2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız valla gece karnımın altları çok ağrıyo benim kasıklarım sanırım varmı benim gibi olan başka

günaydın , herkese güzel günler...

Günaydııın kızlar bugün akşamüstü biz doktora gidicez bakalım inşallah büyümüştür bebeğim.. Çok endişeliyim... Off ve heyecanlıııı:))alkisalkisalkis

günaydın tatlı anneler ve bebişleri opuyorumnanaktan umarım herkes iyidir bugün

herkese günaydın escoscum büyümüştür merak etme bebeğin bende öyle diyodum ama kocaman olmuş oğlum sende güzel haberlerle gelicen merak etme

günaydın kızlar nasılsınız,

herkese günaydınnnhihoyyyt

Çocuklarım derken??? başka çocukarındamı var ne güzel yaaa çok şanslısın:)

Günaydın kızlar sizde de kramplar başladımı 2 gündür bi sağ bi sola krap girdi hala bacağım agrıyor

bende şimdilerde yok ama, ilk zamanlar 2-3 defa uyurken olmuştu, çok feci..Allah kolaylık versin canım..

Bu arada senin bebişin cinsiyeti ne? listede düzenleme yapayım..diğer bilgilerini de verirsen iyi olur tabi..

Evet selda teyzoş benim iki tane çok yakışıklı oğlum var , büyük oğlum 3.sınıfa başladı küçük oğlumda anasınıfında....zemuszemus

Amannn ne güzel maşallah yaa allah bağışlasın yavrularını.. onlara rağmen bu kadar hevesli olman çok güzel...bende 3 tane istiyorum ama artık çok geç sanırım.. ilk bebeğim 29 yaşında olduğuna göre..

günaydın kızlar nasılsınız valla gece karnımın altları çok ağrıyo benim kasıklarım sanırım varmı benim gibi olan başka

canım ben sabah uyandığımda öyle oluyor, idrar sıkışık kalkıyoruz ya,karın ağrısı ile uyanıyorum. tuvalete gittiğimde geçiyor...

mydarling canım,benim küçük kızım ayaklarıyla kasıklarımı tekmelediği için benimde kasıklarımda ağrı oluyor. yeb2004 kramplar için bana doktor magnesıum diasporal diye bir toz verdi suda eritilip içiliyor sende doktorunla konuş istersen canım.

günaydın kızlar... nasılsınız kahvaltı yapmadan size selam verim dedim....kociş bekliyo

canım ben sabah uyandığımda öyle oluyor, idrar sıkışık kalkıyoruz ya,karın ağrısı ile uyanıyorum. tuvalete gittiğimde geçiyor...

bende gece çok sıkışmışım kalktım biraz geçti sabah yine hafif hafif ağrıyodu normal sanırım bunlar

sağol canım benim siz olmasınız ne yaparım bilmem tansiyonum düşmesi lazım yoksa allah korusun.bugün 3te gidecem tekrar bakalım
günaydın kızlar...
cmt randevuma sfk 2 :))
hadi az kalmış ii haberlerle gel
Günaydııın kızlar bugün akşamüstü biz doktora gidicez bakalım inşallah büyümüştür bebeğim.. Çok endişeliyim... Off ve heyecanlıııı:))alkisalkisalkis
oo kocaman oldu annesi güzel haberlerler gel
günaydın kızlar... nasılsınız kahvaltı yapmadan size selam verim dedim....kociş bekliyo

günaydın canım
günaydın kızlar hepiciğinizi öpüyorum kızlar tansiyon problemi çıktı napçammmmmmmmmmmmmmmm

serap günaydın canım çok şükür bacaklarımda kramp olmadı fazla kolum kötü ama bu durumda çalışabiliyorum bacaklarım olsaydı Allah korusun zor olurdu işe gelmem
sanada geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…