2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

güzel ve diyetimizde kolay bi hafta olusn

kahvaltı pekbişi istemedi canım
mate çayımı içtim
2 bardak su
bi çatal peynir
2 zeytin
3 çatal domates

şimdide metabolik çayı içiyorum

kızlar bu metabolik çaya ara veriliyomu yoksa devamlı içiliyomu..

yapıcam günlük oluyo ama herseferinde ayrı değil dimişimdi yapacam onu bu gün 2 kere içebilirim dimi ikinci bardağı yenden kaynatmıyoz...yarın yapacağımızı yeniden kaynatıyoz dimi

bide buna ara veriliyomu canım acaba ne kadar içilmesi lazım

ara vermene gerek yok.metabolizma çayına..

valla fatoş emzirmeseydim kesin deneyecektim.çok işe yarıyormuş.
4 gün yapıp 3 gün ara veriyorsun.
günde iki bardak.aç karnına içersen daha iyi olur diye yazıyo.sabah bi bardak akşam bi bardak..
günlük yapıyorsun taze..yok bi kere yapıp onu sabah akşam içersin.ertesi güne tekrar taze yaparsın.günlük yap yani..
ama bence çok şey içiyoruz.az aza birilerine ara vermek gerek.yaşil çay
matebolazmi cayı
mate çayı
lahana suyu
çok gibi geldi bana.
birini ele itersen bi hafta birini iç bi hafta birii.

65.2 700 g bu hafta için. Normal ama kaşındım ben.

yok anam benden olmuştur kız.maşallahı baştan söylesiydim olmazdı böyle

ee bende kaşındım bu hafta toplam 300 gr verdim.off çok sıkıcı 300 gr 500 gr vermik..valla haftada 1 kilo vermek nede güzelmiş.tekrardan toparlanmalıyım.

mate çayı ne? ne işe yarıyo kızlar

bacım buda bitçi çayıl.yeşil çay gibi.demleyip içiyorsun.ben almadıma ma serap.zeynep.fatoş içiyo.
elimde çok yeşi çay var onları bi eçeyimde bende alayım..

gel kız sende başla diyete.nisana çok var aza az başlamış olursun.
kilon kaç?

unuttum bak.lahana suyunu.
4 gün kullanıp 3 gün içmeyip.
böylece 21 gnü bulacaksın.
yani 4 gün kullan 3 gün ara
sonra yine 4 gün kullan 3 gün ara
sonra yine 4 gün kullan 3 gün ara
toplam 21 gün ediyo işte.
iyi kilo veren var.

hımm evet şimdi okudum çok faydalıymış mate ama bendede yeşil çay stoğu var onları tüketiyim
başladım kızz 79 kiloyum bacım

hımm evet şimdi okudum çok faydalıymış mate ama bendede yeşil çay stoğu var onları tüketiyim
başladım kızz 79 kiloyum bacım

tamam bacım hayırlı olsun.benide ilk sayfada listemiz var oraya ekleyeyim.
ee ne yiyon ne içiyon anlatıyoz burda bacişko..

tamam bacım hayırlı olsun.benide ilk sayfada listemiz var oraya ekleyeyim.
ee ne yiyon ne içiyon anlatıyoz burda bacişko..

benim en büyük problemim bu zaten evdeyken doğru düzgün bişi yiyip içmek aklıma gelmez çok dengesiz besleniyorum yani...
bu sabah şu saat oldu sadece su içtim...
ama şimdi kalkıyorum biraz domates peynir falan yiyip yeşil çayımı içicem
bundan sonraki günleri detaylıbi şekilde yazarım düzenimi kuruyumda..:)

daha önece sade lahana içmiştimde bölekür halinde içmemiştim yapacam başladım canım kaynıyo şuan3 dk sonra kapatacam
haklısın ya büsürü bişi içiyom tualaetten çıkamıyopm o bişi değilde hangisi yaradaı anlamıycaz
mate
yeşil çay
doğadan form
metabolik çay
lahanayada başlasam 5 birini çıkarmam lazım ama bakalım bu gün hepsi bir bi deneyecem...

yaz benim kilomuda listeye insanlar kilo görsün bacım ya şu tıkırı nerden yapacam yapacam anasını satayım allahın bilidiğini kuldan mı saklıycam

Günaydın bacılar, nasılsınız
ben bu hafta 200 grcık vermişim ama hala regl durumundayım çarşamba tekrar tartılıcam inş. hafta sonu çikolataları götürürsen olacağı bu işte.

Ayşegülcüm benim tickerı bir düzeltiver be bacım.62400 olacak sanırım.
bu arada sabah kalkınca elma sirkeli ılık su
ardından 2 bardak ılık su içtim
2-3 ince dilim peynir
1/2 domates salatalık
1 ceviz
3 yaprak marul
3-4 dal dereotu
1,5 dilim ekmek yedim

şimdi lipton kiraz saplı form plus çayımı içiyorum.

bende yapmaı düşünüyodum ama emzirenler yapamıyomuş çok emmiyo aslında ama yapmıyım dimi
ben regl olduğum için kilom 1 kg fazla çıktı morali,m bozuk bu hafta çok kötüydü benim içinde
offf yaaa
simit yedim çay içtim
mate içicem birazdandaa

Zayıflatıcı çayı elinizden düşürmeyin
Bir su bardağı için 1-2 adet avakado yaprağı, 1 çay kaşığı yeşil çay, küçük bir tutam kiraz sapı ve mısır püskülü, 1 çay kaşığı rezene tohumu sadece 1-2 dakika kaynatılacak ve hafifçe fokurdadıktan sonra 3-4 dakika demlenmeye bırakılacak. Sonrasında şeker veya tatlandırıcı eklenmeyecek sadece çok ince bir dilim limonla içilecek. Yemeklerden biraz sonra da içebilirsiniz. Akşam mümkün olduğunca erken yenilecek. Sabah ise erken kalkmak önemli çünkü erken kalktığınızda metabolizma hızlanır, sabah sporu ise vücudu canlandırır, harekete geçirir.

serap canım şaşırdım anacım hangi çayı içeceğime

canım sen mate yi tokmu içiyon aktar bana aç karnına dedi...ben aç içiyom

İşte Bergüzar Korel’i zayıflatan diyet:

Kahvaltı öncesi: İki bardak ballı, limonlu ılık süt
Kahvaltı: Bir kaşık mısır gevreği, bir kaşık yulaf ezmesi, bir tatlı kaşığı bal, bir bardak şekersiz açık çay
Kuşluk vakti: Bir avuç kavrulmuş fındık
Öğle: Bir tabak bulgur pilavı, bir tabak dana etli sebze yemeği
Ara öğün: Kepek ekmeğine beyaz peynirli yarım tost
Akşam: 100 gr ızgara et veya balık, bir dilim tam buğday ekmeği
Yatmadan önce: Salatalık veya kayısı
Gün içerisinde: 3 litre su.(3000 kalori yaktırıyor)

Mate Çayı tüm dünyada obezite tedavisinde kullanılıyormuş. Vücutta yağ emilimini engelliyor, yağların hızlı yakılmasını sağlıyor ve vücuttan su atılımını kolaylaştırıyormuş. Aynı zamanda kafein benzeri özelliklere sahip fakat kafeinin kötü etkisine sahip değilmiş. Her yaş kullanabilirmiş .Metabolizması yavaş işleyen kişiler için son derece sağlıklı bir içecekmiş. Tam etki için günde üç fincan tüketilmeliymiş.

ücuttan su atımını kolaylaştırır, böylece ödem giderici etki sağlar.
Yağların hızlı yakılmasını sağlar. Bu nedenle rejimlerde ve obezite tedavisinde sıkça kullanılır.
Yüksek orandaki vitamin ve mineral içeriği ile vücuda enerji verir.
Dokuları zararlı dış etkenlere karşı koruyarak, yaşlanma etkilerini geciktirir, vücudun direncini artırır.

Mate Çayı Zayıflatırmı ?

Vücutta yağ emilimini engelleyici ve de yağların hızlı yakılmasını sağlayıcı etkilere sahiptir.

İştah kesici etkisi vardır. Açlık hissini azaltır.

Diüretiktir.

Mate bitkisinde bir bölümü yeşil çayla ortak olan 196 etken madde bulunur.

Yeşil çaydan daha güçlü antioksidan etkisinin olduğu ve bu sayede kalp damar rahatsızlıkları, romatizma ve birçok kronik dejeneratif hastalığa karşı da koruyucu olduğu belirtiliyor.

İçinde A, C, E, B vitaminleri, kalsiyum, selenyum, demir, magnezyum, potasyum, fosfor, 15 farklı amino asit türü, klorofil bulunuyor.

Mate çay: 2 kahve kaşığı mate yaprağına 150 ml kaynar su eklenir 5 dakika demlendikten sonra süzülerek içilir. Günde 2 fincana kadar içilebilir.

alıntıdır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…