2010 Şubat Anneleri

listemiz güncel canım. haftada bir falan yeniliyorum. sana daha önce sormuştum ama görmedin heralde, bilgilerini verirsen listede düzenleme yaparım.

O liste nerde ben neden göremiyorum canım..
günaydınnn güzelll annelerrrropuyorumnanaktan
günaydın canım

mrb kızlar
sabah uyandım sol tarafım nasıl şiş sağ tarafım boşş
oğluşum sol tarafa nasıl gelmiş anlatamam
size heyecanlandım korktum bir yandanda
güzel bir duygu ama
günaydın sanada canım.. benim oğlumda bugün çok hareketli sanada banada hepimize maşallah..

bu arada sen bursanın neresindensin cumartesi forumdaki arkadaşlarla bursa buluşmamız var gelmek istersen bekleriz

bursa da yıldırım ilçesinde akçağlayan da oturuyorum canım ben. demek sadece burada değil toplanıp görüşüyorsunuz da gerçekten çok güzel bende aranıza katılmak isterim.

günaydın herkeseee ve güzel bebişlerinizeeeee :)))))))

canım ben sabah uyandığımda öyle oluyor, idrar sıkışık kalkıyoruz ya,karın ağrısı ile uyanıyorum. tuvalete gittiğimde geçiyor...

Aynen benim de eğer sıkışıksam sancı yapıyor canım ya.

günaydın kızlar hepiciğinizi öpüyorum kızlar tansiyon problemi çıktı napçammmmmmmmmmmmmmmm

Fatoşçum günaydın şekerim. Kafana takma taktıkça düşmez. Ben de cinsiyeti öğreneceğim gün çok kafaya takmıştım. Gittiğimde 15/9 çıkmıştı. Sonra öğrenince yavaş yavaş düştü. Sen üzüldün ya ondan olmuştur. Yorulursan da yükselir yat dinlen. ıçebiliyorsan limon sık iç.

kızlar merhaba ben yeni üye oldum kadınlar kulübüne ama doğru yerdeyim galiba hepimiz 2010 şubat anneleri miyiz?

Hoşgeldin canım. ınşallah tecrübelerimizi hep birlikte palaşıcaz.

Canım doğumdan önceki 3 haftaya kadar doktorun izin verirse çalışabiliyorsun. 32. haftadan sonra 37 ye kadar çalışabilmek için doktordan rapor almak kanunen zorunlu yoksa işyeri çalıştıramıyor.

O liste nerde ben neden göremiyorum canım..

günaydın canım

günaydın sanada canım.. benim oğlumda bugün çok hareketli sanada banada hepimize maşallah..

maşallah bebişlerimize
yürüyüşte yaptım buğün
birazda evde temizlik yaptığım içim yoruldum.
kışlık temzilik yapan oldumu kızlar arasımızda.

günaydın kızlar iyisiniz inşallah, biraz önce ayakta yemek yaparken birden gözüm karardı, akabinde tansiyonumu ölçtüm normal görünüyor ama kalp atışım çok fazla, şimdi geçmişi okudum aynı emareleri siz de yaşıyormuşsunuz içim rahatladı diyebilirim.. dün sağlık ocağına gittim tetanozu vuruldum oranın havası beni hasta ediyor. bir de neymiş 21 günde bir kontrole gidicekmişim elimi verdim kolumu kurtaramıcam ayol

listemiz güncel canım. haftada bir falan yeniliyorum. sana daha önce sormuştum ama görmedin heralde, bilgilerini verirsen listede düzenleme yaparım.

12 mayıs son adet tarihim canım 21/2 haftalık hamileyim doğum tarihim 15-16 şubat gözüküyor ama benim sezeryn olucağım için 5-6 gibi doğum gerçekleşir inşallah canım bebeğim erkek

bursa da yıldırım ilçesinde akçağlayan da oturuyorum canım ben. demek sadece burada değil toplanıp görüşüyorsunuz da gerçekten çok güzel bende aranıza katılmak isterim.

evet bizimde ilk buluşmamız olucak bu cumartesi kent meydanında görüşücez bekleriz gelirsen eğer

yarencim benide güncellermisin SAT 05/05/2009 BEBıŞıMıN ADI DERıN CANIM

ben hamile kalmadan önce halılarımı makinayla yıkayıp kaldırmıştım daha sermedim, havalar güzel gidiyor. bizde temizliği kociş yapıyor ben sadece lavaboları temizliyorum zemuszemus

Aman dikkat edin valla ani hareket te etmeyin canım. Dediğin gibi sağlık ocağındakiler peşini bırakmıyor. Gitmezsem arıyorlar.

ben hamile kalmadan önce halılarımı makinayla yıkayıp kaldırmıştım daha sermedim, havalar güzel gidiyor. Bizde temizliği kociş yapıyor ben sadece lavaboları temizliyorum zemuszemus

canım cumartesi buluşuyoruz demi geliyosun demi

kızlar ben 21 haftalık hamileyim hiç aşı olmadım sağlık ocağına da gitmedim doktorum hç bahsetmedi öyle birşeyden şimdi sizlerin sayesinde öğreniyorum. ne yapmam gerek?

anam dur kız ne kışlık temizliği ben günlük temizliği zor yapıyom delikafadulden

haklısın canım.
bende aynı sorunu yaşıyorum
ama mecburen yapmak zorundayım.
bende yardımcı alacagım.
tek başıma mümkün değil.
hamile kaldığımdan beri günlük temzilik yaptım.

camdankalp sen evini değiştirdin dimi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…