listemiz güncel canım. haftada bir falan yeniliyorum. sana daha önce sormuştum ama görmedin heralde, bilgilerini verirsen listede düzenleme yaparım.
günaydın canımgünaydınnn güzelll annelerrrropuyorumnanaktan
günaydın sanada canım.. benim oğlumda bugün çok hareketlimrb kızlar
sabah uyandım sol tarafım nasıl şiş sağ tarafım boşş
oğluşum sol tarafa nasıl gelmiş anlatamam
size heyecanlandım korktum bir yandanda
güzel bir duygu ama
hoşgeldin canım aramıza kadınlar klübü hepimizin hamilelik döneminde bütün olduğu bir forum ve burdaki arkadaşlıklar gerçekten çok güzel[/QUOTE
evet canım arkadaşlığınız gerçekten çok güzel beni de aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum.. hepimizin bebekleri hayırlı olsun.. rabbim sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsin
sen ne kaç haftalık hamilesin nerelisin sen bu arada
bu arada sen bursanın neresindensin cumartesi forumdaki arkadaşlarla bursa buluşmamız var gelmek istersen bekleriz
canım ben sabah uyandığımda öyle oluyor, idrar sıkışık kalkıyoruz ya,karın ağrısı ile uyanıyorum. tuvalete gittiğimde geçiyor...
günaydın kızlar hepiciğinizi öpüyorum kızlar tansiyon problemi çıktı napçammmmmmmmmmmmmmmm
kızlar merhaba ben yeni üye oldum kadınlar kulübüne ama doğru yerdeyim galiba hepimiz 2010 şubat anneleri miyiz?
[
tatlım doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta ya onu en fazla doğumdan önce 5 hafta yapabiliyorusn bende 8 aylık hamile göbüşümle nasıl gelcem:CüvCüv: şimdi bile zor hareket ediyorum bende 3 aylık falan bari olsa diyordum ama ne yapalım bakıcaz artık çaresine:uhm:
sen ne kaç haftalık hamilesin nerelisin sen bu arada
canım ben 21 haftalık hamileyim. aslen sakaryalıyım. medeni hal değişikliği sebebiyle bursa da ikamet ediyorum.
O liste nerde ben neden göremiyorum canım..
günaydın canım
günaydın sanada canım.. benim oğlumda bugün çok hareketlisanada banada hepimize maşallah..
maşallah bebişlerimize
yürüyüşte yaptım buğün
birazda evde temizlik yaptığım içim yoruldum.
kışlık temzilik yapan oldumu kızlar arasımızda.
listemiz güncel canım. haftada bir falan yeniliyorum. sana daha önce sormuştum ama görmedin heralde, bilgilerini verirsen listede düzenleme yaparım.
bursa da yıldırım ilçesinde akçağlayan da oturuyorum canım ben. demek sadece burada değil toplanıp görüşüyorsunuz da gerçekten çok güzel bende aranıza katılmak isterim.
günaydın kızlar iyisiniz inşallah, biraz önce ayakta yemek yaparken birden gözüm karardı, akabinde tansiyonumu ölçtüm normal görünüyor ama kalp atışım çok fazla, şimdi geçmişi okudum aynı emareleri siz de yaşıyormuşsunuz içim rahatladı diyebilirim.. dün sağlık ocağına gittim tetanozu vuruldum oranın havası beni hasta ediyor. bir de neymiş 21 günde bir kontrole gidicekmişim elimi verdim kolumu kurtaramıcam ayol
ben hamile kalmadan önce halılarımı makinayla yıkayıp kaldırmıştım daha sermedim, havalar güzel gidiyor. Bizde temizliği kociş yapıyor ben sadece lavaboları temizliyorum zemuszemus
günaydın herkeseee ve güzel bebişlerinizeeeee :)))))))
anam dur kız ne kışlık temizliği ben günlük temizliği zor yapıyom delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?