2010 Şubat Anneleri

sen istedikten sonra hiçbirşey için geç değil canım,40 yaşında bile doğum yapanlar var herşeyin hayırlısı tatlım...

Geç diye düşünme canım yaşın o kadar fazla değil ben 32 yaşındayım 2. bebeğim sen çalışmıyosan ve normal doğum yapıcaksan halledersin korkma:)2 yıl arayla
canım ben devam lı yaşıyorum o krampları çok kötü oluyo vallal
Kötü demekte sözmü eşimi uyandırdım masaj yaptı geçti ama o baldırımdaki agrılar duruyor çift taraflı
Doktoruma danışıcam canım 1. sinde bende o ilacı kullanmıştım
ay bende korktum ya sağdan vuruyo sağ ayağımda acaip şişiyo kalpmi die korkum
ama davul gibi oluyo içinden bişiyler çekiliyo sanki inş. geçer
Ay çok zor valla o süre geçene kadar canımdan can gidiyor uykuda gerinmeye korkuyorum

fatoşcum geçmiş olsun canım benim, sen üzüntü yaptın annenler gitti diye ondan yükselmiştir tansiyonun endişelenme , bu arada allah kavuştursun fatoşcum.

tuğbacım o kayınpeder sende olduğu sürece bebeğinle vakit geçirmene bile fırsat vermez bence çalış bir an önce evini al daha sonrasında rahat edersin

haklısın şeker sağolun fikirleriniz için kızlar opuyorumnanaktan herhalde çalışcam yoksa kafayı yerim hem kayınvalidemede çok güveniyorum bebişime çok iyi bakar eminim gözüm arkada kalmayacak hemde gün içierisinde 1.5 saat emzirme hakkım varhihoyyyt tatillerde var o zamanların haricinde birazcık özlerim onada geleceiğimiz için katlancaz artık ne yapalım hepimiz için hayırlısı :Saruboceq:

canım bendede 2 gündür oluyo ben doktoruma sordum ama doktor herhangi bişey kullanmana gerek yok dedi bilmiyorum devam ederse ararım olmazsa

canımm geçmiş olsun belki annenlere üzüldünüğündendir yaa inş düşer:teselli:

Sen devlet memurmusun canım

fatoş geçmiş olsun canım inş. düzelirr
inşallah canım sağol
fatoşcum geçmiş olsun canım benim, sen üzüntü yaptın annenler gitti diye ondan yükselmiştir tansiyonun endişelenme , bu arada allah kavuştursun fatoşcum.

öle galiba inşallah üzüntüdendir yoksa çok tehlikeli dedi doktor bakalım ya sağpol canım benişm

fatoşcum korkma canım tansiyonunda bişey yoktur benimde hep düşüktür ama bazen oluyor işte banada dr bir kere yüksek dedi ertesi gün eczanede ölçtürdüm düşmüş seninde öyle oldu demekki bugün git için rahatlasın canım

Sen devlet memurmusun canım

yok canım ya özel firma bazen işten çıkmam 9.30 bile buluyor hatta dün akşam öyle çıktım memur olsam canıma minnet hiç kafama takmam saati belli ama özel sektör bazen pazarlarıda çalışmam gerekiyor

inşallah düşer gülşahçım çok tırsıyorum.

geçer canım inş. sen biraz sakin ol kafana takarsan olmaz ama çünkü üzüntü ve stresle oluyor öyle şeyler tabi birde hamilelikte bütün dengeler altüst oluyor ya ondandır :1hug:

kızlar merhaba ben yeni üye oldum kadınlar kulübüne ama doğru yerdeyim galiba hepimiz 2010 şubat anneleri miyiz?

ayy zor ya allah yardımcın olsun
bende özeldeyim ama çok katı çalışma saatleri yok...

senin işin hakkikaten zormuş.. bebek olduktan sonra o tempoya dayanamazsın bence canım..
fatos0808 fatoş ayran falan iç hem bebeğede faydası olur canım

kızlar dün akşam yemek yedim 1 saat falan geçti üstünde uzandım dinleneyim ama bir kalp çarpıntısı sanki yerinden çıkacak aynı anda birde nefes darlığı oldu nefesim kesildi resmen ay çok kötü oldum sizdede oluyomu bende oluyodu ama ikisinin aynı ana denk gelmesi çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…