2010 Şubat Anneleri

evet arkadas lar bebekler gayet iyi kıyaslamayalim ve kilolarimizida bazi anneler cok kilo bazilari hic almiyomus bazinin gobeyı cıkıyo bazilarinin son aylara kadar gorunmuyomus sakın uzulmeyın canınızı sıkmayın bizim ki 17 haftalik ken gitik 210 gramdi boyuda 18 veya 16 di

ınşallah dediğiniz gibidir. Kızlar doktor normal dedi ama hafta ve ağırlıkları kıyaslayınca tedirgin oldum..
zeh canım bende yenibosnada bir hastane buldum ayrıntılı için randevu aldım fiyatlarda bayağı uygun..
cumartesi gidicem işte bakalım
ınşallah iyi haberlerle gelirim sizlere.. Amniyonsentez sonuçlarını beklerken neler yaşadım ne sıkıntılar çektim biliyorsunuz.. Allahım birdaha göstermesin o günleri..ne bana nede sizlere AMıN.

akrahan maşallah oğlun büyür inşallah :)))) cicileri çok güzel annesi... kızlar mulipadan banada bişey gelmedi nedenki

seldacım nisa hastanesi mi yenibosnada gideceğin??

amin canım allah kimseye yaşatmasın hamileliğin tadını çıkar bak normal demiş drda

sırnaşık şey sırnaşık şey :1hug: buda benim gibi annemden bile utanırdım oda derdi evlenince ne yapcen sen diye

Kız siz çocuk nasıl yaptınız ben onu merak ediyom vallakaydirigubbakcemile3
Hem ağdacını rahatlığına alışınca bi daha kendin yapmazsın 5 dk hallediyorlar uğraştığına değmez.

Selda boy kilo karşılaştırmayın canım yaa. Her bebek aynı olur mu doktorun ne derse ona bakkaydirigubbakcemile5

akrahan maşallah oğlun büyür inşallah :)))) cicileri çok güzel annesi... kızlar mulipadan banada bişey gelmedi nedenki

sağol canım bende milupaya 6. aydan beri üyeyim ama banada gelmedi gerçi adreim eskiydi yeni güncelledim belki gelir senin adreste sorun falan yoksa gelir canım

benimde 16 haftalık 160 grdı canım
bu dogrultuda benim melegim minyatür
ama dediğin gibi doktor saglıklı dediyse sorun yoktur diyorum bende
annesi neki kızı ne olsun di mi?
6 kilo vermiştim üç ayda ama 4ünü 2 ayda geri aldım kaydirigubbakcemile2

Canım çok güzel yaaaa.Çok sağol teyzesi

ne demek canım kaydirigubbakcemile5

fikirevi sağol canım çok güzel

alkisalkisalkis

tatlım hangi hastane?
ne kadarmış?
29 mayısta 68e geliyır ayrıntılı
orası daha ucuzsa bende oradan alayım randevuyu???

kaderimiz mi bizi mi sevmediler kafamçokkarıştı

geçmiş olsun canım
sağol canım bugünde gittiler çok ü
züldüüm

canım gözün aydın maşallah oğluşuna
kızlar benim oğluşumun ultrason görüntülerini paylaşmak istedim gerçi renkli deil ama
olsun :ecrin_bebek:
maşallah canım oğluşuna
arkadaslar az once kardesim aradi ve hastanede oldugunu soyledi dogum icin,ikinci cocugu ama daha cok korktugunu soyledi,,,tansiyonu cok cikmis,agliyodu,ne olur bana dua et diyo,sizde dua edin ne olur,,:Saruboceq::Saruboceq:

Cok sagol bitanem,kardesim kurtulmus bile,,,zemuszemusoooooh ne guzel,darisi basimiza:Saruboceq:
allah kurtarsın diecektim hadi gözünüz aydıon canım
gözün aydın maşşallah özlemcim
selam kızlar nasılsınız?? benim morelim çok bozuk tam bi gündür bebğim kıpırdamıyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
benbim hiç hareket etmedi daha
hoş geldin aramıza
kızlar oğlumun dünkü resmi pek belli değil ama
http://img225.imageshack.us/img225/1825/13895476.jpg

buda teyzemizin aldığı hastane çıkışı
http://img223.imageshack.us/img223/7523/53482995.png
maşallah canım güle güle giysin

sağol canım

fikirevi hayrunisa hastanesi canım 97 tl
cumartesi birtek burası bakıyor senin dediğin hastane iyi ama hafta içi izin lamaıyorum ben işten güzelim. sana özel mesaj atmıştım ama gelmedi sanırım..

kızlar mer haba nasılsınız?2 gün pek giremedim annemler bugün gitti yeğenimde burdaydı oda gittiiya ev birden boşaldı çok ağladım.sonra sağlık ocağına gittim aşımı oldum ama tansiyon sorunu çıktı 150/90 çok yüksek 3 kere ölçtü 1 saat sonra gittik yine aynı böle olmaz dedi yarın yine gitçem takibe alcak 3 kere böle çıkarsa doktoruna yönlendircem dedi dua edin kızlar düşşsün şu tansiyonum.üzüldüm belki ondandır inşallah.kalp atışınada dinledik öle işte geçmişi okudum kaçırdıklarım varsa kusura bakmayın bu arada beni hiçmi merak etmediniz ?

Fatoşçum Allah kavuştursun. Üzülme canım doğumda gelecekler yine di mi?

Fatoşçum Allah kavuştursun, geçmiş olsun. Üzüntüdendir canım ya... Daha iyi hissettiğinde kendini, normal olacaktır inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…