2010 Şubat Anneleri

kimsecikler yok mu yavvvvv bizim internet habire koptu bugün bişi anlamadım muhabbette edemedim iki çift şurda klava: :mymeka:

ay ne güzel zemuszemus pek sıkıldık biz bugün işyerinden dünde tatildik zor geldi bebişime de kıpır kıpır duramadı bugün hele acıkınca bir tekme atıyor artık pek fena olduk teyzeleri biz alkisalkisalkis

deli mine hakikaten çok uykusu varmış sırnaşık şey sırnaşık şey delikafadulden

oh masallah

hala çıkamıyorum işyerinden öf ne bitmeyen işmiş bu böyle kocişim bile arkadaşlarıyla dışarıya çıktı ben hala çalışıyorum:sinifsinif: gelde sinirden kudurma şimdi-tatlicadiarzu-

Tuğbacım yazık sana ya...İlerki aaylarda dinlenmen lazım senin. nasıl olacak

evet ya malesef :sinifsinif:kayınvalidem çocuğa bakacakmış ben çalışcakmışım 2 aylık bebişimi nasıl bırakcam hiç bilmiyorum kayınpederim çalış diye açıkca baskı yapıyor bende kayınpederden çekiyorumklava: düşünüyorum ona ne bırakayım diye kimseyi ilgilendirmez diyorum ama evde kalsam bu seferde bebek bir yandan evişi yemek bulaşık temizlik hep bana bakacak birde benim kayınvalide hiç karışmaz kayınpeder her yaptığımı eleştirir şimdi eve gidince sadece bulaşık oluyor yemeği kayınvalide yapıyor bana akıl verin kızlar yamafoldumben

Aaaa nasil insan bunlar canim senin yerine nasil karar verebiliyolar ki klava:
peki esin ne diyo bu duruma

Aaaa nasil insan bunlar canim senin yerine nasil karar verebiliyolar ki klava:
peki esin ne diyo bu duruma

oda çalışmamı istiyor tabi ev alalım onlardan ayrılalım diye kayınpederle benim aram bozuk bana küsmüş konuşmuyoruz beraber yemek yiyoruz okadar neyse benim çıkmam lazım kendinize ve bebişlere çok iyi bakınopuyorumnanaktan yarına akıl istiyorum hepinizden hangisi benim içi daha iyi olur karar veremedim akannehir

hahaha... ay çok komikmiş yaa. çok güldüm valla...
sen beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün inşaallah..
valla koptum heeeeeee :roflol:

bu arada ben ne zaman girsem kimse olmuyooo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…