oda çalışmamı istiyor tabi ev alalım onlardan ayrılalım diye kayınpederle benim aram bozuk bana küsmüş konuşmuyoruz beraber yemek yiyoruz okadar neyse benim çıkmam lazım kendinize ve bebişlere çok iyi bakınopuyorumnanaktan yarına akıl istiyorum hepinizden hangisi benim içi daha iyi olur karar veremedim akannehir
günaydın kızlar biz buğün erkenciyiz.
kahvaltı yaptık geldik.
günaydın , herkese güzel günler...
Günaydııın kızlar bugün akşamüstü biz doktora gidicez bakalım inşallah büyümüştür bebeğim.. Çok endişeliyim... Off ve heyecanlıııı:))alkisalkisalkis
günaydın canımgünaydın kızlar.. İnşallah hepiniz iyisinizdir..
yeni bişey öğrendim hemen paylaşıyorum
Gece yatarken yön değiştireceğiniz zaman yatağın içinde değilde doğrularak değiştirmemiz öneneriliyor, son aylardaki kordon dolanmalarının sebeplerinden biride bu hareketmiş bilginiz olsun..
günaydın canım iyiyiz sen nasılsınngünaydın tatlı anneler ve bebişleri opuyorumnanaktan umarım herkes iyidir bugün
günaydın kızlar.. İnşallah hepiniz iyisinizdir..
yeni bişey öğrendim hemen paylaşıyorum
Gece yatarken yön değiştireceğiniz zaman yatağın içinde değilde doğrularak değiştirmemiz öneneriliyor, son aylardaki kordon dolanmalarının sebeplerinden biride bu hareketmiş bilginiz olsun..
kızlar mer haba nasılsınız?2 gün pek giremedim annemler bugün gitti yeğenimde burdaydı oda gittiiya ev birden boşaldı çok ağladım.sonra sağlık ocağına gittim aşımı oldum ama tansiyon sorunu çıktı 150/90 çok yüksek 3 kere ölçtü 1 saat sonra gittik yine aynı böle olmaz dedi yarın yine gitçem takibe alcak 3 kere böle çıkarsa doktoruna yönlendircem dedi dua edin kızlar düşşsün şu tansiyonum.üzüldüm belki ondandır inşallah.kalp atışınada dinledik öle işte geçmişi okudum kaçırdıklarım varsa kusura bakmayın bu arada beni hiçmi merak etmediniz ?
oda çalışmamı istiyor tabi ev alalım onlardan ayrılalım diye kayınpederle benim aram bozuk bana küsmüş konuşmuyoruz beraber yemek yiyoruz okadar neyse benim çıkmam lazım kendinize ve bebişlere çok iyi bakınopuyorumnanaktan yarına akıl istiyorum hepinizden hangisi benim içi daha iyi olur karar veremedim akannehir
Günaydııın kızlar bugün akşamüstü biz doktora gidicez bakalım inşallah büyümüştür bebeğim.. Çok endişeliyim... Off ve heyecanlıııı:))alkisalkisalkis
günaydın kızlar biz buğün erkenciyiz.
kahvaltı yaptık geldik.
canım geçmişi okuyordum yazını gördüm.
eger kayınbabanla aran kötüyse ve jayınbaban emekli
adamsa sabhtan akşama kadar evdeyse yani çalışman en mantıklısı bence
psikolojin dahada bozulur çünkü.
ama sabah gidip akşam geliyorsa
akşamlarıda eşin evde olur zaten onla ilğilenirsin çalışma derim.
hakkında hayırlısı inş. en kısa zamanda ev alırda kendi evinize çıkarsınız
sağol canım inş. tüm ev sahibi olmak isteyenlere nasip etsin Allahım :Saruboceq:
kayınpeder ve kayınvalide kendi işyerimiz var eşimle beraber çalışıyorlar onlar tabi saat 6 gibi falan eve geliyorlar bende erken çıktığım günler onlarla yemek yiyorum adamın çenesi hiç durmuyor herşeyi eleştiriyor çok sinir oluyorum:mymeka: şimdi çalışmasam yemeği falan ben yapsam kesin kusur bulur her yağtığımı eleştirir birde tabi hem bebek hem kendi evimin işi yemek bulaşık temizlik üstüne üstelik kayınvalidegilin evinin işinide benim yapmamı beklerler ozman daha zor olur diyorum ama bir yandanda bebişim bırakıp işe gelmek istemiyorum ya arada kaldım :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?