2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

kızlar haftasonlarına çare bulmam lazım ya...misafir oluyo yada biz gidiyoz dalıyom pastaydı börekti..tartılmadım henüz birazdan bakıcam...

valla ben tok içiyorum yani günde 3 fincan içilebilirse zaten tok olduğumuz zamana denk gelicek illa ondan dolayı
hafta sonu bişey yapmalıyız canlarım bencedeee

Sibelcim hafta sonu bende aynen senin gibi oluyorum maalesef,
hafta içi güzel yapıyorum ama cumartesi oldumu ipin ucu kaçıyor(

neden ki sabh öğle akşam aç niye tok karnına denk gelsinki canım orayı çözemedim

ay çay içmekten öğürecem o çayı bu çayı şu çayı

sibel çare yemiycen anacım valla iki yere gittik haftasonu ben ikramları almadımsadece çay içtim eşim diyo çok sevindim sen ikramları almayınca
ben öyleyim zaten yersem yerim abartırım yemesem diyette yemem inşallah istikrarlı bi şekilde devam ederim...ederiz....

bravo sana fatoşcum..ben öyle değilim canım istiyor alıyorum biraz..öyle böyle derken gidiyo..

günaydın bacılar geçmişi okudumda geldim çok şükür iyi gidiyo kilolar ben bu hafta tam bir kilo vermişim geçen hafta reglden dolayı 700 gr cık gitmişti bu hafta iyi gitmiş çok mutluyum bu hafta sonu kaçamak yok ama hafta içi baya kaçırmıştım aslında tatlı kuruyemiş yaşpasta mısır patlağı :)) ama neyseki çok şükür etkilememiş

500 ml su içtim
5 tane eti burçak kepekli üzümlü bisküvi yedim
ara ögün yaptım bacılar

caneyloma maşallahhhh bişiler yapmalıyız kızlar hepimzi saldıkkk galiba yada durdu metebolizmamızzz

1 greyfurt yedim..
işmidide yaşil cay demledim nu içiyom..

serap bacı ne edecegiz bilmiyorum.bişey düşünüyoz emzirmekten geri yapamıyoruz((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…