2010 Şubat Anneleri

iyigeceler arkadaşlar...
eşim nöbetçi kızımla yanlızız bu gece.
muhabbet nasıl gidiyor diye bakalım dedik ama kimsecikler yok...

günaydın kızlar biz buğün erkenciyiz.
kahvaltı yaptık geldik.

canım geçmişi okuyordum yazını gördüm.
eger kayınbabanla aran kötüyse ve jayınbaban emekli
adamsa sabhtan akşama kadar evdeyse yani çalışman en mantıklısı bence
psikolojin dahada bozulur çünkü.
ama sabah gidip akşam geliyorsa
akşamlarıda eşin evde olur zaten onla ilğilenirsin çalışma derim.

hakkında hayırlısı inş. en kısa zamanda ev alırda kendi evinize çıkarsınız

Günaydııın kızlar bugün akşamüstü biz doktora gidicez bakalım inşallah büyümüştür bebeğim.. Çok endişeliyim... Off ve heyecanlıııı:))alkisalkisalkis

günaydın kızlar.. ınşallah hepiniz iyisinizdir..
yeni bişey öğrendim hemen paylaşıyorum
Gece yatarken yön değiştireceğiniz zaman yatağın içinde değilde doğrularak değiştirmemiz öneneriliyor, son aylardaki kordon dolanmalarının sebeplerinden biride bu hareketmiş bilginiz olsun..

günaydın tatlı anneler ve bebişleri opuyorumnanaktan umarım herkes iyidir bugün

Günaydın kızlaar. Nasılsınız bugün bakalım?

Escoscum ne güzel bak oğlunu göreceksin içini ferah tut büyümüştür o annesi.
Ben de bugün gidecektim ama yarına kaldı ne yapalım bir gün daha sabretçez

günaydın kızlar biz buğün erkenciyiz.
kahvaltı yaptık geldik.

dünaydın canım
günaydın , herkese güzel günler...

günaydın canım sanada güzel bir gün inş.

Günaydııın kızlar bugün akşamüstü biz doktora gidicez bakalım inşallah büyümüştür bebeğim.. Çok endişeliyim... Off ve heyecanlıııı:))alkisalkisalkis

günaydın canım hadi hayırlı haberler le gelirsin inş.
bümüştür tabi annesii kocaman oldu kuzun :)

günaydın canım
aslında yattığımız zaman dikkatli kalkmamız gerek haklısın valla
ama ben hiç dikkat etmiyorum bundan sonra dikkat edicem ALlah korusun

günaydın tatlı anneler ve bebişleri opuyorumnanaktan umarım herkes iyidir bugün
günaydın canım iyiyiz sen nasılsınn

oooooo çok feci bende dikkat etmiyorum :1no2: sağol canım paylaşım için :1hug:

Canım... Allah sağlıkta kavuştursun...Evet zor oluyor, ev bomboş kalıyor..Umarım bugün daha iyisindir ve tansiyonun normal çıkar canım..Kuzumm sen bizim bitanemizsin merak etmez olur muyuz..Her girdiğimde aradım seni.. ama içim rahattı tabi, mutlu olduğunu bildiğim için..

canım bence evde kayınpeder problemli ise daha zor olur..bebeğinden ayrılmak elbette zor ama, hepimiz onların geleceği için fedakarlık edip, çalışmaya devam edeceğiz bi şekilde. ha 3 ay sonra ha 5 ay sonra...

kız niye endişeleniyorsun, sakin ol..git, güzel haberler getir bize bebişinden..

sağol canım inş. tüm ev sahibi olmak isteyenlere nasip etsin Allahım :Saruboceq:
kayınpeder ve kayınvalide kendi işyerimiz var eşimle beraber çalışıyorlar onlar tabi saat 6 gibi falan eve geliyorlar bende erken çıktığım günler onlarla yemek yiyorum adamın çenesi hiç durmuyor herşeyi eleştiriyor çok sinir oluyorum:mymeka: şimdi çalışmasam yemeği falan ben yapsam kesin kusur bulur her yağtığımı eleştirir birde tabi hem bebek hem kendi evimin işi yemek bulaşık temizlik üstüne üstelik kayınvalidegilin evinin işinide benim yapmamı beklerler ozman daha zor olur diyorum ama bir yandanda bebişim bırakıp işe gelmek istemiyorum ya arada kaldım :sinifsinif:

Valla canım işin zor Allah yardımcın olsun. Ama nasıl huzurlu olacaksan öyle yap derim ben. Ne olursa olsun bebeğinin yanında olmak istiyorsan çalışma ama huzurumuz kaçar diyorsan da çalış bence.

herkese günaydın escoscum büyümüştür merak etme bebeğin bende öyle diyodum ama kocaman olmuş oğlum sende güzel haberlerle gelicen merak etme

tuğbacım o kayınpeder sende olduğu sürece bebeğinle vakit geçirmene bile fırsat vermez bence çalış bir an önce evini al daha sonrasında rahat edersin

Günaydın kızlar sizde de kramplar başladımı 2 gündür bi sağ bi sola krap girdi hala bacağım agrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…