selam arkadaşlar bende şubat annesiyim ama burayı yeni buldum benim 2. çocuğum size tavsiyem normal doğum yapacaklara 2 tane elbise türü pijama tabii önü gögüse kadar düğmeli olsun rahat etmek için çünkü normal doğumda doğumdan sonra dikiş kontrolü yapıyorlar sonra 1 de altı üstlü pijamanız olsun yedekli çünkü kanamadan dolayı leke oluşabiliyor pijamalarda tamamen önden düğmeli olursa iyi olur. Sezeryandada ilk önce gecelik istiyorlar sonra hemen pijamaya geçiriyorlar zaten. yardımcı olmuşumdur umarım
Hoşgeldin canım. Sağol verdiğin bilgiler için.
Alışık olmayan için gecelik giymek zor geliyor ama ben çok severim ve çok ta rahat geliyor bana yaz kış kullanıyorum.
Canım geceliğin kısa kollu olması gerekir mi hani serum falan takıyorlar mı?
ZEH uzan kanapeye tv kumandasını tuşları aşağı gelecek şekilde göbeğinin üzerine koy ve seyret pıt pıt atıyosa hiç bişey olmaz. rahat ol lütfen
Fatma ne diyon sen ya şaka gibi.. kız kocama bile göstermiyom ben onlara nasıl açayım.. allahım sezeryanmı olsam
Kızlar ilk giydirceginiz çıtçıtlı badileri uzun kollu alın sakın kısa kol almayın bide zamanı gelince bazı şeyleri alın yoksa giydirmeden rafa kaldıracağınız kıyafetleriniz olur 4 ay sonra yaz gelicek ve giydiremeyeceksiniz. Bide çok hediye gelicek fazladan bişeyler almayın bence ama insanın kendine hakim olması zor tabii
bende hiç vajinal konturol olmadım.
bende çok çekiniyorum kızlar
nasıl olacak bilmiyorum.
o an aklına bile gelmiyor diyorlar
hayırlısı bakalım.
bende hiç vajinal konturol olmadım.
bende çok çekiniyorum kızlar
nasıl olacak bilmiyorum.
o an aklına bile gelmiyor diyorlar
hayırlısı bakalım.
kızlar oğlumun dünkü resmi pek belli değil ama
http://img225.imageshack.us/img225/1825/13895476.jpg
buda teyzemizin aldığı hastane çıkışı
http://img223.imageshack.us/img223/7523/53482995.png
aman ben oldum kasmayın bu kadar yaa bakarsa baksın ben normal doğum yapayımda istiyorsa gelsin baksın ne utanıcaksınız ağda için gidincede görmüyorlar mı.tabii bende utanıyorum ama yapcak birşey yok kuafördede 2 dk yüzümü kapatıyorum sonra alışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?