2010 Şubat Anneleri

Valla doğum ziyaretine hastaneye gittim bir kaç kere sıcaktı. Ben de orta kalınlıkta bir tane aldımikinciyi de öyle almayı planlıyorum. Üşürsem sabahlık şal falan atarım üstüme diyorum.

Allah iyiliğini versin kız bunun için sezeryan olunur mu? Kadın olduğumuz için ömrümüzde 2-3 kez bu muayneyle karşı karşıya kalıyoruz. Sen ağdacıya da gitmiyorsundur o zamankaydirigubbakcemile3

ay bende hıc vijinal kontrol olmadim cok utanıyom ya kızlar napcam diye ama ben normal dogumdan yanayım dusunsenize dogum yapiyorum bitane ingiliz bitane zenci beni goryo aamannn

Meleksencim seninki daha iyi en azından yabancıkaydirigubbakcemile3

Esracım valla hediye çok geliyormuş ama yeni doğan eşyaları olmuyor genelde tabi. 3 aylıktan sonra giyilebilecek şeyler geliyor. Fazla almaya karşıyım ben de. Bi de sonradan çıkar alırız yine çocuk doğunca eve kapanmıcaz ya. Ben sadece 3 aylığa kadar olan giysiler alcam sonra yaz başında gider alırım yazlık ne istersem. Hem o zaman daha tecrübeli olurum sırnaşık şey

sağol canım boyu yanlış hesap yapmadıysam 27 cm kilosu 514 gr teyzesi

meleksen gülşah tuğba ve çakırgözlü teşekkür ederiz teyzeleri cicilerini beğendiniz içinde ayrıca teşekkür ediyor oğluşum

kızlar oğlumun dünkü resmi pek belli değil ama
http://img225.imageshack.us/img225/1825/13895476.jpg

buda teyzemizin aldığı hastane çıkışı
http://img223.imageshack.us/img223/7523/53482995.png

canım maşallah oğluşuna belli belli yüzü burnu ağzı herbişeyi belli olmuş maşallah.... teyzemizede teşekkür ederiz yiğenimize aldığı ciciler için... opuyorumnanaktan

sağol canım boyu yanlış hesap yapmadıysam 27 cm kilosu 514 gr teyzesi

doğrudur canım bende c.tesi günü gittim 28 cm boy 584 gr ağırlık dedi... hemen hemen aynı gibi... maşallah ona

Kızlar herkese merhaba. Ancak gelebildim eve. Gündüz giremiyorum yoğunluktan. Geçmiş çok birikmiş okuyamadım. Umarım herkes çok iyidir.
AKARAHAN canım Allah bağışlasın bebğini çok tatlı maşallah

teşekkür ederiz esra teyzesi cicisini beğendiğine sevindik oğlumla ben bana pek bişey bırakmıyorlar durmadan bişeyler alıyor anneannesi ve teyzesi sağolsunlar

hoşgeldin satdaşım. sende ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…