uyudu benımkı kendı kendıne uyumaya ıyıce alıstı saatı geldımı 10 dk surmuyo maşallahhhh
1.70 boyum
65 benım ıcın ıdeal oluyo ne zayıf oluyom ne toplu ersın 65 ol dıyo ama ben once onu bı goreyım sonra bı muddet ara verıp yawas yawas 60 a dogru ıneyım dıyorum
kısmet
emziğini veriyom (gerçek emzik:)) yanında duruyorum elimi tutuyo uyuyo öyle 5-10 dk debeleniyo ama çok sürmüyomaşallah yaa.ne güzel.hiç ellemedenmi uyuyo.benimki emzik almazsa ağzına olmuyo.yani emecek
boyun çok iyiymiş.evet 65 kiloyu rahat kaldırırsın.bende kötü duruyo ya.boy 1.65 olunca
emziğini veriyom (gerçek emzik:)) yanında duruyorum elimi tutuyo uyuyo öyle 5-10 dk debeleniyo ama çok sürmüyo
kaldırıyom ahhh bi görsem o kiloyu
öğlen az yedim ya içim kazındı 1 tane mısır patlağı aldım elime
aman maşallah
deme kız öylegidecek kilolar inşallah.ben oturunca yağlarımda oturuyordu.şimdi kenarlarda kalmadı.göbekte tabi eskisi gibi degil.ama ah göbek bi gitse.geçenlerde iki pantolona daha sığdım çok sevindim.sevdigim bi siyah pantolan var bi hevesle onu denedim.ay dizlere kadar girebildim. ona girmek için 57 olmam lağzım herhal.
öğlen sebze yemeği yoğurt 1 dilim ekmek yedim
arada kayısı ve 1 galeta
bende burcunun hapından aldım kızlar sordum 13 aylıksa bebek sorun olmaz dedi eczacı
öğlen sebze yemeği yoğurt 1 dilim ekmek yedim
arada kayısı ve 1 galeta
bende burcunun hapından aldım kızlar sordum 13 aylıksa bebek sorun olmaz dedi eczacı
maurers mı
kullanın bakalım işe yarasa bende alıym
gunde 1-2 kere emıyo 5 dk surmuyo zaten
ne lokumu kızzzz
afiyet olsun.burcu ilaç alıyon dimi.nasıl gidiyo.
istersen yardımcı olayım.
dur serap bu kadar yüklenme kendine. beslenmede değişiklik yap vücudun şaşırsın belkide hep aynı şeyleri yediğimiz için duraksadın artık.
bende 3 tane form mısır patlağı 3 kuru kayısı yidim
evet ya çok yedim ama öğlen sadece 2 kepçe çorba 1 dilim ekmek 3-4 kaşıkta yoğurt yemiştim yemek falan yemeyince acıktım tabiayy napıyım masanın üstünde yetim gibi tabakta kalmışlar acıdım attım ağzıma
şimdiiiii hapı günde 1 kere sabah kahvaltıdan 30 dk önce alıyorsun.aklına yemek falan gelmiyor.yemesen tüm gün tek ara öğünle durursun o kadar yani.ama ben düzenli yiyorum valla az yiyorum ama yiyorum kilo vereceğim diye kendimi sakat etmiyeyim.hafta sonu biraz şaftım kayıyor tabii ne yedim ne götürdüm anlamıyorum ama o kadarda olacak diyorum.
Serap ta bende 1 kutu kullanacağız sonra ara vereceğiz bende uzun süre kullanımın zararlı olduğunu düşünüyorum.
zaten bu akşamda belli olur baskül yansıtacak.
Zeynep maşallah o mısır patlaklarıda kocaman araba tekeri kadar kız 3 tane çok yemişsin.onuda ağzına alınca paket bitmeden bırakamıyorsunda.
selamlar...
burcudiyorummmm
kaç günde verdin sen o kadar kiloyu 3 günde maurers 3 kilo verdirdi diyosan hemen bugün alayım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?