2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

burcu bende az su içiyorum.çok içtigimde kilo verimi sanki daha bi değişiyoiyioluyo yaa.dur bide ben kalkıp içeyinm.
sebal kız az yee.onlar kaç kalori bilinmiii..

tamam kızlar bi daha olmaz yaff..kız burcu otursam bende yerim 3 yufka böreğide sadece 3 tane yedim napıym..sabah utkuya kızarttım dayanamadım..bu öğünüm de büle olsun dedim..yok yok bidaha olmicik..

günaydın kızlar akşamdan başlayayım 2 tane biber dolma ve yoğurt yedim ekmeksiz
sabahta 1 dilim kepek ekmek peynir ve çok azda haşlanmış yumurta yedim sularımı içtim eşim evde bugün fazla kaçırmazsam iyi

tamam kızlar bi daha olmaz yaff..kız burcu otursam bende yerim 3 yufka böreğide sadece 3 tane yedim napıym..sabah utkuya kızarttım dayanamadım..bu öğünüm de büle olsun dedim..yok yok bidaha olmicik..

iyi hadi yırttın.sentartılayırmusun..ee kaç kilo oldun.bu ticker değişmeyecekmi hicc.

afiyet olsun.amaan zaten kocalar evde oldummu biz zıvanradan çıkıyoz.

3 tane kuru kayısı
1 fincan yeşil çayımı içtim
birazdan yemek vaktiiiii

zeynep ananas mı yedin o ne yapıyo kızzz

ayşegül akşama tartılıcam ben bugün 1hafta olcak çünkü..tam düzenli başladığım..onun uçun kız bekliyorum..

dün akşam eşimin teyzesiglle dayısıgil geldi..kadın 85 ten 55 e düşmüştü 3 sene önce..dedm bende başladım iyi olur diyo..kilo almşsın falan dedi..biraz tüyo ver dedim.acıkdıkça elma yedim diyo..akşam yemeğini 5 te yedim ondan sonra bişey yemedim..sadece gece yatarken elma yiyip yattım diyo..şimdi 60 kilo anam dal gibi...4 çocuk doğurmuş yanee...baya motive etti beni..

ara öğün 1 kivi yedim.

serap bişey yapmıyo kız ananas. meyve niyetine yedim. daha dogrusu tatlı nıyetıne meyveye abandım. hastalıgım yakın tatlı ıstıyorum ondan

ara öğün 1 kivi yedim.

serap bişey yapmıyo kız ananas. meyve niyetine yedim. daha dogrusu tatlı nıyetıne meyveye abandım. hastalıgım yakın tatlı ıstıyorum ondan

bende hastalancam canım çok tatlı çekiyorrr akşam çikolata karşısında git gel yaşadım tadına baktım bıraktım iradeliyim gene yahuu bir gün gelicek sınırsız yicwm çikolatayıı

ögleden sonra babamların hacı hurmasından getireyimde ara ögün yapayım.

3 tane kuru kayısı
1 fincan yeşil çayımı içtim
birazdan yemek vaktiiiii

zeynep ananas mı yedin o ne yapıyo kızzz

ara öğün 1 kivi yedim.

afiyetler olsun sizeee..
sibel pazartesden pazarteiye kilo bildirimi veriyk. o zaman söylersin.ticker degişikligini.

bende hastalancam canım çok tatlı çekiyorrr akşam çikolata karşısında git gel yaşadım tadına baktım bıraktım iradeliyim gene yahuu bir gün gelicek sınırsız yicwm çikolatayıı

ahh serapp.ben bi ısırık alıp bırakacagım haa.tee o yenip yutulmuştu çoktaann...
yaa bende özledim abur cubur atıştırmasını..off çabucak gitse şu kilocuklar.rahat rahat yesek içsekk..

ben 2 gundur aynı kıloda cıkıyorum neden durdu anlamadım
halbukı 2 hf oluyo daha baslayalı

o hataya bende düşüyorum zeynep.bu yanılmaca kız..iki üç gün aynı duruyorum ben.kilo veremiyorum sanıyorum.sonra 4.gün bi bakıyorum.60 gr gitmiş..yani bi anda göstermiyo.artık.şimdi 63 çıkıyorum .düşün.dün 500 gr verdim diye üzülürken bugün 1 kilo gitmiş duruyo.aldanma..

evet bazen tuvaletını yapmamıs oluyosun yada ne bılıyım vucut su tutuyo bısey oluyo oyle gosterıyo tartı. hf da 1 en garantısı aslında amaaaaaaaaaaa
dayanamayruuuummmmmmmmmmmmmmmmm

evet bazen tuvaletını yapmamıs oluyosun yada ne bılıyım vucut su tutuyo bısey oluyo oyle gosterıyo tartı. hf da 1 en garantısı aslında amaaaaaaaaaaa
dayanamayruuuummmmmmmmmmmmmmmmm

bende dayanamıyorumm..ya istissnasız hergün çıkıyom

valla kızlar benim canım ne tatlı ne çikolata hiç bişey istemiyo

bende acıktıkca ya elma ya salatalık yada havuç yiyorum

akşam 7den sonra bişey yemiyorum çok midem kazınırsa bi yeşil elma yiyorum

yemeğimi yedim geldim
4-5 kaşık fasülye
4-5 kaşık pilav
1 adet probiyotik yoğurt
şimdi
kiraz saplı form çayımı içiyorum
regl olcam çok yakında su tutmasın vücudum.

öğlen yemeğinde

2-3 kaşık yoğurt
1 kepçe tel şehriye çorbası
küçük bir tabak yeşil mercimek yemeği
1 dilim tahıl ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…