2010 Şubat Anneleri

Kesin değil şüpheleniyorum ama büyük ihtimalle kız geldi. Geçen sefer tam görememişti emin olmam lazım demişti. Bu sefer de kordon girdi araya ama yüzde doksan kızmış.

teyzeleri valla tepik attı bu yaşasın bende ilk defa bu kadar belirgin hissediyorum sositosositohihoyyyt:sm_cool: halada atıyor

:teytey::teytey::teytey:

hadi gözün aydın, bol tepiklenmeler sana..:dance:

elif ismini sevmiyorum ben. ama inci güzel :asigim:

selammm canım bencede ecrin dila arkadaşlara katılıyorum,kulağa hoş geliyo....

ben de katılıyorum..

ben de kocamı tehdit ediyorum, bak beni kızdırırsan, oğlumu sana karşı doldururum beni duyar, seni daha tanımaz falan diyorum :)

ayyy hadi gözün aydın canım. Kızın da hayırlı olsun.

Merhaba hanımlar şimdi geldik dokdordan oğluşumla.. 24 cm 415 gram olmuş benim tosunum. Süt içmediğim için kalsiyum eksikliğinden dolayı kemikleri gücsüzmüş biraz.. Kalsiyum takviyesi verdi ama ben onu kullanmıcam bugünden iyibaren süt içmeye başlıcam söz verdim kendi kendime.. Detaylı ultrasona gireceğim bide şeker yüklemesi yapacaklarmış ama o hastenede çok pahalı kızlar. Doktor burada yaptırmak zorunda değilsin başka yerdede yaptırıp sonucunu bana getirebilirsin dedi. Bunun için sizden yardım istiyorum.. Yaptıranlar Avrupa yakasında Bakırköy Bahçelievler tarafında oturanların hastene önerilerini bekliyorum
Onun haricinde kalbini dinledik anacığının onun dinlediği hissetti herhalde benim gibi heyecanlandı yavrum.. eli kafasındaydı aklımdan siz geçtiniz bebeşim size başbaş yaptı teyzeleri..Öpüyorum hepinizi.

Eşim sevinmedi sanki ya. ıyiyim ben çok mutluyum senden bir farkım yok diyor ama hafif bir hayal kırıklığı hissediyorum ben.

gözün aydın canım ben sana merak etme demedim mi
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ne var be yok
slm canım iyiz sen nasılsın

oy oy maşallah tosuna

Fatolina Kızının ismi güzel bencede Ecrin Dila

Akpak ben Elif ismini beğeniyorum ama inci için bişey diyemiycem

Bulbul gözün aydın, bak bebeğin gayet iyiymiş birde kızın geliyormuş maşallah

Seldacım senin bebekte tosuncuk olmuş maşallah, süt bende hiç içimiyorum ama peynir ve yogurt tüketiyorum yeterli olmaz mı acabakine

gözün aydın canım

ayyy kızlar, bu akşam kocacığım adana'dan döncek inş. çok özledim valla,gelince hiç naz yapmıcam :gitme:

canım maşallah bebeğine gözün aydın
kalsiyum takviyesi verdiyse almalısın çünkü ben sabah akşam süt içtiğim halde hemde en başından beri bendede kalsiyum eksiklği çıktı
detaylı usg hakkında bilgim yok canım

ay hadi gözün aydın kızın.valla senide merak ediyorduk.maşallah......

iyi olduguna secindim canım oglunun..bende süt içmiyorum dün doktoruma bende dedim.önemli degil dedi.ama kaşar yiyorum sabahları..doktor yeterli olur üzülme dedi...benim kızda 400 gr teyzesi.beziyolarmış yani....

bu arada kızlar nasılsınız..biz iyiz size bakmıtbmaşallah artık facebooklarda dolaşacaksınız öylemi...benim üyeliim yok maaesef...

sağolun kızlar isim konusunda ön isim hepiniz ecrin olsun demişsiniz
ailedemdende ön isim dila diyenler var kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
bilmiyorum ne olcak biraz daha düşünmem lazım galiba pöffff

ayy kızlar ya evdeki bayramlık şekerleri yiyip duruyorum.çikolata allah ne verdiyse.şimdi bile hem yazıyom hem yiyom..ayy eşimede kırk kere dedim az alalım kalanlar benim ellerimden öpecek eminim dedim.oda olsun olsun alalım dedi.hadi buyrun ayy bir türlü bitmiyo bu çikolatalar.sanırım sırf bu yüzden bu ay iyi kilo alacagımnaniknanik

ya kızlar bu puan olayından .bu alışveriş oluyından benim pek haberim yok bnada deyinde nerden alınıyo nasıl alınıyo.bende çay simit alayım.....tabi bana puan varsa...

evet ecrin dila çok yakışıyo.
ben hala koyamadım şu isim olayını..kızlar ece ismine dogru kayıyor gibiyim.ama kardeşlerim begenmiyo ismi..herhalde bi masa toplantısı yapıp hep beraber koyacagız ismini....kaydirigubbakcemile3

Doktordan gelen arkadaşlar gözünüz aydın herşey yolunda sanırım çok güzel haberler bunlar

bu arada kızlar nasılsınız..biz iyiz size bakmıtbmaşallah artık facebooklarda dolaşacaksınız öylemi...benim üyeliim yok maaesef...

iyiyiz çok şükür canım. sabahtan yoktun? merak ettim seni...
bize de gönder kız şekerlerden. nasıl olsa fil gibi oldum ben, ye ye doymuyorum :)

ver kızına yarısını da o yesin kaydirigubbakcemile3 :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…