Aman dikkat edin valla ani hareket te etmeyin canım. Dediğin gibi sağlık ocağındakiler peşini bırakmıyor. Gitmezsem arıyorlar.
canım cumartesi buluşuyoruz demi geliyosun demi
ben hamile kalmadan önce halılarımı makinayla yıkayıp kaldırmıştım daha sermedim, havalar güzel gidiyor. bizde temizliği kociş yapıyor ben sadece lavaboları temizliyorum zemuszemus
kızlar ben 21 haftalık hamileyim hiç aşı olmadım sağlık ocağına da gitmedim doktorum hç bahsetmedi öyle birşeyden şimdi sizlerin sayesinde öğreniyorum. ne yapmam gerek?
anladım canım.
iyi yapmışın temiz kaldırmakla ben oturma odamın halısı
silinecek.
ondan sonra oğluşumun
odasını ayarlıyacagım yavaş yavaş.
günaydın kızlar
şimdi kontrolden geldim. herşey yolunda bebeğimde iyi
yalnız doktorum tetenoz aşısı yaptırsanda olur yaptırmasanda diyor. çok gerekli değil diyor
bende kararsız kaldım
2 hafta sonrada ayrıntılıya gireceğim
günaydın kızlar
şimdi kontrolden geldim. herşey yolunda bebeğimde iyi
yalnız doktorum tetenoz aşısı yaptırsanda olur yaptırmasanda diyor. çok gerekli değil diyor
bende kararsız kaldım
2 hafta sonrada ayrıntılıya gireceğim
kızlar ben 21 haftalık hamileyim hiç aşı olmadım sağlık ocağına da gitmedim doktorum hç bahsetmedi öyle birşeyden şimdi sizlerin sayesinde öğreniyorum. Ne yapmam gerek?
O liste nerde ben neden göremiyorum canım..
arkadaşlar bana da milupa dan paket gelmiş, ankarada annemin adresini vermiştim annem almış, içinde huggies bebek bezi, ıslak mendil, stilltee çay,cd, kitapçık ve tanıtım broşürü varmış, üye olanlar sizlere de geldimi
bursa da yıldırım ilçesinde akçağlayan da oturuyorum canım ben. demek sadece burada değil toplanıp görüşüyorsunuz da gerçekten çok güzel bende aranıza katılmak isterim.
meraba canım
akçağlayanda oturuyomuşun bende oralıyım yeni gelin oldum 1 sene yi geçti ayrılalı o mahalleden tam olarak nerdesin
rapor problem değil canım çünkü dr daha ben bişey sormadan çalıştığımı bildiği için normal şartlarda aralık 18 gibi rapor alman lazım dedi doğumdan önceki 8 haftaya denk gelmesi için bebiş çalıştırırsa 3 hafta öncesine kadar çalışmak isterim tabiki doğduktan sonra daha çok birlikte olmak için ama bilemiyorum ki çalışabilir miyim :uhm:
kolay gelsin canım, halı koltuk sen silme eşine sildir onlar daha güçlü kuvvetli olduğu için hem güzel hem çabuk silerler
benim dr umda öyle demişti sorunca. ama elimize paslı bişi değer, kötü bişi olur Allah korusun risklere karşı hazırlıklı olmak için ben vurulmayı seçtim
arkadaşlar bana da milupa dan paket gelmiş, ankarada annemin adresini vermiştim annem almış, içinde huggies bebek bezi, ıslak mendil, stilltee çay,cd, kitapçık ve tanıtım broşürü varmış, üye olanlar sizlere de geldimi
haklısın canım.
bende aynı sorunu yaşıyorum
ama mecburen yapmak zorundayım.
bende yardımcı alacagım.
tek başıma mümkün değil.
hamile kaldığımdan beri günlük temzilik yaptım.
camdankalp sen evini değiştirdin dimi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?