2010 Şubat Anneleri

inşallah düşer gülşahçım çok tırsıyorum.
Slm gülşah gürültülü ve stresli ortamdan uzak dur bol sıvı al canım

Ayy canım ya sizde nasıl bilmiyorum ama doğum öncesi 8 haftanın 5 haftasını doğumdan sonraya atabiliyosun böyle bi imkanın varsa sonraya at bide iznini falanda kullanda bari yavrum 4 aylık olsun 2 aylıkken bırakma ben oğlumu 7,5 aylıkken bıraktımda halen içim ezik yeterince yanında olamadım diye

ayneennnnn tam üstüne bastın...burnum tıkanıyo nefesim daralıyo kalbim fırlıcak gibi çarpıyo ooff..

şimdi oldu banada gözlerimde karardı

Bunlar çok normal bebek büyüdükçe yeri daralıyormuş ve daha fazla kalp atışı oluyormuş buda bizde kalp çarpıntısı şeklinde kendini gösteriyor korkamyın hatta bu fazla kalp atışlarında kan fazla pompalandığından bu aylarda burun kanaması ve diş fırçalarken kanama normalmiş benim 1 haftadır diş fırçalarken kanam oluyor

çok teşekkür ederim herkese hoşbulduk.. birlikte bu heyecanı yaşayacağımızdan dolayı çok mutluyum. bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmak isterim.

[

Ayy canım ya sizde nasıl bilmiyorum ama doğum öncesi 8 haftanın 5 haftasını doğumdan sonraya atabiliyosun böyle bi imkanın varsa sonraya at bide iznini falanda kullanda bari yavrum 4 aylık olsun 2 aylıkken bırakma ben oğlumu 7,5 aylıkken bıraktımda halen içim ezik yeterince yanında olamadım diye[/QUOTE]

tatlım doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta ya onu en fazla doğumdan önce 5 hafta yapabiliyorusn bende 8 aylık hamile göbüşümle nasıl gelcem:CüvCüv: şimdi bile zor hareket ediyorum bende 3 aylık falan bari olsa diyordum ama ne yapalım bakıcaz artık çaresine:uhm:

çok teşekkür ederim herkese hoşbulduk.. birlikte bu heyecanı yaşayacağımızdan dolayı çok mutluyum. bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmak isterim.

hoşgeldin canım aramıza kadınlar klübü hepimizin hamilelik döneminde bütün olduğu bir forum ve burdaki arkadaşlıklar gerçekten çok güzel

bende şimdilerde yok ama, ilk zamanlar 2-3 defa uyurken olmuştu, çok feci..Allah kolaylık versin canım..

Bu arada senin bebişin cinsiyeti ne? listede düzenleme yapayım..diğer bilgilerini de verirsen iyi olur tabi..

Topiğin başındaki liste güncelmi kızlar

listemiz güncel canım. haftada bir falan yeniliyorum. sana daha önce sormuştum ama görmedin heralde, bilgilerini verirsen listede düzenleme yaparım.

bu arada sen bursanın neresindensin cumartesi forumdaki arkadaşlarla bursa buluşmamız var gelmek istersen bekleriz

mrb kızlar
sabah uyandım sol tarafım nasıl şiş sağ tarafım boşş
oğluşum sol tarafa nasıl gelmiş anlatamam
size heyecanlandım korktum bir yandanda
güzel bir duygu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…