2010 Şubat Anneleri

ıyi düşünün iyi olsun kızlar.. Allah alnımıza ne yazdıysa onu yaşıcaz.. Ama çok acı.. dünyada hiçbir acı benzemiyor evlat acısına.. ben onun varlığını öğrendiğim gün hissettim..
annem hep derdi.. Anne olunca anladım...

Gözün aydın canım..allah oğlunu sana bağışlasın
Ayrıntılıyamı girdin sende..

Maaaşallah oğluşuna Ayy siz gördükçe özendim oğlumu daha bir göresim geldi yaasırnaşık şey Cuma gelmez böyle bekledikçe

mrb güzel anneler nasılsınız
geçmişi okuyamadım.
buğün misaifrlerim vardı
giremedim.
güzeldi buğün.
havada güzel.
yürüyüşe çıkamadım.ama olsun yarın telafi ederim artık.

ozlem tatlım masallah oglusuna tosun olucak desene yakısıklı olcak hacan kızlarımızı dizelim siraya biz annesi allah saglik versin bebislere hepsine dogduklarinida gorelim kucagımızda resimlerini ekliyelim kızlar

maşallah ogluna canım...

mrb güzel anneler nasılsınız
geçmişi okuyamadım.
buğün misaifrlerim vardı
giremedim.
güzeldi buğün.
havada güzel.
yürüyüşe çıkamadım.ama olsun yarın telafi ederim artık.

merhabalar carım.valla ramızda düzenli yürüyüş yapan sensin herhalde. tebrik edirm.ya ben çabuk yoruluyorum...

slm kızlar nasılsınız ?
Bebişler nasıl ?
Geçmişi okuymadım ama umarım hepiniz iyisinizdir.
Size bişey soracagım kendiniz için pijama falan almaya başladınızmı.?
Annem artık bebek ve senin için alış veriş yapalım ne olur ne olmaz erken dogum olur olmaz hazır dursun cantalarınız dedi ?
Siz neler düşünüyosunuz bu konuda ?

ozlem tatlım masallah oglusuna tosun olucak desene yakısıklı olcak hacan kızlarımızı dizelim siraya biz annesi allah saglik versin bebislere hepsine dogduklarinida gorelim kucagımızda resimlerini ekliyelim kızlar

Sağol canım inşallah...

shıne tatlım ben bir kac aldim gecelik pijama benim annemde almis bir kac hazirda olsun diye terligim falan hazir bebege de bisiler aliyoruz erken dogum olur sonra zorlanmak olur diye bence iyi edersin al hazirda dursunlar

canım zaten benim dogum pijamalarım vardı ama bide kışlık aldım şöyle geniş geniş hem son aylarda giyerim hem dogum yaptıktan sonra giyerim rahat olur diye..bitek onu aldım başka bişey almadım..bende herşey hazır zaten..

ozlem sen kocaelisin dimi gebzeye yolun duserse alis veris icin bebise bana soyle bildigim indirimli magzalar var hemde pesine da indirim yapiyolar hafta sonu bisiler aldik eklemistim bu hafta sonuda 10 lu hastane cikis alim diyorum yuzde 30 indirimli 28 tl 30 ti ler normalde 50 45 tl 10 lu guzel olanlar

maşallah ogluna canım...

merhabalar carım.valla ramızda düzenli yürüyüş yapan sensin herhalde. tebrik edirm.ya ben çabuk yoruluyorum...

hergün bende yapamıyorum ama elimden geldiğince yapmak istiyorum.

bende daha pjama falan almadım kendime
ama alacam inş.
şöyle beyazlı penbeli birşeyler istiyorum
önleride düğmeli olsun diyorum bebişleri emzirmek
için kolay olur bakalım .

hepinize selam kızlar bi kaç gündür gelemedim demiştimya bizim burda ayrıntılı usg yok diye doktor başka ile sevk yaptı git gel iki gün sürdü işte ama allaha şükür bebişimiz iyiyiymiş teyzeleri bi yaramazlık yok ama hayla cinsiyetini göstermemekte kararlı neyse napalım canı sağolsun kuzumun ben dört ay daha beklerim artık zaten cinsiyet söyleselerde ben pek güvenemem en iyisi doğunca bakarız babamızdanmı olcak bendenmi:))

shıne tatlım ben bir kac aldim gecelik pijama benim annemde almis bir kac hazirda olsun diye terligim falan hazir bebege de bisiler aliyoruz erken dogum olur sonra zorlanmak olur diye bence iyi edersin al hazirda dursunlar

Nasıl peki pijama alt üst seklindemi yoksa elbise tarzımı aldın .Hangilerinden almak lazım .
Eger zahmet olmazsa eklermisin profiline .Bizede fikir olur.

Papatya sen bilirsin canm .Önceden tecrüben oldugu için söylüyorum .Nasıl pijamalar iyi olur .İnternette biraz arastırdım .Lohusa pijamalarının fiyatlarını falan.Cok güzel şeyler varda subat ayında olması korkutuyor beni .

Ebru Maternity

Ebru Maternity

Hepsiburada.com : CHEZ ELLE LİNGERİE / KRUVAZE HAMİLE PİJAMA | Anne & Bebek & Çocuk

Hepsiburada.com : CHEZ ELLE LİNGERİE / KRUVAZE HAMİLE PİJAMA | Anne & Bebek & Çocuk
Daha cok güzel seyler var.Ama cokmu ince kalır acaba.

Hmm bu arada bunlarda bebek bakım cantaları begendiklerim bakalım siz begenecekmisiniz.Bibern koyma aparatının sıcak soguk tutma özelliği olması .Alt acma minderinden , kirli torbasına herseyin olması hoşuma gitti.Sizce nasıl kızlar.

Hepsiburada.com : AVVİO ANNE BAKIM ÇANTASI A1002 - FÜME | Anne & Bebek & Çocuk

Hepsiburada.com : AVVİO ANNE BAKIM ÇANTASI A2001 - BORDO | Anne & Bebek & Çocuk

shine tatlım profilime bak bebisin oraya koymustum gecen bende cok var ama saten veya yazliklar bu yesili kızlık aldim o krem pijamama da sabahlik ariyorum uzerine

esma hep diyordum sana yürekten oglun olmasını çok istiyordum.bilmem belke kaynanana inat istedim oglun olmasını.eşinde mutlu şimdi..ben senin adına sevindim canım..
canım benim sağol

canım genelde ssk anlaşmalı yapmıyolar özelde ayrıuntılı usg yi kaç yere sordum anlaşma yok dediler ben özel bi hastanede muayne olmuştum ordan gönderdi doktor 100 liraya oda hastane gönderdiği için ama ben gidemedim
Ben üyeydim zaten ama gelmedi ben de istiyom yaaa:1no2:

canım üyelik bilgilerine bak düzenle gelir ben dün oldum geldi işte

ay hadi maşallah gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…