2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

74.800 olmuşum kızlar 1 haftada 800 gr gitmiş süpper valla çok sevindirik oldum
annem geldi dün baya zayıflamışsın diyo fark ediliyo yani
ayy hadi inş. hedefe az kaldı

Son düzenleme:
hahah aynen fatımacım yazmak istediğim o aslında bigün onu yazmakta nasip olur inş.

bu arada ben tickerimı düzeltemiyorummmmmmmm

inşallah fatmacım, birgün hepimiz buraya hedefimizi gerilerde bırakmış olarak gelicez ve oley oleyyyy 59 olduk yazıcaz.

günaydın kızlar...
çok kalamicam kilo bildirimi yapıp çıkıcam.
bu hafta 1.200 vermişim
79.800 gr ım.
7 leri gördük şükür.
ama pazar gununu hıc sormayın. arkadaslara kahvaltıya gıttık orda normal yedım abartmadım ama ogleden sonra 3 dılım pızza yedım
hf sonu kacamagım bu kadar...
vkaıt bulunca vgelcem

74.800 olmuşum kızlar 1 haftada 800 gr gitmiş süpper valla çok sevindirik oldum
annem geldi dün baya zayıflamışsın diyo fark ediliyo yani
ayy hadi inş. hedefe az kaldı

oo tebriklerrr

hahah aynen fatımacım yazmak istediğim o aslında bigün onu yazmakta nasip olur inş.

bu arada ben tickerimı düzeltemiyorummmmmmmm

linkini ver düzelteyim ben.

tebrklerr..maşallahh...

ya diyet listesi yerine bi iyi bi kürmü bulsak ya.hem metabolizmayı çalıştıracak hemde kilo verdirmeye yardımcı olacak.ben bi araştırayım.

Weight Loss - Diet Ticker

valla ayşegülüm bende bu hafta kaçamk yaptım hem doğum günü vardı hemde dün annem geldi pasta börek lüplettim okadar olsun arada
dahada gaza gelirsin sen şimdi bide senin baya oldu başlayalı diyete

pini yazdıktan sonra nasıl düzeltcez canım sölede sürekli seni yormıyım

anlatayım.
pini girdikten sonra altındaki edıt update weight data ya bas.sonra tickerin gelecek.
kilonu düzelt.çicege bas.batmı tabloda düzeltilmiş olarak gözüküyorsa.tamamdır.başka bişey yapmıyorsun.okadar.

ögle yemegimi yiyeyim.çok cakıtım.
2 kepce çorba
1 dilim ekmek
ve salata...

fato yapıbıldınmi bacım tickerii..
sonra gelirim.

yaptım hayatım sağol

bugün ki raporumu vereyim

sabah sirkeli suyumu içtim
üstüne 1 bardak su

1 dilim ekmek
peynir
sosis yedim

ya domates salatalık almıyorum artık hormonlu diye

ne yicem kahvaltıda ben

öğle yemeğimi yedim geldim kızlar.
1 kaseden az yoğurt içine 4-5 kaşık müsli koydum yedim, birde eşim yiyordu dayanamayarak bir adet haşlanmış yumurta yedim hiç ekmek yemedim. biz öglen yemeği yerken eşim kahvaltı yapıyor.
şimdi su içiyorum 500 ml

afiyet olsun kızlar..
evt bu aralar benimde durdu metabolizmam.ama bende bu hafta çok çok dikkat edecegim.olmuyo böyle.tabi bu hafta çok suçum var .çok kaçamak ettim.böyle olmayacak..
fatma bende iki gündür hayali ip atlıyom kız.senden örnek alarak.ipm varmış gibi hop hop hopluyom
100 tane atlıyom.ama dinleniyom arada.yaa küçükken ne güzel atlarmışısvalla bi atıloyom bacaklarım feci ağrıyo.küçükken tabi dal gibi oluruz.bunlar cayip kalori yakıyo.yaa..

fatma kocan ne iş yapıyo kız.ne güzelmiş.öğlene kadar yatıyo.ohh miss.hem berabar ediyonuz.sen ögle yemegine evemi gidiyon.yakınmı .

Son düzenleme:
serap bizde kabak çorbasımı etsek yaa.madem lahana suyu içemiyoz.kabagın bi sakıncası olmaz sanırım.

kızlar bakın ne yazı buldum.emzirenler kulanmasın elma irkesi diyo."elma sirkesi ise yariyor ama kisitlama yapilacak yemeklerde yoksa basari olmuyor egerki denicekseniz elma sirkesinin koyusunu alip icin daha etkili karisimada gerek yok bir yemek kasigi ama muhhakkak aksamlari birtane greyfurt yiyin yatmadan önce faydasini göreceksiniz bende tekrar yarin alip baslayacagim seneler önce bu yöntemle 9 kilo vermistim reflusu olanlar emzirenler hamile olanlar ayrica agri kesici kullanlar denemesin yan etki yapiyor kolay gelsin hepimize"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…