Amannn ne güzel maşallah yaa allah bağışlasın yavrularını.. onlara rağmen bu kadar hevesli olman çok güzel...bende 3 tane istiyorum ama artık çok geç sanırım.. ilk bebeğim 29 yaşında olduğuna göre..
Geç diye düşünme canım yaşın o kadar fazla değil ben 32 yaşındayım 2. bebeğim sen çalışmıyosan ve normal doğum yapıcaksan halledersin korkma:)2 yıl araylaAmannn ne güzel maşallah yaa allah bağışlasın yavrularını.. onlara rağmen bu kadar hevesli olman çok güzel...bende 3 tane istiyorum ama artık çok geç sanırım.. ilk bebeğim 29 yaşında olduğuna göre..
Kötü demekte sözmü eşimi uyandırdım masaj yaptı geçti ama o baldırımdaki agrılar duruyor çift taraflıcanım ben devam lı yaşıyorum o krampları çok kötü oluyo vallal
Doktoruma danışıcam canım 1. sinde bende o ilacı kullanmıştımmydarling canım,benim küçük kızım ayaklarıyla kasıklarımı tekmelediği için benimde kasıklarımda ağrı oluyor. yeb2004 kramplar için bana doktor magnesıum diasporal diye bir toz verdi suda eritilip içiliyor sende doktorunla konuş istersen canım.
Ay çok zor valla o süre geçene kadar canımdan can gidiyor uykuda gerinmeye korkuyorumay bende korktum ya sağdan vuruyo sağ ayağımda acaip şişiyo kalpmi die korkum
ama davul gibi oluyo içinden bişiyler çekiliyo sanki inş. geçer
tuğbacım o kayınpeder sende olduğu sürece bebeğinle vakit geçirmene bile fırsat vermez bence çalış bir an önce evini al daha sonrasında rahat edersin
mydarling canım,benim küçük kızım ayaklarıyla kasıklarımı tekmelediği için benimde kasıklarımda ağrı oluyor. yeb2004 kramplar için bana doktor magnesıum diasporal diye bir toz verdi suda eritilip içiliyor sende doktorunla konuş istersen canım.
sağol canım benim siz olmasınız ne yaparım bilmem tansiyonum düşmesi lazım yoksa allah korusun.bugün 3te gidecem tekrar bakalım
günaydın kızlar hepiciğinizi öpüyorum kızlar tansiyon problemi çıktı napçammmmmmmmmmmmmmmm
haklısın şeker sağolun fikirleriniz için kızlar opuyorumnanaktan herhalde çalışcam yoksa kafayı yerim hem kayınvalidemede çok güveniyorum bebişime çok iyi bakar eminim gözüm arkada kalmayacak hemde gün içierisinde 1.5 saat emzirme hakkım varhihoyyyt tatillerde var o zamanların haricinde birazcık özlerim onada geleceiğimiz için katlancaz artık ne yapalım hepimiz için hayırlısı :Saruboceq:
inşallah canım sağolfatoş geçmiş olsun canım inş. düzelirr
fatoşcum geçmiş olsun canım benim, sen üzüntü yaptın annenler gitti diye ondan yükselmiştir tansiyonun endişelenme , bu arada allah kavuştursun fatoşcum.
canımm geçmiş olsun belki annenlere üzüldünüğündendir yaa inş düşer:teselli:
Sen devlet memurmusun canım
inşallah düşer gülşahçım çok tırsıyorum.
yok canım ya özel firma bazen işten çıkmam 9.30 bile buluyor hatta dün akşam öyle çıktım memur olsam canıma minnet hiç kafama takmam saati belli ama özel sektör bazen pazarlarıda çalışmam gerekiyor
yok canım ya özel firma bazen işten çıkmam 9.30 bile buluyor hatta dün akşam öyle çıktım memur olsam canıma minnet hiç kafama takmam saati belli ama özel sektör bazen pazarlarıda çalışmam gerekiyor
kızlar merhaba ben yeni üye oldum kadınlar kulübüne ama doğru yerdeyim galiba hepimiz 2010 şubat anneleri miyiz?
kızlar merhaba ben yeni üye oldum kadınlar kulübüne ama doğru yerdeyim galiba hepimiz 2010 şubat anneleri miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?