2010 Şubat Anneleri

Aman dikkat edin valla ani hareket te etmeyin canım. Dediğin gibi sağlık ocağındakiler peşini bırakmıyor. Gitmezsem arıyorlar.

öyle valla canım, fenalık geldi bir de kan tahlili yapıyorlarmış benim damarlarım zaten zor bulunuyor ayılır bayılırım orda.. dedim ben gelemem burası bana sapa, özel hastaneye gidiyorum zaten vs vs.. illa bu sefer de telefon et 21 günde bir, seni geldin gösterelim dediler.

canım cumartesi buluşuyoruz demi geliyosun demi

inşallah canım bir yaramazlık olmazsa eğer geliyorum

Canım doğumdan önceki 3 haftaya kadar doktorun izin verirse çalışabiliyorsun. 32. haftadan sonra 37 ye kadar çalışabilmek için doktordan rapor almak kanunen zorunlu yoksa işyeri çalıştıramıyor.[/QUOTE]

rapor problem değil canım çünkü dr daha ben bişey sormadan çalıştığımı bildiği için normal şartlarda aralık 18 gibi rapor alman lazım dedi doğumdan önceki 8 haftaya denk gelmesi için bebiş çalıştırırsa 3 hafta öncesine kadar çalışmak isterim tabiki doğduktan sonra daha çok birlikte olmak için ama bilemiyorum ki çalışabilir miyim :uhm:

ben hamile kalmadan önce halılarımı makinayla yıkayıp kaldırmıştım daha sermedim, havalar güzel gidiyor. bizde temizliği kociş yapıyor ben sadece lavaboları temizliyorum zemuszemus

anladım canım.
iyi yapmışın temiz kaldırmakla ben oturma odamın halısı
silinecek.
ondan sonra oğluşumun
odasını ayarlıyacagım yavaş yavaş.

günaydın kızlar
şimdi kontrolden geldim. herşey yolunda bebeğimde iyi
yalnız doktorum tetenoz aşısı yaptırsanda olur yaptırmasanda diyor. çok gerekli değil diyor
bende kararsız kaldım
2 hafta sonrada ayrıntılıya gireceğim

kızlar ben 21 haftalık hamileyim hiç aşı olmadım sağlık ocağına da gitmedim doktorum hç bahsetmedi öyle birşeyden şimdi sizlerin sayesinde öğreniyorum. ne yapmam gerek?

canım benim de buraya girince haberim oldu arkadaşlardan. doktorum bahsetmemişti. bağlı bulunduğun sağlık ocağına gidip gebelik takibi için kayıt yaptır. tetanoz aşını vursunlar. ben başta taraftar değildim vurulmaya ama arkadaşlar ikna etti sağolsun.

arkadaşlar bana da milupa dan paket gelmiş, ankarada annemin adresini vermiştim annem almış, içinde huggies bebek bezi, ıslak mendil, stilltee çay,cd, kitapçık ve tanıtım broşürü varmış, üye olanlar sizlere de geldimi

anladım canım.
iyi yapmışın temiz kaldırmakla ben oturma odamın halısı
silinecek.
ondan sonra oğluşumun
odasını ayarlıyacagım yavaş yavaş.

kolay gelsin canım, halı koltuk sen silme eşine sildir onlar daha güçlü kuvvetli olduğu için hem güzel hem çabuk silerler

benim dr umda öyle demişti sorunca. ama elimize paslı bişi değer, kötü bişi olur Allah korusun risklere karşı hazırlıklı olmak için ben vurulmayı seçtim

gözünaydın canım, ben de yaptırmadım, gerek görmedik. ama çoğu annemiz yaptırıyor.

kızlar ben 21 haftalık hamileyim hiç aşı olmadım sağlık ocağına da gitmedim doktorum hç bahsetmedi öyle birşeyden şimdi sizlerin sayesinde öğreniyorum. Ne yapmam gerek?

sağlık ocağına gidersen yarıdmcı oluyolar bende olmadım daha 21.haftadan sonra olabilirsin dedi banada doktorum

O liste nerde ben neden göremiyorum canım..

canım liste topiğin ilk sayfasında.. ayrıca benim isminin yanında 2297 yazıyor ya, 2297. sayfada da var liste..

ya bana gelmedi neden acaba? sende mi dün üye olmuştun, yoksa daha önce mi üye olmuştun..?

bursa da yıldırım ilçesinde akçağlayan da oturuyorum canım ben. demek sadece burada değil toplanıp görüşüyorsunuz da gerçekten çok güzel bende aranıza katılmak isterim.

meraba canım
akçağlayanda oturuyomuşun bende oralıyım yeni gelin oldum 1 sene yi geçti ayrılalı o mahalleden tam olarak nerdesin

yarencim ben çok önceleri hamile olduğumu öğrendiğim ilk hafta üye olmuştum, yeni gelmiş daha, 6. aydan itibaren gönderiyorlarmış, sana da gelir yakında...

meraba canım
akçağlayanda oturuyomuşun bende oralıyım yeni gelin oldum 1 sene yi geçti ayrılalı o mahalleden tam olarak nerdesin

canım ben aslen sakaryalıyım. bursaya evlendim önce bağlaraltı nda oturuyorduk şimdi toki nin sitesi var akçağlayan buraya taşındık 2-3 ay oluyor. sen şu an nerede ikamet ediyorsun canım ?

arkadaşlar listeye aktım da şimdi, fifaya ne oldu ya, ne bitmez cezaymış bu, ne yaptıki aylardır bitmedi cezası bileniniz var mı

Valla canım bebeğimle daha fazla birlikte olabilmek için ben de Ocağın sonunda ancak izne ayrılmayı düşünüyorum. 32. haftam 25 Aralıkta 37. haftam 29 Ocakta bitiyor. Zorlanacağımı sanmıyorum oturarak çalışıyorum sonuçta inşallah iyi olurum da, çalışayım zaten evde oturamam ben zaman geçmez ki son aylar daakannehir

evet canım haklısın.
bakalım nasıl olacak
.

canım milupaya mı üye oldun? nasıl geldi paket?

yok canı daha taşınamadım malesef...buldumuz evler kaçıyo kocamın ihmalliği yüzünden
çok sinir oluyorumlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…