hoşgeldin satdaşım. sende ne var ne yok?
meleksen gülşah tuğba ve çakırgözlü teşekkür ederiz teyzeleri cicilerini beğendiniz içinde ayrıca teşekkür ediyor oğluşum
Kızlar herkese merhaba. Ancak gelebildim eve. Gündüz giremiyorum yoğunluktan. Geçmiş çok birikmiş okuyamadım. Umarım herkes çok iyidir.
AKARAHAN canım Allah bağışlasın bebğini çok tatlı maşallah
srpp ağdacımı ne diyon sen bee.. benim kız kardeşimin güzellik merkezi var. kaçtır söylüyo gel yapalım diye hayatta gitmem hayatta hiçbir kuvvet bana başkasına ağda yaptıramaz.. Laf aramızda bu ara zorlanmaya başladım.. göremiyom .. biryerimi. :)) bir akıl verin hele..
Bizim boyumuzda 26,5 cm ve kilomuz 465 gr teyzeleri...
Hoşbulduk canım. İşten geldim şimdi dinleniyorum.Sen nasılısn
teşekkür ederim canım boyu o değil canım 2 ay önceki usg görüntüsündede 10 cm yazıyor orda ama o zaman 6 cm demişti dr
bende orda yazan doğru oluyor sizin makine yanlış mı ne
selam kızlar.
özlem ve akarahan gözünüz aydın bebişlerinizi görüp geldiniz ne güzel... maşallah bebişlere
akarahan o battaniyeyi nasıl örcen kız, zor gibi..bir de bu model haricinde daha açıklamalı hali var mı?, şu kadar başla, 3 sırada şöyle yap falan diye. yoksa işin zor anacım, hiç başlama bence şakkıdı
ya benim bebeğim neden küçükcük27 cm 415 gram demişti doktor
bugün mü gittin doktora? maşşallah büyümüş yumurcak. bizim satlar aynı ya, ctesi de ben gidicem doktora: karşılaştırmak için soruyorum canım..
ne zaman gördün canım normal gibi ama
geçen cuma gittik işteşimdi sizinkilerle kıyaslıyorum 200 gram fark var nerdeyse:
bende dün üye oldum geldi ama
srpp ağdacımı ne diyon sen bee.. benim kız kardeşimin güzellik merkezi var. kaçtır söylüyo gel yapalım diye hayatta gitmem hayatta hiçbir kuvvet bana başkasına ağda yaptıramaz.. Laf aramızda bu ara zorlanmaya başladım.. göremiyom .. biryerimi. :)) bir akıl verin hele..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?