Evet zeynep troidin var alma sen bizde 1 kutu kullanıcaz sonra bırakıcaz en sağlıklısı yavaş vermek ama benim durdu bişeye ihtiyacım vardı kendi psikolojim için sonra dedğim gibi akupuntura devam edicem yine
ya kızlar siz hap kulanıyorsunuzya.bende şu diyet bantlara taktım.okuyup duruyorum.memnun oanlar var onunda iştah kesme itkisi oluyo.tek avantajı midene hap girmiyo oyüzden alsammki diyom.yoksa bi kandırmacamıki.bende onu okuyorum şu diyet bant var onu okudum.oda metabolizmayı hızlındırıyormuş.iştahı kesiyormuş.ama çok pahalı yaa 100 lira.iyi düşünmek lağzım.
ya bende ona ınanamıyorum kı dışarıdan harici bişey nasıl iştah keser ki
ya içindeki şeylerle damarlarla kana ulaşıyor işte hızlı kan akaşı falan saglıyormuş.valla bende okuyorum işte.ah bi inansamm
Evete Zeynep bencede sen alma rahatsızlığın var 3,5 kilo gitsin diye tehlikeye atmaya değimez.
Ayşegül ben o bantların sıgara için olanını kullanmıştım etki ediyordu.canın sıgara istemiyordu ama bende kalp çarpıntısı yapmıştı o yüzden atmıştım.ama liloda etkisi varmı bilmem.
bu hapı araştırdım bitkisel olduğu için aldım.sağlık bakanlığı onaylı falan mutlaka bi zararı vardır tabii olmaz mı vardır ama nede yokki diyorum ve bu paketi bitirene kadar kullanıyorum.
Evete Zeynep bencede sen alma rahatsızlığın var 3,5 kilo gitsin diye tehlikeye atmaya değimez.
Ayşegül ben o bantların sıgara için olanını kullanmıştım etki ediyordu.canın sıgara istemiyordu ama bende kalp çarpıntısı yapmıştı o yüzden atmıştım.ama liloda etkisi varmı bilmem.
bu hapı araştırdım bitkisel olduğu için aldım.sağlık bakanlığı onaylı falan mutlaka bi zararı vardır tabii olmaz mı vardır ama nede yokki diyorum ve bu paketi bitirene kadar kullanıyorum.
yok ben almam 100 tl bi de elimizde patlarsa
aynen öyle. 3-4 kilo fazladan gidecek bir ayda diye hiç değmez riske ettiğime.
Illaki vardır burcu ama 1 kutu kullanıcaz sonra daha sıkı devam edicem ben tık yok yani buda deli ediyor beni
o bantlardan arkadaşım kullandı benim ama pek etkili değildi ayşegül 1-2 kilo vermişti belkide standardı buydu bilmiyorum tabii
evet zeynep sen kullanma bencede
bende su içiyorum valla çay bile istemedi cnm
Bu arada dünya kadınlar gününüz kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?