Kızlar herkese merhaba şimdi doktordan geldik bizdeoğluşum gayet sağlıklı 465 gr olmuş tek tek baktık ellerıne ayaklarına vs.. doktorumuz hersey cok normal gayet saglıklı ve çok yakışıklı bir oğlunuz olcak dedi burnuda bana benziyormuş :sm_cool: oğluşumda resim çekilirken elini başından çekmedi saygı yapıyor size diyor doktorumuz , çok tuhaf oldum ya öyle görünce maşallah hepimizin meleklerine .... ka ve idrar tahlili yaptırdık onlarıda yarın alıcaz göstericez aşımzıda yarın olucaz şimdilik ben ve oğluşumdan bukadar bayanlar a.s
Kızlar herkese merhaba şimdi doktordan geldik bizdeoğluşum gayet sağlıklı 465 gr olmuş tek tek baktık ellerıne ayaklarına vs.. doktorumuz hersey cok normal gayet saglıklı ve çok yakışıklı bir oğlunuz olcak dedi burnuda bana benziyormuş :sm_cool: oğluşumda resim çekilirken elini başından çekmedi saygı yapıyor size diyor doktorumuz , çok tuhaf oldum ya öyle görünce maşallah hepimizin meleklerine .... ka ve idrar tahlili yaptırdık onlarıda yarın alıcaz göstericez aşımzıda yarın olucaz şimdilik ben ve oğluşumdan bukadar bayanlar a.s
Gözün aydın canım..allah oğlunu sana bağışlasın
Ayrıntılıyamı girdin sende..
mrb güzel anneler nasılsınız
geçmişi okuyamadım.
buğün misaifrlerim vardı
giremedim.
güzeldi buğün.
havada güzel.
yürüyüşe çıkamadım.ama olsun yarın telafi ederim artık.
ozlem tatlım masallah oglusuna tosun olucak desene yakısıklı olcak hacan kızlarımızı dizelim siraya biz annesi allah saglik versin bebislere hepsine dogduklarinida gorelim kucagımızda resimlerini ekliyelim kızlar
ayyyy bi uykum varki sormayın göz kapaklarım kapanıyor.
slm kızlar nasılsınız ?
Bebişler nasıl ?
Geçmişi okuymadım ama umarım hepiniz iyisinizdir.
Size bişey soracagım kendiniz için pijama falan almaya başladınızmı.?
Annem artık bebek ve senin için alış veriş yapalım ne olur ne olmaz erken dogum olur olmaz hazır dursun cantalarınız dedi ?
Siz neler düşünüyosunuz bu konuda ?
maşallah ogluna canım...
merhabalar carım.valla ramızda düzenli yürüyüş yapan sensin herhalde. tebrik edirm.ya ben çabuk yoruluyorum...
shıne tatlım ben bir kac aldim gecelik pijama benim annemde almis bir kac hazirda olsun diye terligim falan hazir bebege de bisiler aliyoruz erken dogum olur sonra zorlanmak olur diye bence iyi edersin al hazirda dursunlar
canım zaten benim dogum pijamalarım vardı ama bide kışlık aldım şöyle geniş geniş hem son aylarda giyerim hem dogum yaptıktan sonra giyerim rahat olur diye..bitek onu aldım başka bişey almadım..bende herşey hazır zaten..
canım benim sağolesma hep diyordum sana yürekten oglun olmasını çok istiyordum.bilmem belke kaynanana inat istedim oglun olmasını.eşinde mutlu şimdi..ben senin adına sevindim canım..
tatlım bana da doktor git demedi ama gormek istiyorum bi hatira verilen cd yı saklamak ama ne kadar bilmiyorum ama 200 ti 150 tl se bende gitmicem o parala bebegime neler alirim bende cok pra vermeye karsıyım mileti soymalarina bakalim ssk li ne kadar dicekler bizim gitigimiz ozel hastanede
Ben üyeydim zaten ama gelmedi ben de istiyom yaaa:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?