2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

maşallah yaa.ne güzel.hiç ellemedenmi uyuyo.benimki emzik almazsa ağzına olmuyo.yani emecek
boyun çok iyiymiş.evet 65 kiloyu rahat kaldırırsın.bende kötü duruyo ya.boy 1.65 olunca

maşallah yaa.ne güzel.hiç ellemedenmi uyuyo.benimki emzik almazsa ağzına olmuyo.yani emecek
boyun çok iyiymiş.evet 65 kiloyu rahat kaldırırsın.bende kötü duruyo ya.boy 1.65 olunca
emziğini veriyom (gerçek emzik:)) yanında duruyorum elimi tutuyo uyuyo öyle 5-10 dk debeleniyo ama çok sürmüyo

kaldırıyom ahhh bi görsem o kiloyu

emziğini veriyom (gerçek emzik:)) yanında duruyorum elimi tutuyo uyuyo öyle 5-10 dk debeleniyo ama çok sürmüyo

kaldırıyom ahhh bi görsem o kiloyu

aman maşallah
deme kız öylegidecek kilolar inşallah.ben oturunca yağlarımda oturuyordu.şimdi kenarlarda kalmadı.göbekte tabi eskisi gibi degil.ama ah göbek bi gitse.geçenlerde iki pantolona daha sığdım çok sevindim.sevdigim bi siyah pantolan var bi hevesle onu denedim.ay dizlere kadar girebildim.ona girmek için 57 olmam lağzım herhal.

öğlen sebze yemeği yoğurt 1 dilim ekmek yedim
arada kayısı ve 1 galeta

bende burcunun hapından aldım kızlar sordum 13 aylıksa bebek sorun olmaz dedi eczacı

benımde pantollar uzerımden dusmeye basladı kemer lazım
yoksa her 5 kılo vermeye 1 pantolon nasıl alıcaz
toptan verene kadarda ıdare edemıcek dolaptakıler buyuk gelmeye basladılar bıle nasıl olucak bılmem

öğlen sebze yemeği yoğurt 1 dilim ekmek yedim
arada kayısı ve 1 galeta

bende burcunun hapından aldım kızlar sordum 13 aylıksa bebek sorun olmaz dedi eczacı

iyi etmişsin .ya bugün aklımdaydın girmedinde.merak ettim bu kız bozdumu diye.
hapı bi kullan ne kaybedersinki tabi.iyi bi kaybın olursa bende alabilirim.burcu ve seni takip edeyim.sizde yazarsınız.bakalım inşallah kolaylık olur size.
içtinmi bugün haptan

maurers mı
kullanın bakalım işe yarasa bende alıym
gunde 1-2 kere emıyo 5 dk surmuyo zaten

ben dogumdan sonra bir iki kıyafet aldım eskileri sığacağm diye.onlara zaten girmiyorum denediklerim eski hamilelekten önceki kıyafetler..
sende bi kaç tane gkıyafet al bari yada kemer

Derinde öyle zeynep 5 dk emiyo dudak tiryakisi 1 ay kullancam zaten derinide takip ederim olmucak böyle psikolojim bozuluyo yani kızlar tartıyı kırıcaktım sabah valla
yarın başlıcam içmeye
bende kıyafet almıcam ceza bana zaten herşeyim eski bedenime göre duruyor giricem onlara

5 i bir yerde içiyorum şuan

dur serap bu kadar yüklenme kendine. beslenmede değişiklik yap vücudun şaşırsın belkide hep aynı şeyleri yediğimiz için duraksadın artık.

bende 3 tane form mısır patlağı 3 kuru kayısı yidim

ne lokumu kızzzz

ayy napıyım masanın üstünde yetim gibi tabakta kalmışlar acıdım attım ağzıma

afiyet olsun.burcu ilaç alıyon dimi.nasıl gidiyo.

istersen yardımcı olayım.

şimdiiiii hapı günde 1 kere sabah kahvaltıdan 30 dk önce alıyorsun.aklına yemek falan gelmiyor.yemesen tüm gün tek ara öğünle durursun o kadar yani.ama ben düzenli yiyorum valla az yiyorum ama yiyorum kilo vereceğim diye kendimi sakat etmiyeyim.hafta sonu biraz şaftım kayıyor tabii ne yedim ne götürdüm anlamıyorum ama o kadarda olacak diyorum.
Serap ta bende 1 kutu kullanacağız sonra ara vereceğiz bende uzun süre kullanımın zararlı olduğunu düşünüyorum.
zaten bu akşamda belli olur baskül yansıtacak.

Zeynep maşallah o mısır patlaklarıda kocaman araba tekeri kadar kız 3 tane çok yemişsin.onuda ağzına alınca paket bitmeden bırakamıyorsunda.

evet ya çok yedim ama öğlen sadece 2 kepçe çorba 1 dilim ekmek 3-4 kaşıkta yoğurt yemiştim yemek falan yemeyince acıktım tabi

dün akşam tok karna tartıldım 68.900 çıktım

sabah tartıldım 68.500 çıktım.

72 kiloyuda tok tartıldığım için 68.900 ü baza alıyorum ve 3.100 gr verdiğim için kendimi tebrik ediyorum (ama bunun 1 kilosu bence şişti olsun geriye kalan 2.100 gr benden gitti)

selamlar...

burcu diyorummmm
kaç günde verdin sen o kadar kiloyu 3 günde maurers 3 kilo verdirdi diyosan hemen bugün alayım yani

günaydınlar bende başladım hapıma
akşam yine az yemeğimi yedim
sabah bol suyla hapımı içitm sonra 1/2 dilim ekmek ve peynir yedim o kadar
yememe dikkat edicem yine burcunun dediği gibi sabah içtiğim için akşama kadar etkisi kaybolur zaten az emiyolar artık

burcu bu ne hız kız maşallah..ben 1 ayda veremedim o kadar kiloyu...

kızlar şu maurers i okuyorum

burcu prospektüsünü bi okusana hipotiroid hastalarının kullanmaması gerektıgı yonunde bısey warmı

ınternette yorumları çok çok iyi aslında aklıma yatar gibi

ama mutlaka gunde 3 lt su ıcılmelıymıs vucuttan su kaybı olmaması ıcın

ve mutlaka ogunlerınızı tuketın dıyolar
3 ara ogun 3 ana ogun yıyın az yıyın ama mutlaka yıyın dıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…