bende bi şubat bebeği dünyaya getireceğim inşallah:)
ya kızlar dun saglik ocaginda hamile bitane kız vardi hic hamile oldugu beli dil kac aylik dedim 6 dedi ben 5 ım karnım bebek dogcak mis gibi bana bak dedim kac kilo aldin dedim 1 bucuk dedi ben 4 bucuk dedim ben ilk bebegimde de 4 kilo aldim tum hamilelik surecince dedi bebek 3 kilo dogmus sasirdim kızlar ya ben ayı gibi yım canım hep meyve yemek bisi cekiyo
yaa nasıl oluyor ya nasıl kilo almıyorlar?? spor mu yapıyor acaba ben yürümüyourm hiç doğrudur valla... bence pilates spor falan..?vala kızlar dun gozumle gordum kontroldeki kadin 6 aylik hamile ya karnı yok bu bebek nerde ay benim ki bizimkiler cıktı mazaya girince besık bebek sekerleri gosteriyola da var bize cok diyorum guluyo kadinlar
selam kızlar ben uzun süredir giremiyorum umarım iyisinizdir
bir değişiklik var mı cinsiyetlerde herkesinki hala aynımı merak ediyorum
bende bi şubat bebeği dünyaya getireceğim inşallah:)
vala kızlar dun gozumle gordum kontroldeki kadin 6 aylik hamile ya karnı yok bu bebek nerde ay benim ki bizimkiler cıktı mazaya girince besık bebek sekerleri gosteriyola da var bize cok diyorum guluyo kadinlar
yaa nasıl oluyor ya nasıl kilo almıyorlar?? spor mu yapıyor acaba ben yürümüyourm hiç doğrudur valla... bence pilates spor falan..?
bende dün üye oldum geldi ama
kızlar nasılsınız.
buunlarde arıtk sırayle bebeklerimizi görmeye gidiyoruz ne güzel.
mydarlıng,voles,,akrahan,essamayit,serap kızlar daha giden varsa ne olur gücenmeyin bu kadarı aklıma geldi.hepinizin gözü aydın.artık bbekler %100 oldu ne güzel.herkesin içi rahat dimi...
kızlar cok kotu uzuldum ya bıtane arkadas 8 aya yakın bebegini kaybetmis cok fena uzuldum simdi soyledi allah sabir versin benim haberim yok ya oglusun nasil dogum yaklastı diyorum off allahım hepimizi korusun arkadaslar
papatya tatlım korkutma sıkma canını bak ben 7 aylık dogdum 1 kılo 200 gram ama yasatan allah yasatıyo allah hepimizi korusun bebeklerimizi sag saglim kucagımıza allalim dilerim hepimizin allah verdi diye kımseye hava atmadık dimseye kotu dusunce dusunmek allah bizim bebeklerimizin yanında olsun hic birimizde kotu ddusunce yok allah goruyo meleklerimizle hepimizi korusun dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?