkkkk

hadi gözün aydın canm geçmiş olsun hastalık uğramaz bidaha inş.

bende dün aksam fırında tavuk patates yaptım
2 tane but yedim biraz atates ve bol limonlu salata
ama 8 gibi kaçamak yaptım N**** (Siyahi) yedim

bu sabah kahvaltımda
şekersiz çay
1domates
peynir
1dilim ekmek
biraz acıka

he bu arada tartım geldi 1 kilo vermişim 1 haftada

bende bugün güzel bi kahvaltı yaptım kaçamak oldu biraz bende tartıldım 600 grcık gitmiş bendende az ama olsun gitmemesinden iyidir

serapcım iyi olmana sevindim canım...
fatmacım oh maşalllah gdiyo kilolar.yarın güzel haberler veririz bizde inşallah..

benim kaçamaklarım fazla oldu yine maalesef.şu hafta sonunu bu yüzden sevmiyorum.evde hep beraber yiyelim derken bende gaza geliyorum
ama tatlı değil.kuruyemiş.ekmek çok kaçırıyorum.kahvaltı tam oluyo.yemek fazla yiyorum..maalesef yarın tartıda iyi çıkmayacagımı düşünüyorum..(

benim elma sirkesi içtigimden beri bağırsaklarım bozuldu aceba alakası varmıki diyordumya.elma sirkesini içmedigimden beri normale döndüm.inanamıyorum acayip etki yapmış bende.ve asla bi daha içmeyecegim.wc den çıkamaz olmuştum.
hafta sonu ne yeşil çay.ne metabolizma çayı.ne hareket.hiç beşiy etmedim.offff...
yarın görüşüzüzz

günaydın..
bugün pazartesi.kilo bildirimi var ve ben pek kilo verememişim.maalesef.ama ben biliyordum hafta sonu diyet yapmıyormuş gibi yersem böyle olur işte.topu topu 500gr vermişm.üzüldüm ama bu bana ders olsun..en azından almadım bari diyerek tessil olayım bari..

ögleye kadar iş yaparım.sonra gelirim.
hadin bakalım kim aç kilo vermiş.dökülünn

sabah 1 dilim ekmek üsüt peynir ve çayy..
metabolizma çayımıda demleyeyim.
sirkeli su içmeyecegim felaket cırcıır yaptı beni.içemem.

Benim 1kg 100 g gitmiş.Ya da 1 kg 300g. 67.2 idim. Sabah bi çıktım 65.9 pijamalarla. Sonra üstümü giyindim 66.1 oldu. Neyse ben 65.9'u alayım. Çok ilginçti ama ya. Ben bu zayıflama meselesini anlamadım. Zira 14 Şubatta dışarda yemekteydim ve yasaklı her şeyi yiyip içtim. Cumartesi Eflal'in doğumgünüydü ve yine herşeyi bıraktım istisna gün diye. Ve hatta dün de biraz dışına çıktım önceki kalanlardan.Gece yatarken de bir dilin yaş pasta yiyip yattım.Buna rağmen 1.300 çok ilginç. Ama önceki haftada hemen hemen sıkı sıkıya uymuştum hiç kilo verememiştim.Bence bu böyle anlık anlık olmuyo.Bi hafta yaptığın öbür haftaya mı yarıyo ne?:82:

günaydın kızlar.
hf sonu aynen diyete devam ettim. misafir falan geldi diye bozmadım valla. sadece 1 dilim beyaz kızarmış ekmek yedim çok severim dayanamadım
veeeeeeeeeeee
bu hafta ben hiç ama hiç inanamıyorum ama 1.800 gr vermişim.
inanamıyorum yahuuuuuuuu
82.800 den 81 e düştüm gün itibariyle
bu gazla beni kimse tutamaz daha da bozmam diyetimi
ilk haftalar hızlı verilir kilo ne kadar hızlı olursa da o kadar hızlı gider diyolardı doğruymuşşşşşşşş
tabi hep bu kadar hızlı olmaz ama şimdilik süper gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…