shine tatlım profilime bak bebisin oraya koymustum gecen bende cok var ama saten veya yazliklar bu yesili kızlık aldim o krem pijamama da sabahlik ariyorum uzerine
slm kızlar nasılsınız ?
Bebişler nasıl ?
Geçmişi okuymadım ama umarım hepiniz iyisinizdir.
Size bişey soracagım kendiniz için pijama falan almaya başladınızmı.?
Annem artık bebek ve senin için alış veriş yapalım ne olur ne olmaz erken dogum olur olmaz hazır dursun cantalarınız dedi ?
Siz neler düşünüyosunuz bu konuda ?
Nasıl peki pijama alt üst seklindemi yoksa elbise tarzımı aldın .Hangilerinden almak lazım .
Eger zahmet olmazsa eklermisin profiline .Bizede fikir olur.
yolladığın liklerde hepsi buradaki pempe olan güzel ama çantalar hoşuma gitmedi zaten her halükarda koca bi çanta bezdi değişek kıyafetti alman lazım birde ben kolumda kol çantası taşıyamam gibime geliyor bebişle çıkınca .
tatlım o krem renngi pijamaya 75 ti vermistik yesile de 60 ama onlari boyle deyısık markalar satan yerden indirimden aldim beyendiginize saol ama cogu ic camasiri satan yerlerde cok sık ve guzel hemde ucuz pijamalar var kızlar hamileler icin arastırın gecen baktim ekim annesi bitane arkadas 20 til ye super pijama almis cok hosuma giti tac ta almis takım yapmis
biliyorum ama birgün onu hissetmeden durmak çok korkutuyor beni yarın doktora gidicez inş sağlıklıdır bebişim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:zeh tatlım uzulme sagliklidir bebisin annesi bir kac gun hareket etmeyınce panıklemeyın diyodu gecen okudum uzme kendini
selam kızlar nasılsınız?? benim morelim çok bozuk tam bi gündür bebğim kıpırdamıyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
tatlım o krem renngi pijamaya 75 ti vermistik yesile de 60 ama onlari boyle deyısık markalar satan yerden indirimden aldim beyendiginize saol ama cogu ic camasiri satan yerlerde cok sık ve guzel hemde ucuz pijamalar var kızlar hamileler icin arastırın gecen baktim ekim annesi bitane arkadas 20 til ye super pijama almis cok hosuma giti tac ta almis takım yapmis
slm kızlar nasılsınız ?
Bebişler nasıl ?
Geçmişi okuymadım ama umarım hepiniz iyisinizdir.
Size bişey soracagım kendiniz için pijama falan almaya başladınızmı.?
Annem artık bebek ve senin için alış veriş yapalım ne olur ne olmaz erken dogum olur olmaz hazır dursun cantalarınız dedi ?
Siz neler düşünüyosunuz bu konuda ?
selam arkadaşlar bende şubat annesiyim ama burayı yeni buldum benim 2. çocuğum size tavsiyem normal doğum yapacaklara 2 tane elbise türü pijama tabii önü gögüse kadar düğmeli olsun rahat etmek için çünkü normal doğumda doğumdan sonra dikiş kontrolü yapıyorlar sonra 1 de altı üstlü pijamanız olsun yedekli çünkü kanamadan dolayı leke oluşabiliyor pijamalarda tamamen önden düğmeli olursa iyi olur. Sezeryandada ilk önce gecelik istiyorlar sonra hemen pijamaya geçiriyorlar zaten. yardımcı olmuşumdur umarım
selam kızlar nasılsınız?? benim morelim çok bozuk tam bi gündür bebğim kıpırdamıyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hoşgeldin canım.. evet önemli bilgiler verdin sağol ama aklıma bişey takıldı ikide bir gelip çuçumuzamı bakacaklar ayıp değilmi yaaa öf
ben bugüne kadar hiç vajinal muayene olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?