2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

Evet zeynep troidin var alma sen bizde 1 kutu kullanıcaz sonra bırakıcaz en sağlıklısı yavaş vermek ama benim durdu bişeye ihtiyacım vardı kendi psikolojim için sonra dedğim gibi akupuntura devam edicem yine

evet evet sana bi değişiklik yağzımdı iyi oldu.moral olur.

yalnız bu doğuşun form çayları sağolsun wc den çıkamıyorum sayesinde
fena halde bağırsak çalıştırıyor

bende sabah: ıhlamur içtim şekersiz
yarım domates yarım salatalık
3 zeytın,2 ceviz,az beyaz peynır

ara ogun: mavıyesıl lıght cubuk 4-5 adet

ya kızlar siz hap kulanıyorsunuzya.bende şu diyet bantlara taktım.okuyup duruyorum.memnun oanlar var onunda iştah kesme itkisi oluyo.tek avantajı midene hap girmiyo oyüzden alsammki diyom.yoksa bi kandırmacamıki.bende onu okuyorum şu diyet bant var onu okudum.oda metabolizmayı hızlındırıyormuş.iştahı kesiyormuş.ama çok pahalı yaa 100 lira.iyi düşünmek lağzım.

ya bende ona ınanamıyorum kı dışarıdan harici bişey nasıl iştah keser ki

Evete Zeynep bencede sen alma rahatsızlığın var 3,5 kilo gitsin diye tehlikeye atmaya değimez.

Ayşegül ben o bantların sıgara için olanını kullanmıştım etki ediyordu.canın sıgara istemiyordu ama bende kalp çarpıntısı yapmıştı o yüzden atmıştım.ama liloda etkisi varmı bilmem.

bu hapı araştırdım bitkisel olduğu için aldım.sağlık bakanlığı onaylı falan mutlaka bi zararı vardır tabii olmaz mı vardır ama nede yokki diyorum ve bu paketi bitirene kadar kullanıyorum.

ya içindeki şeylerle damarlarla kana ulaşıyor işte hızlı kan akaşı falan saglıyormuş.valla bende okuyorum işte.ah bi inansamm
yok ben almam 100 tl bi de elimizde patlarsa

aynen öyle. 3-4 kilo fazladan gidecek bir ayda diye hiç değmez riske ettiğime.

evet azda olsa vardır bi etkisi.ama çok pahalı yaa.insan kıyamıyo.dedigin gibi heryeşde bi yar etki var zaten.bence kullan bacım.bizlerde takipte ta.iki..

yok ben almam 100 tl bi de elimizde patlarsa

aynen öyle. 3-4 kilo fazladan gidecek bir ayda diye hiç değmez riske ettiğime.

evet ya çok pahalı mübarek neyse o kadar fiyat.sanki beni manken edecek

Illaki vardır burcu ama 1 kutu kullanıcaz sonra daha sıkı devam edicem ben tık yok yani buda deli ediyor beni

o bantlardan arkadaşım kullandı benim ama pek etkili değildi ayşegül 1-2 kilo vermişti belkide standardı buydu bilmiyorum tabii

evet zeynep sen kullanma bencede

bende su içiyorum valla çay bile istemedi cnm

yaa.e okadar paraya değemez ozaman

yok zeyno boş kalmaz topik ozamanda kilo kontrolü hesapları yaparız heheh

evet kızlar günümüz kutlu olsun heheh

Valla ben burdayım topiği bırakırmıyız hiç aşkolsun yahuu benim daha çok yolum var canlarımmmm

ya boğazım çok fena hala geçmedi cins doktor antibiyotik te yazmıyor cıkıp alıcam kendı kendıme ıcıcem napıyım surunuyorum boyle
oglende tarhana corbası ve bezelye yıcem

öglenki menüm.
2 kepçe karışık sebze yemegim var akşamdan onu yerim.
yogurt.
1 dilim ekmek yerim sanarım.
off aslında salata yapsam iyi olur ama hiç canım istemiyo yaa

yemeğim pişer birazdan bir bakayım size

sabah kepek ekmekli tost 2 bardak su
ara bir elma
öğlende bezelyem pişmek üzere bezelye azda salata yaparım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…