kızlar şu maurers i okuyorum
burcu prospektüsünü bi okusana hipotiroid hastalarının kullanmaması gerektıgı yonunde bısey warmı
ınternette yorumları çok çok iyi aslında aklıma yatar gibi
ama mutlaka gunde 3 lt su ıcılmelıymıs vucuttan su kaybı olmaması ıcın
ve mutlaka ogunlerınızı tuketın dıyolar
3 ara ogun 3 ana ogun yıyın az yıyın ama mutlaka yıyın dıyolar
valla al zeynepcim netteki yorumları okusanaa bii
selamlar...
burcudiyorummmm
kaç günde verdin sen o kadar kiloyu 3 günde maurers 3 kilo verdirdi diyosan hemen bugün alayım yani
ya bunu bırakınca gerisin geri almayalım kiloları
zayıflama ilaçlarının bir de bu özelliği var maalesef
wayyyyyyyy 5 gunde 2 kg heeeeacayip gaza geldim .ehhhee eheee teveccühünüz....
şimdi kart ekstremden baktım hatırlayamadım da :) 3 Martta almışım ben sabah değil ilk aldığım gün akşamı içtim başladım yani 5 günde vermişim zeynep.ama önceside yalandan diyet yapıyordum ya onunda etkisi vardır diyorum.5 günde 2 kilo kesin ilaçla vermişimdir ama.3 litre bitki çayları ile doluyordur.
aklına yemek gelmiyor canın istemiyor evet ama ben 6 öğün yiyorum canım.gerçi uyku öncesi öğün genelde 2 kayısı oluyor ama olsun en azından miğdeme birşey gidiyor.benim hap yanımda değil evde sabah içiyorum ya.mesaj atma yerleri var ordan bi yaz bakalım ne cevap gelecek troit hastaları kullanabiliyormu diye.
onun ıcınde bıttıkten sonra 1 kutu daha alınız onuda gun aşırı ıcınız kılonuzu sabıtlemek ıcın dıyor ne kadar dogru bılmem...valla zayıfladım diyip boğazını tutmazsan alırız.
ben 1 kutu kullanacağım miğdem küçülsün sonra 1 ay daha diyet yaparım sonra bırakırım diye düşünüyorum.dikkatli olmalı tabii.
Kalp Hastaları
* Yüksek Tansiyon Hastalari
* Mide Rahatsizligi olan kisiler
* Seker Hastalari
* Karaciger Böbrek Yetmezligi olan kisiler
* Troid Hastalari KULLANAMAZ DİYOR
EN BİTKİSELİ BUYMUŞ BENDE DÜN KONUŞTUM ECZACIYLA
zeynepcim sakın bi rahatsızlığın varsa başlama
haberlerde izledik hastalığına rağmen zayıflama ilaçlarını içenleri aman Allah korusun canım
yavaş yavaş ver sağlıklı olsun
dün akşam tok karna tartıldım 68.900 çıktım
sabah tartıldım 68.500 çıktım.
72 kiloyuda tok tartıldığım için 68.900 ü baza alıyorum ve 3.100 gr verdiğim için kendimi tebrik ediyorum (ama bunun 1 kilosu bence şişti olsun geriye kalan 2.100 gr benden gitti)
günaydınlar bende başladım hapıma
akşam yine az yemeğimi yedim
sabah bol suyla hapımı içitm sonra 1/2 dilim ekmek ve peynir yedim o kadar
yememe dikkat edicem yine burcunun dediği gibi sabah içtiğim için akşama kadar etkisi kaybolur zaten az emiyolar artık
burcu bu ne hız kız maşallah..ben 1 ayda veremedim o kadar kiloyu...
bende dün okudum.pek övüyorlar.ama ben korkuyorum yaaa...kızlar şu maurers i okuyorum
burcu prospektüsünü bi okusana hipotiroid hastalarının kullanmaması gerektıgı yonunde bısey warmı
ınternette yorumları çok çok iyi aslında aklıma yatar gibi
ama mutlaka gunde 3 lt su ıcılmelıymıs vucuttan su kaybı olmaması ıcın
ve mutlaka ogunlerınızı tuketın dıyolar
3 ara ogun 3 ana ogun yıyın az yıyın ama mutlaka yıyın dıyolar
okuyorum ersın de bakıyo baya iyiymiş diyo bitkiselmiş o izin vermiyodu böyle ilaçlar almama sağlıksız diyodu ama bu içine sinmiş
amaaaaaaaaa
benım tıroıdden dolayı her gun aldıgım 1 hapım var
levotiron
daimi ilaç kullananlar kullanmasınlar yazıyor
eczaneye sormam lazım bı kafama göre alamam
acayip gaza geldim .ehhhee eheee teveccühünüz....
şimdi kart ekstremden baktım hatırlayamadım da :) 3 Martta almışım ben sabah değil ilk aldığım gün akşamı içtim başladım yani 5 günde vermişim zeynep.ama önceside yalandan diyet yapıyordum ya onunda etkisi vardır diyorum.5 günde 2 kilo kesin ilaçla vermişimdir ama.3 litre bitki çayları ile doluyordur.
aklına yemek gelmiyor canın istemiyor evet ama ben 6 öğün yiyorum canım.gerçi uyku öncesi öğün genelde 2 kayısı oluyor ama olsun en azından miğdeme birşey gidiyor.benim hap yanımda değil evde sabah içiyorum ya.mesaj atma yerleri var ordan bi yaz bakalım ne cevap gelecek troit hastaları kullanabiliyormu diye.
afiyet olsun.selamlar
sabah kahvaltım
1 yumurta sarısı
1küçük domates
peynir
birazda tahin pekmez yedim
1 dilim ekmek
şekersiz çay
oo herkes haplara başlamış
burcu valla çok iyi 5 günde 3 kilo
ama benim eşim izin vermiyo haplara zaten emziriyorum da içemem
şimdi foxda ibrahim saraçoğlu var
sabah aç karnına bi kat sap maydanozu yarım limon
1 bardak suyu blendıra koyun için ayda 1, 1.5 kilo garanti diyo ona başlıcam ben
1 galeta yedim ciddi anlamda canım istemiyor sadece çalışsın diye yiyorummm
Evet zeynep troidin var alma sen bizde 1 kutu kullanıcaz sonra bırakıcaz en sağlıklısı yavaş vermek ama benim durdu bişeye ihtiyacım vardı kendi psikolojim için sonra dedğim gibi akupuntura devam edicem yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?