kızlar merhaba ben yeni üye oldum kadınlar kulübüne ama doğru yerdeyim galiba hepimiz 2010 şubat anneleri miyiz?
Slm gülşah gürültülü ve stresli ortamdan uzak dur bol sıvı al canıminşallah düşer gülşahçım çok tırsıyorum.
yok canım ya özel firma bazen işten çıkmam 9.30 bile buluyor hatta dün akşam öyle çıktım memur olsam canıma minnet hiç kafama takmam saati belli ama özel sektör bazen pazarlarıda çalışmam gerekiyor
kızlar dün akşam yemek yedim 1 saat falan geçti üstünde uzandım dinleneyim ama bir kalp çarpıntısı sanki yerinden çıkacak aynı anda birde nefes darlığı oldu nefesim kesildi resmen ay çok kötü oldum sizdede oluyomu bende oluyodu ama ikisinin aynı ana denk gelmesi çok kötü
kızlar merhaba ben yeni üye oldum kadınlar kulübüne ama doğru yerdeyim galiba hepimiz 2010 şubat anneleri miyiz?
kızlar dün akşam yemek yedim 1 saat falan geçti üstünde uzandım dinleneyim ama bir kalp çarpıntısı sanki yerinden çıkacak aynı anda birde nefes darlığı oldu nefesim kesildi resmen ay çok kötü oldum sizdede oluyomu bende oluyodu ama ikisinin aynı ana denk gelmesi çok kötü
inşallah düşer gülşahçım çok tırsıyorum.[/QUO
geçmiş olsun canım bol bol sıvı alıp tuvalete çıkmaya bak artı bide ayaklarını yukarıya dik uzan en güzeli bu olucak
çok teşekkür ederim herkese hoşbulduk.. birlikte bu heyecanı yaşayacağımızdan dolayı çok mutluyum. bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmak isterim.
çok teşekkür ederim herkese hoşbulduk.. birlikte bu heyecanı yaşayacağımızdan dolayı çok mutluyum. bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmak isterim.
bende şimdilerde yok ama, ilk zamanlar 2-3 defa uyurken olmuştu, çok feci..Allah kolaylık versin canım..
Bu arada senin bebişin cinsiyeti ne? listede düzenleme yapayım..diğer bilgilerini de verirsen iyi olur tabi..
Topiğin başındaki liste güncelmi kızlar
hoşgeldin canım aramıza kadınlar klübü hepimizin hamilelik döneminde bütün olduğu bir forum ve burdaki arkadaşlıklar gerçekten çok güzel[/QUOTE
evet canım arkadaşlığınız gerçekten çok güzel beni de aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum.. hepimizin bebekleri hayırlı olsun.. rabbim sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?