dogusun form cayından al gunde 2 fıncan ıcumarım akşama benim motorumda bozulur ziraaa patliciim
aaa.... hıc sevmem kahvekızalr dün doktorumda doktor kubilay sölüyodu günde 3 fincan kahve tüketen 1 insan 1 ayda 1 kilo alıyomuş....
ben 3 değil 1 fincan içiyodum bizim akşam yemeklerden sonra kahve zevkimöiz vardır eşimle artık olmayacak..çünkü 6 dan sonra bişi yemeyi düşünmüyorum adam geç geliyo beklemiycem artık ben 6 dan önce yiyecem...kahveyide tek içsin benim bey çokta severim şekersi olsada kilo yapıyomuş...
off kızlar yaa hafta sonu eşim evde oluınca bozduk tabi biraz rejimi 2 gündür de toparlamaya çalışıyorum ben korkuma tartılamıyorumda benim evdeki tartı dijital değil ama neysse...bende bugun sabah az peynir 3 zeytin 1 yumurta 1 dilim ekmek ve 1 bardak süt yedim ara öğünde 1 portakal öğlende az yoğurtlu makarna yedim ama su ve çay içmedim fazla...akşamada tavuk ızgara yapcam..
dogusun form cayından al gunde 2 fıncan ıc
acayıp bagırsak calıstırıyor
aaa.... hıc sevmem kahve
ısabet olmuş
kahvaltıda normal çay içebilirim dimi...şekersiz...
sende rejimi cuma bozup pzt başlayanlardansın
bkz: ayşegül
sibel
burcu
tabi... ben pek sevmem zaten hiç içmiyorum...kahvaltıda normal çay içebilirim dimi...şekersiz...
o ne ki ondan da alayım ıceyımlipton form plus içiyorum 2 fincan oldu sabahtan beri.
akşama rahatlamayı umuyorum
ebru dogusun form cayı warsorma valla çok iradesizim ben yaa nasıl 1 gün dişimi sıksam ertesi gün alışıyorum ama hafta sonu gelince bozuluyo iş ama yılmak yok devam yarın sabah güzel bi tartılım bide benim bu aralar bağırsaklarımda çalışmıyo 2-3 güne tuvalete çıkıyorum yaa ...
çok doğru:26::26::26::26::26:sende rejimi cuma bozup pzt başlayanlardansın
bkz: ayşegül
sibel
burcu
ben içiyorum valla..zira içmezsem aşım çatlıyo..ondan sonra dalıyom yeşil çaya mtblk çayakahvaltıda normal çay içebilirim dimi...şekersiz...
Lipton form plus kiraz saplı çay canım içinde sinemaki de var,o ne ki ondan da alayım ıceyım
kızalr dün doktorumda doktor kubilay sölüyodu günde 3 fincan kahve tüketen 1 insan 1 ayda 1 kilo alıyomuş....
ben 3 değil 1 fincan içiyodum bizim akşam yemeklerden sonra kahve zevkimöiz vardır eşimle artık olmayacak..çünkü 6 dan sonra bişi yemeyi düşünmüyorum adam geç geliyo beklemiycem artık ben 6 dan önce yiyecem...kahveyide tek içsin benim bey çokta severim şekersi olsada kilo yapıyomuş...
benim sloganım şuu
BU KİLOLAR GİDİCEK YAZA FİT Bİ ŞEKİLE GİRİLİCEK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?