2010 Şubat Anneleri

yarencim ben çok önceleri hamile olduğumu öğrendiğim ilk hafta üye olmuştum, yeni gelmiş daha, 6. aydan itibaren gönderiyorlarmış, sana da gelir yakında...

ben üye oldum ertesi gün geldi

bende 8 ayını çalışmak istiyorum inş.
avukat bürosunda çalışıyorum zaten çok yorucu deil bebeğimle bir fazla geçirmek daha güzel bencede ben 6 aylık olana kadar izin alıcam bide kısmetse

canım ben aslen sakaryalıyım. bursaya evlendim önce bağlaraltı nda oturuyorduk şimdi toki nin sitesi var akçağlayan buraya taşındık 2-3 ay oluyor. sen şu an nerede ikamet ediyorsun canım ?

canım hoşgeldin bursa ya benim eski mahalleme konutları biliyorum annemin evide yakın
şuanda gülbahçede oturuyorum
cumartesi günükü buluşmaya gelirsin artıkk

kzılar yardımmm...
belim felaket ağrıyo...
karnıma dğaılıyo ağrısı hafiften..
normalmi bu..
çokkorkmaya başladım artık

gaz sancısı olabilir bağırsaklar yanlara çekildiği için. benim de oluyor ama aynısı mı bilemiyorum seninle canım. geçer bir süre sonra.. benim dr um tehlikeli sancının şiddetli bel ve kasık ağrısı olduğunu söylemişti.

günaydın canlarım herkes iyidir umarım... ben ve kızım çok iyiyiz...

aramıza yeni katılan arkadaşlar var sanırım yada ben ilk kez görüyorum ... sizlerde hoşgeldiniz...

doremi canım geçmiş olsun sürekli mi var ağruı ara ara mı giriyo... bunu dr. mutlaka söyle bazen bel ağrısı erken doğum habercisi olabiliyormuş.... ihmale gelmez ama yorulunca oluyosa korma o hepimizde oluyo... artık malum öne çekmeye başladık... vücuttaki ağırlık merkezi değiştiği için oluyomuş... bazı duruş pozisyonları bunu engelliyo en azından hafifletiyo... kambur durmamaya çalış mümkün olduğunca...

canım hoşgeldin bursa ya benim eski mahalleme konutları biliyorum annemin evide yakın
şuanda gülbahçede oturuyorum
cumartesi günükü buluşmaya gelirsin artıkk

canım benim inşallah geleceğim cumartesi günü sizleri görmek için sabırsızlanıyorum.. seni de beklerim annenlere geleceğin zaman

canım benim inşallah geleceğim cumartesi günü sizleri görmek için sabırsızlanıyorum.. seni de beklerim annenlere geleceğin zaman

hadi inş. gelirsin alkisalkisalkis nezaman kaçta buluşucaz biliyomusun
saat00 de kent meydanıda kafkas pastanesinin olduğu kapıda buluşucaz
bi tanışlamda eşlerimizde görüşürz inş. sen çok yakına gelmişsin ne güzel.

kzılar yardımmm...
belim felaket ağrıyo...
karnıma dğaılıyo ağrısı hafiften..
normalmi bu..
çokkorkmaya başladım artık

canım korkma sakin ol ayaklarını yukarı dikmen lasım,normal çünkü rahim büyüyo çocuk büyüyo doğal alarak bize ağrıları kalıyo canımmm

hoşbulduk canım...

fatoşun nesi var kızlar geçmişi okuyamadım merak ettim...

hoşgeldin canım nasılsın keyfin nasıl sesin çıkmadı unuttunmu bizii

canım çok güzelmiş ben oda almayı düşünmüyorum kendi adımaa

esma canım çok güzelmiş bu ya... ben bayıldım... güle güle iyi günlerde kullansın oğluşun inşallah... sünnet yataklarınıda görmeyi nasip etsin Rabbim canım...

essema bencede güzel
oğlun iyi günlerde kullanır inş.

ben sadece yatak alacagım kızlar
odasında baza var dolap var çünkü
şimdilik benim planlarım böyle.

hoşgeldin canım nasılsın keyfin nasıl sesin çıkmadı unuttunmu bizii

sağol canım iyiyim sen nasılsın? unuturmuyum canımın içi sizi... işlerden pek fırsat olmuyo bazen.. genelde okumaya çalışıyorum yazılanları ama bazen cvp yazamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…