günaydın selmacım iiyiz sen nasılsın
günaydın kızlar biz buğün erkenciyiz.
kahvaltı yaptık geldik.
canım geçmişi okuyordum yazını gördüm.
eger kayınbabanla aran kötüyse ve jayınbaban emekli
adamsa sabhtan akşama kadar evdeyse yani çalışman en mantıklısı bence
psikolojin dahada bozulur çünkü.
ama sabah gidip akşam geliyorsa
akşamlarıda eşin evde olur zaten onla ilğilenirsin çalışma derim.
hakkında hayırlısı inş. en kısa zamanda ev alırda kendi evinize çıkarsınız
günaydın , herkese güzel günler...
Günaydııın kızlar bugün akşamüstü biz doktora gidicez bakalım inşallah büyümüştür bebeğim.. Çok endişeliyim... Off ve heyecanlıııı:))alkisalkisalkis
günaydın kızlar.. İnşallah hepiniz iyisinizdir..
yeni bişey öğrendim hemen paylaşıyorum
Gece yatarken yön değiştireceğiniz zaman yatağın içinde değilde doğrularak değiştirmemiz öneneriliyor, son aylardaki kordon dolanmalarının sebeplerinden biride bu hareketmiş bilginiz olsun..
günaydın tatlı anneler ve bebişleri opuyorumnanaktan umarım herkes iyidir bugün
Günaydın kızlaar. Nasılsınız bugün bakalım?
Escoscum ne güzel bak oğlunu göreceksin içini ferah tut büyümüştür o annesi.
Ben de bugün gidecektim ama yarına kaldı ne yapalım bir gün daha sabretçez
herkese günaydın escoscum büyümüştür merak etme bebeğin bende öyle diyodum ama kocaman olmuş oğlum sende güzel haberlerle gelicen merak etme
günaydın kızlar nasılsınız,
iyim sağol canım, çocuklarımı okula gönderdim, kahvaltımı yaptım, cumartesi gününü bekliyorum sabırsızlıkla ,canım ayrıntılıya girecemde şimdiden heyecanlanıyorum işte.opuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız valla gece karnımın altları çok ağrıyo benim kasıklarım sanırım varmı benim gibi olan başka
Günaydın kızlar sizde de kramplar başladımı 2 gündür bi sağ bi sola krap girdi hala bacağım agrıyor
Çocuklarım derken??? başka çocukarındamı var ne güzel yaaa çok şanslısın:)
Günaydın kızlar sizde de kramplar başladımı 2 gündür bi sağ bi sola krap girdi hala bacağım agrıyor
canım günaydın
benimde kolum uyuşuyo şişiyo bişiy kaldıramıyorum ağrıyo
iyim sağol canım, çocuklarımı okula gönderdim, kahvaltımı yaptım, cumartesi gününü bekliyorum sabırsızlıkla ,canım ayrıntılıya girecemde şimdiden heyecanlanıyorum işte.opuyorumnanaktan
Evet selda teyzoş benim iki tane çok yakışıklı oğlum var , büyük oğlum 3.sınıfa başladı küçük oğlumda anasınıfında....zemuszemus
günaydın kızlar nasılsınız valla gece karnımın altları çok ağrıyo benim kasıklarım sanırım varmı benim gibi olan başka
canım ben sabah uyandığımda öyle oluyor, idrar sıkışık kalkıyoruz ya,karın ağrısı ile uyanıyorum. tuvalete gittiğimde geçiyor...
Hamileliktenmiymiş kol şişmesi canım.geçmiş olsun
sağol canım benim siz olmasınız ne yaparım bilmem tansiyonum düşmesi lazım yoksa allah korusun.bugün 3te gidecem tekrar bakalımCanım... Allah sağlıkta kavuştursun...Evet zor oluyor, ev bomboş kalıyor..Umarım bugün daha iyisindir ve tansiyonun normal çıkar canım..Kuzumm sen bizim bitanemizsin merak etmez olur muyuz..Her girdiğimde aradım seni.. ama içim rahattı tabi, mutlu olduğunu bildiğim için..
canım bence evde kayınpeder problemli ise daha zor olur..bebeğinden ayrılmak elbette zor ama, hepimiz onların geleceği için fedakarlık edip, çalışmaya devam edeceğiz bi şekilde. ha 3 ay sonra ha 5 ay sonra...
kız niye endişeleniyorsun, sakin ol..git, güzel haberler getir bize bebişinden..
hadi az kalmış ii haberlerle gelgünaydın kızlar...
cmt randevuma sfk 2 :))
oo kocaman oldu annesi güzel haberlerler gelGünaydııın kızlar bugün akşamüstü biz doktora gidicez bakalım inşallah büyümüştür bebeğim.. Çok endişeliyim... Off ve heyecanlıııı:))alkisalkisalkis
günaydın kızlar... nasılsınız kahvaltı yapmadan size selam verim dedim....kociş bekliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?