kızlar oğlumun dünkü resmi pek belli değil ama
http://img225.imageshack.us/img225/1825/13895476.jpg
buda teyzemizin aldığı hastane çıkışı
http://img223.imageshack.us/img223/7523/53482995.png
sağol canım boyu yanlış hesap yapmadıysam 27 cm kilosu 514 gr teyzesi
Evet canım bugun gittik sabah gayet ıyıymiş oğluşumuz sendende hayırlı haberler bekliyoruz inşallah :CüvCüv:
Maşallah oğluşuna canım. Kocaman adam olsunlar inşallah:Saruboceq:
Cicilerimiz de pek güzel güle güle giysin.
bana gelmedi offf bende istiyorum
veriyorum sıkı dur KARDEŞİNİ ACİL ZİYARET ET :)
valla tatlım süper rahat
alışıyorsun zamanla merak etme
bu arada kızlar benden meleklerinize gelsin
Dailymotion - Sezen Aksu ( Ninni ) - Müzik Kanalı
seldacım nisa hastanesi mi yenibosnada gideceğin??İnşallah dediğiniz gibidir. Kızlar doktor normal dedi ama hafta ve ağırlıkları kıyaslayınca tedirgin oldum..
zeh canım bende yenibosnada bir hastane buldum ayrıntılı için randevu aldım fiyatlarda bayağı uygun..
cumartesi gidicem işte bakalım
İnşallah iyi haberlerle gelirim sizlere.. Amniyonsentez sonuçlarını beklerken neler yaşadım ne sıkıntılar çektim biliyorsunuz.. Allahım birdaha göstermesin o günleri..ne bana nede sizlere AMİN.
İnşallah dediğiniz gibidir. Kızlar doktor normal dedi ama hafta ve ağırlıkları kıyaslayınca tedirgin oldum..
zeh canım bende yenibosnada bir hastane buldum ayrıntılı için randevu aldım fiyatlarda bayağı uygun..
İnşallah iyi haberlerle gelirim sizlere.. Amniyonsentez sonuçlarını beklerken neler yaşadım ne sıkıntılar çektim biliyorsunuz.. Allahım birdaha göstermesin o günleri..ne bana nede sizlere AMİN.
srpp ağdacımı ne diyon sen bee.. benim kız kardeşimin güzellik merkezi var. kaçtır söylüyo gel yapalım diye hayatta gitmem hayatta hiçbir kuvvet bana başkasına ağda yaptıramaz.. Laf aramızda bu ara zorlanmaya başladım.. göremiyom .. biryerimi. :)) bir akıl verin hele..
sırnaşık şey sırnaşık şey :1hug: buda benim gibi annemden bile utanırdım oda derdi evlenince ne yapcen sen diye
akrahan maşallah oğlun büyür inşallah :)))) cicileri çok güzel annesi... kızlar mulipadan banada bişey gelmedi nedenki
evet arkadas lar bebekler gayet iyi kıyaslamayalim ve kilolarimizida bazi anneler cok kilo bazilari hic almiyomus bazinin gobeyı cıkıyo bazilarinin son aylara kadar gorunmuyomus sakın uzulmeyın canınızı sıkmayın bizim ki 17 haftalik ken gitik 210 gramdi boyuda 18 veya 16 di
Canım çok güzel yaaaa.Çok sağol teyzesi
fikirevi sağol canım çok güzel
İnşallah dediğiniz gibidir. Kızlar doktor normal dedi ama hafta ve ağırlıkları kıyaslayınca tedirgin oldum..
akrahan maşallah oğlun büyür inşallah :)))) cicileri çok güzel annesi... kızlar mulipadan banada bişey gelmedi nedenki
geçmiş olsun canımslm kızlar..
ben geldim ama kimse yok galiba..
nasılsınız herşey yolunda dimi?
benim kanım düşmüş 9 a..
ek pekmezdir, kuru üzümdür takviye ediyorum. bakalım yakında kontrolümüz var, doktorum ne diycek?
sağol canım bugünde gittiler çok ücanım ne iki haftası geçmişe baktım da geldiği günden beri bakmaya başlamışklava: bi de çok kızdım kızgınlığım geçmedi ne yemek koyasım geliyor önüne ne de evin içinde gezip durmasına gönlüm razı oluyor resmen her gördüğümde sinir oluyorum -tatlicadiarzu-
yok canım birşey olmuyor ya. birden kafana dikiyosun zaten mide falan bulandırmıyor.
gözün aydın canım. ne kadar mutlu olmuşsun öyle. gerçi biraz da hamileliğin verdiği duygular var galiba ben de her şeye ağlıyorum kaydirigubbakcemile3
kızlar bugün öğleden sonra doktora gideceğim. çok heyecanlıyım, bir yandan da korku var acaba bebeğim yeterince büyüyor mu? ya çünkü ben kilo alamıyorum :gitme: stresten sinirden yemek yiyemiyorum. kocam zaten benim yememle hiç ilgilenmez bu daha çok üzüyor beni. kaç ay bulantı çektim ağzıma bir lokma yemek atamadım adam bir telefonda ya da bir kez eve gelince bugün ne yedin diye sormamıştı. dün nöbetçiydi aramış akşama ne yediniz diyorklava: kardeşini doyurmuş muyum doyurmamış mıyım klava:
ben bilmiyorum ki bu adamdan nasıl çocuk yaptım.. delikafadulden
günaydın herkese biz dün dra gittik %100 erkek dedi drumuz 514 gram olmuş herşey normal dedi 10 dakika kadar kalp atışalrını izledik ve ay sonuna kadar şeker testini yaptır dedi ve ayrıntılı usg istemedi gerek görmedi galiba 20 dakika inceledik bebeğimi kocaman olmuş oğlum
maşallah canım oğluşunakızlar benim oğluşumun ultrason görüntülerini paylaşmak istedim gerçi renkli deil ama
olsun :ecrin_bebek:
arkadaslar az once kardesim aradi ve hastanede oldugunu soyledi dogum icin,ikinci cocugu ama daha cok korktugunu soyledi,,,tansiyonu cok cikmis,agliyodu,ne olur bana dua et diyo,sizde dua edin ne olur,,:Saruboceq::Saruboceq:
allah kurtarsın diecektim hadi gözünüz aydıon canımCok sagol bitanem,kardesim kurtulmus bile,,,zemuszemusoooooh ne guzel,darisi basimiza:Saruboceq:
gözün aydın maşşallah özlemcimKızlar herkese merhaba şimdi doktordan geldik bizdeoğluşum gayet sağlıklı 465 gr olmuş tek tek baktık ellerıne ayaklarına vs.. doktorumuz hersey cok normal gayet saglıklı ve çok yakışıklı bir oğlunuz olcak dedi burnuda bana benziyormuş :sm_cool: oğluşumda resim çekilirken elini başından çekmedi saygı yapıyor size diyor doktorumuz , çok tuhaf oldum ya öyle görünce maşallah hepimizin meleklerine .... ka ve idrar tahlili yaptırdık onlarıda yarın alıcaz göstericez aşımzıda yarın olucaz şimdilik ben ve oğluşumdan bukadar bayanlar a.s
benbim hiç hareket etmedi dahaselam kızlar nasılsınız?? benim morelim çok bozuk tam bi gündür bebğim kıpırdamıyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hoş geldin aramızaselam arkadaşlar bende şubat annesiyim ama burayı yeni buldum benim 2. çocuğum size tavsiyem normal doğum yapacaklara 2 tane elbise türü pijama tabii önü gögüse kadar düğmeli olsun rahat etmek için çünkü normal doğumda doğumdan sonra dikiş kontrolü yapıyorlar sonra 1 de altı üstlü pijamanız olsun yedekli çünkü kanamadan dolayı leke oluşabiliyor pijamalarda tamamen önden düğmeli olursa iyi olur. Sezeryandada ilk önce gecelik istiyorlar sonra hemen pijamaya geçiriyorlar zaten. yardımcı olmuşumdur umarım
maşallah canım güle güle giysinkızlar oğlumun dünkü resmi pek belli değil ama
http://img225.imageshack.us/img225/1825/13895476.jpg
buda teyzemizin aldığı hastane çıkışı
http://img223.imageshack.us/img223/7523/53482995.png
bana gelmedi offf bende istiyorum
veriyorum sıkı dur KARDEŞİNİ ACİL ZİYARET ET :)
valla tatlım süper rahat
alışıyorsun zamanla merak etme
bu arada kızlar benden meleklerinize gelsin
Dailymotion - Sezen Aksu ( Ninni ) - Müzik Kanalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?