2010 Şubat Anneleri

fatoşcum ben farkettim yokluğunuda annenlerle ilgileniyosun diye düşündüm geçmiş olsun canım üzüntüdendir bir kere benimde yüksek çıkmıştı benim yorgunluktandı hastaneye kadar yürümüşütm ve sıcaktı ondan olmuştı belki seninde öyle bişeydir canım inşallah düşmüştür

fikirevi hayrunisa hastanesi canım 97 tl
cumartesi birtek burası bakıyor senin dediğin hastane iyi ama hafta içi izin lamaıyorum ben işten güzelim. sana özel mesaj atmıştım ama gelmedi sanırım..

yok canım gelmedi
hayırlısı olsun canım
bakalım bende pazartesi görüneyim doktora ona göre alayım randevuyu diyorum
umarım bir terslik çıkmaz
bizim hastane ile 29 mayıs arasında yarı yarıya fark var

ettik canım etmez olur muyuz ama ailenin burada olduğunu biliyorduk ya içimiz rahattı opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun bende aşımı 2 hafta sonra olacagım hayırlısıyla
bana 22. haftada gel dediler

sağol aykız iyiyiz şükür.. fikirevi teşekkürler canım

DesturBenGeldim, Kadın , 43 , ıstanbul
Uyur emzirir "Uyur uyutur" başlıklı itirafı okuyunca anımsadım. Oğlum yeni doğmuştu. Henüz lohusaydım ve uykuya doyamıyordum. Bir gece artık nasıl olduysa, kocamı emzirmeye kalkmışım. Adamcağız "Uyan hanım, benim ben! Oğlan hala beşiğinde!" diye seslenmiş ama ben duymamışım. Üstelik, göğsümü agzına dayayıp durmuşum. Hala anlatır ve güleriz.

Kızlar çok güldüm ya.. :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ay sinir oldum ya kizima aldigim cicilerin resimlerini çektim bilgisayara atayim dedim
ama bi türlü makinanin kablosunu bulamadim klava:

Artik yarin hallederim aksam kocis gelince ona sorarim kesin o kaldirmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…