2010 Şubat Anneleri

bende bi şubat bebeği dünyaya getireceğim inşallah:)

hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına al inşallah.

yok daha neler bence onda bi anormallik var 4 kilo ile sallamış bence.3 kilo bebiş ee eşi suyu ne oldu bunun ?

vala kızlar dun gozumle gordum kontroldeki kadin 6 aylik hamile ya karnı yok bu bebek nerde ay benim ki bizimkiler cıktı mazaya girince besık bebek sekerleri gosteriyola da var bize cok diyorum guluyo kadinlar

vala kızlar dun gozumle gordum kontroldeki kadin 6 aylik hamile ya karnı yok bu bebek nerde ay benim ki bizimkiler cıktı mazaya girince besık bebek sekerleri gosteriyola da var bize cok diyorum guluyo kadinlar
yaa nasıl oluyor ya nasıl kilo almıyorlar?? spor mu yapıyor acaba ben yürümüyourm hiç doğrudur valla... bence pilates spor falan..?

kızlar nasılsınız.
buunlarde arıtk sırayle bebeklerimizi görmeye gidiyoruz ne güzel.
mydarlıng,voles,,akrahan,essamayit,serap kızlar daha giden varsa ne olur gücenmeyin bu kadarı aklıma geldi.hepinizin gözü aydın.artık bbekler %100 oldu ne güzel.herkesin içi rahat dimi...

papatya sağol canım hatırladığın için bazıları yazdıklarımı okumuyo bile cvp yazan olmuyo bazen
kesinleşti cinsiyetler

benimde arkadaşım vardı geçen yıl dogurdu.hiç ama hiç kilo almadı kusmaktan üç kilo dogurdu.inanamadım.kilo almadan nasıl oluyo dedim.valla oluyomuş işte kızlar.
benimde bogazım açılmaya başladı.sürekli acıkıp duruyorum.bende şuan bir kilo almıştım ama arayı kapatacaga benziyorum..

esma hep diyordum sana yürekten oglun olmasını çok istiyordum.bilmem belke kaynanana inat istedim oglun olmasını.eşinde mutlu şimdi..ben senin adına sevindim canım..

ya arkadaslar ne cok insan gorunuyoruz ama yazan kimse yokkk nasilsiniz nasil gidiyo ben da sormadim gitim hastaneye 4 boyutlu ultrasonu bi sorayım diyorum cumartesi carsiya gidince esimle ssk li ne kadar ssk siz ne kadar diye

selam kızlar ben uzun süredir giremiyorum umarım iyisinizdir
bir değişiklik var mı cinsiyetlerde herkesinki hala aynımı merak ediyorum

ben ayrıntılıya girmeyecegim.voles gibi benim gittigim yer çok iyi hep 4D de gösteriyo kızımı zaten.ben ilk doktora gittigimde bile keseye renkli dört boyutluda gördüm.doktor gerek yok dedi.herşeyini rahat rahat görüyorum.herşey yolunda dedi.yani bende şanslılar arasındayım bu ultrason işinde...

snm tatlım bu haftalarda artık uyuma uyanma satleri duzelmis tir bazi gun cok hareket bazi gun az hareket ederler genelde 2 sate bir bebek hareket te dir ama biz onlarin guclu olan hareketlerini hisetmekteyız canını sıkma tatlım tosunun cok iyidir

tatlım bana da doktor git demedi ama gormek istiyorum bi hatira verilen cd yı saklamak ama ne kadar bilmiyorum ama 200 ti 150 tl se bende gitmicem o parala bebegime neler alirim bende cok pra vermeye karsıyım mileti soymalarina bakalim ssk li ne kadar dicekler bizim gitigimiz ozel hastanede

bende bi şubat bebeği dünyaya getireceğim inşallah:)

Hoş geldin canım. cinsiyeti belli mi meleğinin?

yaa nasıl oluyor ya nasıl kilo almıyorlar?? spor mu yapıyor acaba ben yürümüyourm hiç doğrudur valla... bence pilates spor falan..?

Herhalde yapı meselesi yaaa. Ben hamur işi tatlı kızartma yemiyorum. Ekmek olarak ta az ve light yiyorum ama 5 hafta önce kontrolde 16.haftamın sonunda 4 kilo almış görünüyordum. Bu beş haftada da kaç kilo aldım çok merak ediyorum. Cuma günü görücez bakalım doktor amcamız ne dicekkaydirigubbakcemile2

bende dün üye oldum geldi ama

Ben üyeydim zaten ama gelmedi ben de istiyom yaaa:1no2:

Selam papatyacım. Benim geçen ay %100 demişti ama ondan sonra bir sürü cinsiyet değişen görünce korktum. Cuma günü kontrole gidicem pipiyi tekrar görüp rahatlıcam kaydirigubbakcemile3 Kıyafet olarak önemli değil herşeyin mavi olmasına gerek yok bence bebekler her renk giyebilir ama isim bulup rahat rahat konuşayım çocuğumla yaaa sırnaşık şey

kızlar cok kotu uzuldum ya bıtane arkadas 8 aya yakın bebegini kaybetmis cok fena uzuldum simdi soyledi allah sabir versin benim haberim yok ya oglusun nasil dogum yaklastı diyorum off allahım hepimizi korusun arkadaslar

kızlar cok kotu uzuldum ya bıtane arkadas 8 aya yakın bebegini kaybetmis cok fena uzuldum simdi soyledi allah sabir versin benim haberim yok ya oglusun nasil dogum yaklastı diyorum off allahım hepimizi korusun arkadaslar

bende çok zülüyorum bu konulara allah yardımcısı olsun.benimde bi arkadaş yedi ylıkken bebegini kaybetti.suyu gelmiş mecbur dogum yaptı.bir iki gün yaşadı bebek ve kaybettiler.valla insan korkuyo..zaten nedendir bilmiyorum bu bebekte erken dogum korkum varbherşey yolulda bişey yok ama aklımada gelmiyo degil:sinifsinif:

Amin Canım gerçekten zor bir durum insan çok küçükken kaybedince bile çok üzülüyor.

Kızlar puanladım sizleri, iyi alışverişler...

papatya tatlım korkutma sıkma canını bak ben 7 aylık dogdum 1 kılo 200 gram ama yasatan allah yasatıyo allah hepimizi korusun bebeklerimizi sag saglim kucagımıza allalim dilerim hepimizin allah verdi diye kımseye hava atmadık dimseye kotu dusunce dusunmek allah bizim bebeklerimizin yanında olsun hic birimizde kotu ddusunce yok allah goruyo meleklerimizle hepimizi korusun dilerim

amin canım.öyle tabi

Kızlar herkese merhaba şimdi doktordan geldik bizde oğluşum gayet sağlıklı 465 gr olmuş tek tek baktık ellerıne ayaklarına vs.. doktorumuz hersey cok normal gayet saglıklı ve çok yakışıklı bir oğlunuz olcak dedi burnuda bana benziyormuş :sm_cool: oğluşumda resim çekilirken elini başından çekmedi saygı yapıyor size diyor doktorumuz , çok tuhaf oldum ya öyle görünce maşallah hepimizin meleklerine .... ka ve idrar tahlili yaptırdık onlarıda yarın alıcaz göstericez aşımzıda yarın olucaz şimdilik ben ve oğluşumdan bukadar bayanlar a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…