fikirevi hayrunisa hastanesi canım 97 tl
cumartesi birtek burası bakıyor senin dediğin hastane iyi ama hafta içi izin lamaıyorum ben işten güzelim. sana özel mesaj atmıştım ama gelmedi sanırım..
kızlar merhaba nasılsınız? 2 gün pek giremedim annemler bugün gitti yeğenimde burdaydı oda gittiiya ev birden boşaldı çok ağladım.sonra sağlık ocağına gittim aşımı oldum ama tansiyon sorunu çıktı 150/90 çok yüksek 3 kere ölçtü 1 saat sonra gittik yine aynı böle olmaz dedi yarın yine gitçem takibe alcak 3 kere böle çıkarsa doktoruna yönlendircem dedi dua edin kızlar düşşsün şu tansiyonum.üzüldüm belki ondandır inşallah.kalp atışınada dinledik öle işte geçmişi okudum kaçırdıklarım varsa kusura bakmayın bu arada beni hiçmi merak etmediniz ?
İyi çok şükür tatlım Senin minişin nasıl
kızlar iyi akşamlar hepinizi ve meleklerinizi öpüyorum
bu da bugunkü son hediyem olsun
sevgiyle kalın
Dailymotion - Yeni Turku - Bana Bir Masal Anlat Baba - une vidéo Musique
DesturBenGeldim, Kadın , 43 , İstanbul
Uyur emzirir "Uyur uyutur" başlıklı itirafı okuyunca anımsadım. Oğlum yeni doğmuştu. Henüz lohusaydım ve uykuya doyamıyordum. Bir gece artık nasıl olduysa, kocamı emzirmeye kalkmışım. Adamcağız "Uyan hanım, benim ben! Oğlan hala beşiğinde!" diye seslenmiş ama ben duymamışım. Üstelik, göğsümü agzına dayayıp durmuşum. Hala anlatır ve güleriz.
Kızlar çok güldüm ya.. :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?