2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

umarım akşama benim motorumda bozulur ziraaa patliciim
dogusun form cayından al gunde 2 fıncan ıc
acayıp bagırsak calıstırıyor
aaa.... hıc sevmem kahve
ısabet olmuş

sende rejimi cuma bozup pzt başlayanlardansın

bkz: ayşegül
sibel
burcu

sende rejimi cuma bozup pzt başlayanlardansın

bkz: ayşegül
sibel
burcu

sorma valla çok iradesizim ben yaa nasıl 1 gün dişimi sıksam ertesi gün alışıyorum ama hafta sonu gelince bozuluyo iş ama yılmak yok devam yarın sabah güzel bi tartılım bide benim bu aralar bağırsaklarımda çalışmıyo 2-3 güne tuvalete çıkıyorum yaa ...

kahvaltıda normal çay içebilirim dimi...şekersiz...
tabi... ben pek sevmem zaten hiç içmiyorum...
lipton form plus içiyorum 2 fincan oldu sabahtan beri.
akşama rahatlamayı umuyorum
o ne ki ondan da alayım ıceyım
ebru dogusun form cayı war
ıcınde sınamekı war
acayıp bagırsak calıstırıyo 2 fıncan ıc gunde bıseyın kalmaz.

kızlar bu form çaylarını sürekli içmeyin sinemaki bağırsakları çalışmaz hale getiriyormuş onsuz wc ye çıkamaz oluyormuşuz. ben ara vererek içiyorum

öğlen ecrinin meyve püresinden yedim 3 kaşık
yarım saat öncede tarhana çorbamı içtim
akşamdapırasa yemeği ve salata yicem

kızlar yemekerin suyundan yemiyoruz o kilo ypıyomuş ok

fatoşcum hg cnm gaz istiyosan tam gaz gidiyoruz
şubat 9da basladık 3 kilo gitti bile süperr bance

aynen fatoş benm eşimde geç geliyo..7,30-8 gibi bekliyoz..geliyo hazırla ye diyene kadar 8,30 oluyo...eee sonra kalıyo kilolar...

ya kızlar bnm karnım çok çıkıyo nasıl desem şişkinlik var yani..elimi bastırdımmı içi acıyo..aslında bi dr a gitsem diyorum..bi film falan çekilse..oluyomu sizdede...iltihapmı ödemmi anlamıyorum..

ödemde olabilir sibelcim benimde oluyo hele şimdi nasıl şiştim gör
tamam fatoşcum sormucam bi daha ama biliyosunki isteyince herşey başarılır takıl bize hayatını yaşa bacımm
bende form plus limonlu içiyorum liptonun
bende ara öğünümde kraker yicem şimdi meyve getirmedim bugün suyumda 1,5 litre oldu bugün daha içerim

bende bu kutuyu bıtıreyım ıcınde sınamekı olmayan bı cay alayım. bagısıklık yapmasın fatıma nın dedıgı gıbı...

yıne tatlı krızıne gırdım meyve salatası yaptım kendıme ara ogun. kızımla bır meyve yedık

yarım dılım ananas,
1 dılım elma (uzerıne tarcın serptım harıka oluyo nam nam nammmmmmmm)
2 dılım portakal

akşam da müsli yicem 2 de galeta yerım yemek yıyesım yok bugun.

kızlar çok üzgünüm.ikindi ara ögünü çok şey yedim.hiç yazmamayamı daha iyi
ne oluyor bana anlamış değiyim.hafta sonundan beri bi düzene giremedim.zaten verdigim kilodanda anlaşılıyo.off akşama meyve ile geçiştiricegim..çok pişman oldum ama yedimde yedimm

ayşegül sen cezalısın şimdi bizim topiğe gidip ben bi hata yaptım boğazımı tutamadım bütün arkadaşlarımdan özür diliyorum yazcan hadi bakim :95:

aa noli sana be neden böyle oldun bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…